Zadnji komentari

Pokrovac poručio Plenkoviću: I Tito je bio strojobravar pa ne možete održavati ni ono što je on izgradio

Pin It

Premijer Andrej Plenković je izjavio da su se među prosvjednike infiltrirali pojedinci iz ekstremističkih i terorističkih skupina.

Plenković je dodao i da je na čelu prosvjeda bravar, misleći pritom na Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog sela, Tomislava Pokrovca.

Pokrovac je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da žele zaustaviti sve probleme koje muče hrvatske seljake. “Od svinjske gripe, preko otkupa žitarica, pa do dodjele zemlje koja se dodjeljuje korporacijama, a ne hrvatskim poljoprivrednicima. Ovdje je ugrožen nacionalni interes, ugrožena su temeljna prava ovih ljudi”, rekao je.

“Gospodinu Plenkoviću bih poručio, ja sam bravar, a strojobravar je bio Josip Broz Tito koji imao Jugoslaviju i držao ju 50 godina, izgradio je toliko toga da vi kada ste preuzeli Hrvatsku nakon rata niste to mogli ni održavati, a kamoli nešto novo napraviti. Niste korektni i mislim da će ljudi to prepoznati”, dodao je.

“Imali smo sastanak u ministarstvu koji je bi običan kokošinjac na kojima sam već bio. Ali od 12 točaka dogovorili smo njih 9 tako da svi ovi prosvjedi urodili plodom, ali nećemo stati i idemo do kraja. Ovo je povijesni događaj i ne želimo dozvoliti da ovom zemljom upravlja netko drugi, idemo Hrvatsku urediti kako smo mislili nakon Domovinskog rata, ali je sve krenulo nizbrdo”, naveo je Pokrovac, piše N1.

priznajem.hr