Zadnji komentari

Veterinar Tomislav Bedeković u Bujici iznio šokantne dokaze: “Ljudima ubijaju zdrave svinje na temelju lažno-pozitivnih nalaza?!”

Pin It

EKSKLUZIVNO IZ KOMLETINACA! UZGAJIVAČ ANTUN MILIČEVIĆ POTVRDIO: “Prvo su mi poslali pozitivan nalaz, a onda sam nazvao dr. Bedekovića… Napravio je prigovor veterinarskim vlastima – i drugi nalaz bio je negativan! Htjeli su pobiti zdrave svinje! Nudili su mi novac za eutanaziju, ali sam ih odbio!”

BUJICA OBJAVILA KONKRETNE DOKUMENTE KOJI DOKAZUJU TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN VLASTI! 

UŽIVO IZ ŽUPANJE! VOĐA SELJAČKOG BUNTA, MILENKO BILIĆ, UPOZORIO: “U Vrbici pored Starih Mikanovaca sutra namjeravaju pobiti još 670 svinja! Stožer za obranu hrvatskoga sela pokušat će to spriječiti, očekujemo potporu iz cijele zemlje jer ovo je borba za budućnost naše djece i unuka!”

DRAGICA KONČIĆ-KURBANOVIĆ, HRABRA UMIROVLJENICA KOJA JE POSTALA ZVIJEZDA DRUŠTVENIH MREŽA, NAKON ŠTO JE PRED KAMERAMA ISJEKLA ČLANSKU ISKAZNICU HDZ-a: “Nikola Grmoja morao je izbrisati snimke u kojima me cenzurirao, pokušao je politizirati prosvjed, ali sam mu oprostila!”

BEZ CENZURE: POGLEDAJTE KOGA JE SVE U BUJICI PROZVAO SMIJENI VODITELJ ODJELA ZA VIROLOGIJU HRVATSKOG VETERINARSKOG INSTITUTA!

O MARIJI VUČKOVIĆ: - Ministrica Vučković je lutkica na koncu Radovana Fuchsa, on stoji iza cijele priče!

O MARIJANU PETIR: – Zbog sitnih osobnih interesa i fotelje u Odboru za poljoprivredu, spriječila je formiranje seljačkog Stožera u Sisačkoj-moslavačkoj županiji, a sada na HRT-u tobože poziva na “smirivanje” prosvjeda!

O MLADENU PAVIĆU: – Državni tajnik Pavić je bliski prijatelj akademika Željka Cvetnića, bivšeg ravnatelja HVI-a, koji je sam sebi povećao plaću za čak 50 posto, a tijekom njegova mandata “zamračeno” je više od 230 milijuna kuna, što sam prijavio Uskoku!

O LORENI JEMERŠIĆ: - Moja je nasljednica, imenovana po ključu političke podobnosti, nakon što su mene smijenili jer previše znam! Lorena Jemeršić ne usudi se potpisivati nalaze laboratorijskih pretraga jer se boji istine! Nalaze u slučajevima afričke svinjske kuge sada potpisuje osoba koja uopće nije doktor veterinarske medicine!

SNIMKA KOJA GOVORI VIŠE OD TISUĆU RIJEČI: Nakon nezgodnih pitanja novinara Bujice Z1 televizije, ministrica Vučković se potpuno pogubila, a državni tajnik Pavić šaptao joj je što treba odgovoriti! Ubrzo su novinaru riječ…

VETERINAR PRED SUDOM: Kamere Bujice jedine su bile na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, gdje se dr. vet. med. Tomislavu Bedekoviću sudi, nakon što je dobio otkaz po nalogu - kako kaže - veterinarsko-znanstvene interesne skupine… Na njegovo je mjesto, slučajno ili ne, došla upravo Lorene Jemeršić – i baš je ona danas na pressici u Vladi RH nestručno, ali vrlo žestoko, branila Plenkovićevu politiku eutanaziranja svinja u Hrvatskoj. Bedeković je na kraju emisije najavio da će svoje sumnje u postupanje Veterinarskog instituta prijaviti nadležnim tijelima Europske unije, uključujući i ured OLAF-a.