Zadnji komentari

Dr Andrija Hebrang u Bujici otkrio zašto Milanovića zovu 'usisavač', zbog upornog negiranja Dana državnosti predložio njegov trenutačni opoziv

Pin It

Tuđmanov ratni ministar obrušio se na Matu Granića, nije štedio Plenkovića, podržava Domovinski pokret i uvjeren je da su Donalda Trumpa pokrali na zadnjim predsjedničkim izborima, što bi mu se moglo ponoviti... Umjesto ilegalnih migranata, Andrija Hebrang u Hrvatskoj kroz nekoliko godina, vidi - povratnike iz Južne Amerike!

HEBRANG: - Mario Radić trebao bi biti hrvatski premijer, a ako je DP 'ekstremna desnica', onda neka Bog blagoslovi takvu 'ekstremnu desnicu'!

ZBOG 30. SVIBNJA, ANDRIJI HEBRANGU ZASUZILE OČI PRED KAMERAMA: - Milanoviću smeta Dan državnosti zato što je 30. svibnja srušen komunizam! Sramotno je koliko malo zastava je na najveći nacionalni praznik izvješeno u Tomaševićevom Zagrebu! To i jest bio cilj drugova, koji su iz naziva Hrvatski državni sabor izbacili riječ DRŽAVNI i potom promijenili datum obilježavanja naše državnosti, čime su zlonamjerno izazvali zabunu kod mnogih Hrvata!

TV SHOW PETKOM: HEBRANG OBJASNIO ZAŠTO SU ANTE STARČEVIĆ I FRANJO TUĐMAN DVA OCA NAŠE DOMOVINE, A ZORAN MILANOVIĆ I ANDREJ PLENKOVIĆ – RODITELJI 1 I 2!

“Imamo predsjednika koji se za vrijeme rata bavio švercom usisavača, a do okupacije u studenom ’91. godine - nije uopće čuo za Vukovar,“ izjavio je u Bujici Z1 televizije dr. Andrija Hebrang, ratni ministar zdravstva i professor emeritus Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: “Od Milanovića je gori jedino Mate Granić, kojeg sam morao odvesti na kupu da čuje zvuk srpske granate! Tuđman mu uopće nije vjerovao, pa smo morali smo pred Granićen skrivati točan datum početka Oluje!“

Hebrang je u emisiji snažno podržao Domovinski pokret: - Za početak je dovoljno da je DP izbacio Pupovca iz Vlade i spriječio povratak Zorana Milanovića u Banske dvore! Da su im Hrvati dali više glasova na izborima, dobili bi i Ministarstvo kulture, a ovako moramo krenuti od onoga što smo uspjeli dobiti i barem pokušati mijenjati Hrvatsku na bolje, na malo nižim razinama. Inače nam slijedi propast!

UŽIVO: U BUJICU SE JAVILA SVEUČILIŠNA PROFESORICA BRANKA LOZO, HEBRANG PODRŽAVA KANDIDATURU KONZERVATIVNE DP-ovke ZA EU PARLAMENT!

Visokopozicionirana kandidatkinja DP-a na izborima za EU parlament osudila je ekstremistički napad na AfD i članove pokreta Pax Europa u njemačkom Mannheimu, te prozvala HINA-u i lijeve medije u Hrvatskoj - zbog relativizacije terorističkog zločinačkog čina i zlonamjernog izvještavanja! Branka Lozo se složila s voditeljem emisije da bi se i Hrvatska, ne daj Bože, mogla naći na meti sličnih terorističkih napada, nastave li likovi poput Biljane Borzan i Freda Matića s huškanjem protiv katoličkih vjernika, koji na Jelačić placu mirno mole krunicu ili dostojanstveno hodaju za život...

BEZ CENZURE! ANALIZIRALI SMO NASLOVE LIJEVIH PORTALA U HRVATSKOJ: Ne otkrivaju prave motive napadača iz Mannheima i praktički sugeriraju "krivnju" desničara?!

DR. HEBRANG POSEBNO POHVALIO OCA GOSPOĐE LOZO: - Profesor Janko Vodopija predavao mi je na Medicini i među prvima se stavio na raspolaganje u obrani Domovine od velikosrpske agresije, u sklopu ratnog saniteta kojim sam zapovijedao!

TV PREMIJERA – NAJBOLJA KAD JE NAJTEŽE: Bujica Z1 je prva u TV eteru pustila novi spot Tihe Orlića i Opće opasnosti posvećen Vatrenima, uoči pohoda na Euro 2024. u Njemačkoj!