Zadnji komentari

Bujica specijal

Pin It

BUJICA SPECIJAL O MIGRANTIMA, SKANDALU NA NOVOGODIŠNJEM DOČEKU U ZAGREBU, INCIDENTIMA KOD KARLOVCA, UVOĐENJU VOJNOG ROKA I SPECIJALCIMA KOJI ČUVAJU DRŽAVNU GRANICU! 

ALENKO RIBIĆ, BIVŠI SPECIJALAC I GRADSKI VIJEĆNIK DP-a IZ KARLOVCA: “Ilegalni migranti su u nekim kućama fekalijama namazali križeve, pucalo se po policiji, a potpuno je jasno da im duge cijevi na služe za miran život u Hrvatskoj i Europi!”

HIT VEČERI: U Bujicu se javio sin hrvatskog branitelja i autor videa o dočeku Nove godine na zagrebačkom Jelačić placu! 36-godišnjak objasnio što ga je motiviralo da na TikToku objavi šokantnu snimku s informacijama o napadima na djevojčice i zašto je zabrinut za budućnost države!

JAVLJANJE IZ VELIKE GORICE: “Nikoga ne mrzim, al’ to što se događa nije normalno, niti dobro – ni za nas, ni za njih!”

MLADOM BRANKU NE PADA NA PAMET DA ISELI IZ DOMOVINE ZA KOJU JE KRVARIO NJEGOV OTAC! Objasnio je i zašto…

GROM 13: Autor knjige i poznati karlovački specijalac opisao kako se prepao Kapetan Dragan kad ga je sprovodio u zatvor!

BEZ CENZURE: Invalid Domovinskog rata i hrvatski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti komentirao Pupovčeve napade na desnicu zbog stavova o migrantima i provokacije na račun Domovinskog pokreta! Pohvalno govorio o Koloni sjećanja i HOS-u, pozdravio je Marka Skeju, a sljedbenike SNV-a nazvao dušmanima! 

U javljanju uživo s Mosta SJP ‘Grom’ iz Karlovca, ratni dragovoljac i specijalac, Alenko Ribić govorio je o migrantskoj krizi i opasnostima s kojima se Hrvatska suočava zbog sve masovnijih ilegalnih prelazaka granice, kao i politike useljavanja koju vodi probriselska Vlada Andreja Plenkovića, a vodila ju je i lijeva Vlada Zorana Milanovića, u kojoj je ministar bio kontroverzni SDP-ov Ostoja Ranković – kojeg voditelj i dalje naziva Ostoja Ranković, pa je tako za njega rekao da je migrantima svojedobno zaželio dobrodošlicu u Hrvatsku i EU.

Ribić je u javljanju uživo iznio šokantne slučajeve o čestim provalama u kuće i vikendice domaćih ljudi, oskvrnuću katoličkih vjerskih obilježja, zaplijenjenom oružju i prometnoj nesreći sa smrtnim posljedicama na autocesti Rijeka – Zagreb.

Smatra da ljudima koje je nevolja potjerala iz njihovih zemalja treba pomoći kod njih doma, a ne ih izlagati novim sukobima u Europi, gdje kulturološki ne pripadaju…

Alenko Ribić je dopredsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca i vijećnik Domovinskog pokreta te zamjenik predsjednika stranke u Karlovačkoj županiji. Dugo godina je radio u sustavi i bio viši instruktor za protuterorističku taktiku te pomoćnik ministra MUP-a za specijalne poslove. Osiguravao je posjete Hrvatskoj Pape Ivana Pavla II. i Benedikta, Georga Busha te mnogih drugih svjetskih državnika, a posebno je ponosan na ratni put i svoje suborce iz SJP ‘Grom’ po kojima ime nosi bivši Koranski most, s kojeg se uživo javio u Bujicu.

Posebno je prokomentirao političke pritiske Milorada Pupovca zbog preimenovanja Koranskog mosta i skandal koji je tada izazvala lijeva oporba svojim izlaskom iz Gradske vijećnice. U emisiji je govorio i o Miši Hrastovu i njegovoj ulozi u obrani Karlovca, ali i o vojnoj obuci koju predlaže Domovinski pokret, a aktualna vlast na čelu s Andrejom Plenkovićem je protiv toga.