Zadnji komentari

Ako su svi srpski susjedi glasovali za rezoluciju, to je dokaz da su Srbi genocidan narod

Pin It

 

Da će izglasavanje UN-ove Rezolucije za Srebrenicu, za Hrvate imati, i negativne posljedice, to se moglo očekivati. Zbog puno toga. Zbog laži o podjeli BiH Tuđmana i Miloševića u Karađorđevu, zbog presude Herceg-Bosni u Haagu, zbog one “muslimani jedina žrtva”, zbog ometanja izgradnje Pelješkog mosta, zbog dogovora Alije Izetbegovića i Slobodana Miloševića

zbog pokušaja izlaza Armije BiH na more dolinom Neretve, zbog Strategije u dubinu, Ahmeta Davutoglija, zbog Alijina amaneta (ostavljanja) BiH Turskoj (Erdoganu) i zbog medijskog linča na Hrvate, o kojem govori visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt u svom pismu “Nad cijelim hrvatskim narodom tri desetljeća traje konstantan medijski linč tzv. međunarodne zajednice”.

Zbog svega toga, moglo se očekivati da će “Bošnjaci”-poturice govoriti da je “u Bosni i Hercegovini bio međunarodni sukob gdje su politička rukovodstva iz susjednih zemalja sudjelovale u ratnoj agresiji na BiH”- “agresori za veliku Srbiju i veliku Hrvatsku”. Što je lako osporiti.

Samo hrvatski Glavni državni odvjetnik (Ivan Turudić) ili čelnik Vijeća za borbu protiv korupcije (Nikola Grmoja) treba u Saboru pitati Stjepana Mesića, je li on bio dva puta zaštićeni svjedok u Haagu? Da ili ne. Samo to. A… Ivana Zvonimira Čička, Ranka Ostojića, Matu Granića, Antu Karića, Mladena Bajića, Franju Gregorića, Žarka Puhovskog i Josipa Lucića treba pitati jesu li oni bili prisutni na pravosudnom procesu Herceg-Bosni u Haagu? Ovo su imena živih zaštićenih svjedoka protiv Herceg-Bosne u Haagu koje je na jednom portalu objavio, čini mi se bojnik Vlado Marić. A oni koji nisu među nama su: Ivica Račan, Nikica Valentić, Hrvoje Šarinić, Slavko Degoricija, Josip Boljkovac, Josip Manolić, Antun Tus, Petar Stipetić, Martin Špegelj i Pavao Miljavac. Zar ovo nije za hrvatskog Glavnog državnog odvjetnika i za Vijeće za borbu protiv korupcije? Zar tajno svjedočenje više tajnih svjedoka protiv optuženog na pravosudnom procesu nije veliki koruptivni pothvat? Kao i eventualno prenošenje kostiju iz Kuće Cvijeća u Kumrovec? 

Kada načelnik Kumrovca kaže da će on primiti Titine kosti u Kumrovec, ako ih Srbi više ne žele. Stoga bi čelnik Vijeća za borbu protiv korupcije mogao upozoriti načelnika Kumrovca na mogućnost korupcije – zarade na tuđim kostima u turizmu. Pa bi načelnika Kumrovca trebalo pitati, hoće li on tražiti DNK analizu kostiju iz Kuće Cvijeća. Kad postoji sumnja u Titin identitet. Kad mnogi kažu da TITO nije bio Josip Broz. 

Susjedi za rezoluciju

I na koncu svih ovih laži podvala, imamo slučaj “fizičkog napada na jednog igrača Hajduka u Zagrebu”. Repriza slučaja Mlinar iz zadarskog zaleđa 1990.?

Ili repriza “fizičkog napada na malog Splićanina u Zagrebu” kada je Torcida izazvala onaj tučnjavu sa hrvatskom policijom na auto-putu A1 prije 2 godine?

U režiji nekih zaštićenih svjedoka (ORJUNE) protiv Herceg-Bosne u Haagu?

Ipak, u toj paklenoj uroti protiv Hrvata, svi susjedi Srba su glasovali za Rezoluciju, protiv Srba. Što je najvažnije. Najvažnije je to tko je glasovao za Rezoluciju. Puno je važnije tko je glasovao za Rezoluciju od broja onih koji su glasovali protiv i bili suzdržani. Tu je glupo uspoređivati zemlju iz Afrike ili Srednje Amerike sa Srbiji susjednom zemljom, pa brojiti te glasove. Ako su svi srpski susjedi glasovali za tu Rezoluciju, to je dokaz da su Srbi genocidan narod. Bez obzira na srpsku propagandu, rezultat Rezolucije bi morao utjecati srpski mentalitet. Kada su svi srpski susjedi glasovali za tu Rezoluciju. Još kad hrvatski Glavni državni odvjetnik otvorio istragu protiv zaštićenih svjedoka protiv Herceg-Bosne u Haagu?

Ali ne će. Kad je onako kaznio HDZ, novi hrvatski Glavni državni odvjetnik, sigurno ne će otvoriti istragu za zaštićenog  svjedoka protiv Herceg-Bosne u Haagu Mladena Bajića.

Jure Vukić, Tribanj/hrvatski-fokus.hr