Zadnji komentari

Mladen Pavković: Sva prljavština besramnog Keruma ponovno je izašla na vidjelo!

Pin It

My Mayor Kerum, Croatian Donald Trump | Balkan Insight

Što je sad ovo?

Željko Kerum je do jučer bio jedan od najuspješnijih Hrvata. Barem se tako predstavljao. Posjedovao je i hvalio se bogatim tvrtkama, „dvorcima“, automobilima, jahtama, hotelima, hrpom novaca..

Gostovao je u prvorazrednim tv emisijama, gdje nam je objašnjavao svoj uspješni put, a uzgred i bacao drvlje i kamenje na konkurenciju. 

Sve to mu nije bilo dovoljno, pa se okušao i u visokoj politici, gdje je također imao znatnog uspjeha. Obavljao je dužnost saborskog zastupnika, gradonačelnika Grada Splita, a čak je i neke članove svoje obitelji dobro „uhljebio“.

Odlazio je i na fešte, gdje su ga fotografirali s novčanicama koje je lijepio po čelu!

Jednom riječju, pravio je budalu od marljivih i poštenih ljudi, a osobito od onih koji su na prvim crtama obrane stvarali hrvatsku državu.

Stoga, ni malo ne začuđuje što je ovaj politički i gospodarski klaun ponovno došao i na crne stranice medija.

Naime, ovih dana čitamo da je većina imovine Keruma d.o.o. u stečaju – prodana!

Očito da je bio dužan na sve strane.

Jedan dnevni list piše da je stečajna upraviteljica  Keruma d.o.o. Natalija  Mladineo  izvijestila Trgovački sud u Splitu o dosadašnjoj imovini  iz stečajne mase  Kerum d.o.o. ukupne vrijednosti  od 8, 4 milijuna eura, kao i popis još sedam  nekretnina  preostalih za prodaju kako bi se namirili vjerovnici  propalog trgovačkog lanca ovog nekada uspješnog i cijenjenog biznismena, koji je očito godinama prodavao – „limunadu“.

Tako je Kerum u ovoj prvoj fazi ostao bez „teško“ zarađene robne kuće u Zadru, kompleksa Šumski dvori u elitnom dijelu Zagreba,  zgrade na Čiovu, jednog bivšeg kina također u centru Zagreba, velikog poslovnog prostora u Splitu i još niza kapitalnih gospodarskih objekata, teških milijune eura.

Međutim, nigdje ni riječi o tome da je za sve makinacije dobio barem neku kaznu, da je završio barem na tjedan dana u nekom zatvoru!? Očito da ovaj čovjek i dalje živi na visokoj nozi jer mu je od svega ostalo još ohoho milijuna i objekata.

Sada čekamo da ga u tv emisiju „Nedjeljom u dva“ ponovno pozovu da ljudima soli pamet ili pak da to radi u drugim tv emisijama u kojima je uvijek bio „rado“ viđen gost, poput HRT-ovog „Otvorenog“!

Ne bi nas  začudilo ni da se javi i kao kandidat na predstojećim izborima, jer ljudi naprosto „vole“ ovakve besramne i  „uspješne“ tipove.

Inače, sjećamo se jednog istinskog hrvatskog branitelja koji je svojedobno u Zagrebu pokrenuo neki mali, skromni obrt, da preživi zajedno s obitelji, ali nije imao odakle platiti (skromni) porez. „Organi“ su ga time toliko „izmrcvarili“ da je jedan dan sjeo u osobni automobil i u znak protesta, pred ženom i djecom, zapalio se!

I što? Nikome ništa. 

Život ide dalje!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)