Zadnji komentari

S ‘naprednog’ Zapada prodire rodna ideologija: Potkopavaju tradicionalne vrijednosti i stvaraju cjeloživotne pacijente

Pin It

ODVRATNO: Njemački transvestit djeci u vrtiću objašnjava rodnu ideologiju  (VIDEO)

Velika borba očekuje roditelje, ali i cjelokupno društvo, s obzirom na to da se kroz sve više kanala probija snažna LGBTQ+ propaganda, posebno segment rodne ideologije. Televizija, internet, ulica i škola prepuni su novotarija koje stižu s ‘naprednog’ Zapada, a zapravo potkopavaju tradicionalne vrijednosti i sve radikalnije transformiraju kulturu življenja.

Bombardiranje pokreta duginih boja sve je vidljivije i usmjerenije prema djeci, jer ako djeca prihvate radikalnu rodnu ideologiju bit će lakše potpuno degradirati tradicionalnu obitelj.

A djeca od najmanjih nogu sve to pasivno upijaju kroz crtiće i druge sadržaje koji im se nude. Tvrtke poput Nickelodeona, Disneya, Netflixa i Paramounta stvaraju sadržaje za djecu u kojima su ‘revolucionarni’ nebinarni likovi, biranje vlastite obitelji ukoliko vaša ne prihvaća ‘promjenu spola’, bez obzira što je riječ o potpunim strancima, zapravo sve što je usmjereno na uništavanje tradicionalne obitelji. Zapravo “normaliziraju” sakaćenje djece, proguravaju pojam “odabrane obitelji”, ”rodnu fluidnost” i druge opasne izraze.

S obzirom na sve što se događa, ako društvo ne učini ništa, roditelji su ti koji moraju paziti i ne ostavljati djecu naslijepo pred televizorom ili računalom. Znak uzbune svakako je i informacija koju smo doznali posljednjih dana, kako izvršni direktor Tesle i vlasnik X-a Elon Musk govori o svom sinu koji se identificira kao žena te ističe kako je krajnje ljevičarska škola koju je pohađao djelomično kriva za to. Musk je zabrinut zbog opasnosti od onoga što je nazvao ‘woke virusom uma’ i iza toga stoji kupovina Twittera.

Za razliku od Muska brojni slavni u Hollywoodu rado bi ukinuli, kako sami kažu, “rodne stereotipe” za svoju djecu. Čak se i hvale da odgajaju svoju djecu “rodno neutralno”. I onda vidimo kako mušku djecu odijevaju u haljine, šminkaju ih, a djevojčicama odijevaju mušku odjeću i šišaju ih na kratko. A sve s ciljem da njihova djeca sama odluče o svom rodnom identitetu. Ipak, postavlja se pitanje odlučuju li ta djeca doista ili su na neki način ‘žrtve’ svojih roditelja? Srećom, u Hrvatskoj se ovaj trend još nije proširio ili barem nije toliko vidljiv.

Samim time pojavio se i termin ”theybie” koji označava rodno neutralno roditeljstvo, što znači – ignorirajmo biološki spol, dajmo im da odluče što žele biti ili im to nametnimo.

Što će se dogoditi roditeljima koji se pobune?

Mnoštvo roditelja pobunit će se protiv ovakvih nametanja, ali što će im se onda dogoditi zanimljivo prikazuje primjer slikovnice za djecu od tri do šest godina ”Grandad’s Pride”, djela pisca i ilustratora knjiga za djecu Harryja Woodgatea, koji koristi zamjenice oni/oni, a objavio ga je Andersen Press.

Brojni stručnjaci i roditelji izrazili su zabrinutost za djecu koja su izložena agresivnoj agendi rodne ideologije. I umjesto da se pohvali roditelje koji žele odgajati djecu tradicionalno i za to se bore, izdavač slikovnice, koja prikazuje muškarca u sado-mazo opremi i ”trans” ženu s ožiljcima od operacije mastektomije, nazvao ih je homofobima i poručio da ih vrijeđaju.

“Ovo nije neka knjiga koja bi trebala poučiti svakoga da prihvaća drugoga takvog kakav jest već nešto potpuno drugo. Ona govori da ako ne podržavamo i ne slavimo ”trans” osobe to znači da ih mrzimo, što je besmislica”, napisala je u recenziji osoba koja tvrdi da je stručnjak za mentalno zdravlje.

Ista osoba poručila je kako knjiga otvara pitanja ”rodnog identiteta” te da zbunjuje djecu koja bi mogla početi postavljati pitanja poput onih ‘možda ja ipak nisam dječak/djevojčica’, samo zbog toga što ste im vi pokazali ovu knjigu. Na taj način ova knjiga će stvoriti više rodne disforije”, ističe.

Izdavačka kuća Andersen Press , umjesto da prihvati kritike, označila ih je homofobnima, a na optužbe o ‘skrivenim porukama’ rekla da ih smatra “neutemeljenim, duboko uvredljivim i homofobičnim”.

Pacijenti za cijeli život

I dok se roditelje optužuje da su homofobni, primjer zatvaranja britanske “Klinike za poremećaj rodnog identiteta”, poznatije kao institut Tavistock, koja je nudila “promjenu spola” djeci i tinejdžerima, pokazuje kako izlazi na vidjelo pogrešna praksa kojom se stvaraju pacijenti za cijeli život.

Ova klinika tvrdila je kako djeci i tinejdžerima pružaju psihološku pomoć, iako su zapravo davali vrlo opasne i štetne savjete, koji su ostavili nesagledive posljedice za krhko fizičko i psihičkog zdravlje ranjivog tinejdžera. Prikazivali su ‘promjenu spola’ kao normalnu iako je riječ o sakaćenju i kastraciji. Opisivali su i kako “blokatori puberteta” ne ostavljaju nikakve posljedice, odnosno tvrde ako ih dijete ili tinejdžer prestane uzimati da će se njegovo tijelo dalje nastaviti normalno razvijati. Problem je što djeca nisu u stanju razumjeti kakve posljedice to doista ostavlja na njihovo zdravlje.

Nedavno je Fox News donio potresnu ispovijest mladića koji se smatrao trans ženom, zatim se podvrgnuo hormonima, kastrirao i postao cjeloživotni pacijent. Baš kao i mnogi drugi. U svom istupu je upozorio druge kako je počeo uzimati blokatore puberteta s 13 godina, estrogen sa 16, a s 19 je imao operaciju kastracije, tj. uklanjanja muških spolnih organa.

“Očekivao sam da će mi pomoći da poboljšam svoje mentalno zdravlje, ali nije učinilo ništa. Samo sam izgubio toliko vremena i sve što sam napravio bilo je da sam postao pacijent za cijeli život”, ispričao je i otkrio kako mu je rast “trajno zaustavljen” zbog blokatora puberteta, a kao posljedicu ima i kronične bolove u kralježnici. Kobe će do kraja života morati umjetno uzimati testosteron jer nema spolnih žlijezda i sam kaže da njegov primjer pokazuje kako su hormoni suprotnog spola loši.

“Stalo mi je do djece koja pate od rodne disforije. I mislim da zaslužuju pomoć. Ali mislim da ovo kroz što sam ja prošao ne pomaže”, zaključak je Kobea i poruka svima koji vide ‘promjenu spola’ kao izlaz iz svojih problema.

narod.hr