Zadnji komentari

Dr Bartulica u Bujici

Pin It

DR. STJEPO BARTULICA, ZASTUPNIK DP-a I NAJNAPADANIJI KANDIDAT KAMPANJE ZA EU PARLAMENT – GOSTOVAO EKSKLUZIVNO U BUJICI: “Da je ’45. skojevci koji me napadaju, pobili bi i mene i moju obitelj!”

BARTULICA JE ZBOG NEVIĐENOG MEDIJSKOG LINČA POSTAO MILJENIK DESNICE I NAJOPASNIJI NEPRIJATELJ LJEVICE U HRVATSKOJ: - Ne podnose me zato što sam katolički vjernik, konzervativni političar i povratnik iz dijaspore!

NA SPOMEN BRATA ANĐELA, SVEĆENIKA U BANJALUČKOJ BISKUPIJI, KOJI JE DOBIO TEŠKI SRČANI UDAR, STJEPI BARTULICI ZASUZILO JE U OČIMA: - Brat je od prošlog petka u kritičnome stanju i to je bolna tema za cijelu našu obitelj… Svi koji mogu, neka ga imaju u molitvama. Ponosan sam na Anđela, on je cijeli život posvetio Bogu i ljudima. U župi gdje je na službi, u Novoj Topoli, župnik iz vremena velikosrpske agresije na BiH, Ratko Grgić, ubijen je i nikada nije pronađen… Od 1992. godine za taj ratni zločin nitko nije odgovarao…

BLATE GA K’O TRUMPA, AL’ IM NIJE OSTAO DUŽAN: BARTULICA HUŠKAČIMA ODGOVORIO EMOTIVNO, POŠTENO I ODVAŽNO, ALI PRIJE SVEGA – SMIRENO I GOSPODSKI!

“Normalno im je da otimaju od Hrvata i žive u stanovima do kojih su pljačkom došli njihovi djedovi, a sami nisu sposobni baš ništa stvoriti,” izjavio je dr. Stjepo Bartulica u ekskluzivnom razgovoru za Bujicu Z1 televizije, koji je trajao punih sat i pol - te dodao: “Linč koji provode protiv mene osobno, moje djece i cijele obitelji dao mi je još veću snagu da s vjerom u Boga i Hrvatski narod u nedjelju ostvarim novu veliku političku pobjedu!”

Stephen Nikola Bartulica je profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, predsjednik Centra za obnovu kulture i preferencijski izabrani zastupnik u Hrvatskom državnom saboru. Na listi br 4 Domovinskog pokreta za EU parlament, Bartulica je na mjestu br. 2 i mnogi ga smatraju favoritom izbora koji će biti održani u nedjelju…

U emisiji je ispričao kako su agresivni ljevičarski aktivisti, koji se predstavljaju kao novinari, nasrnuli na njegov automobil kada je u vozio dvoje maloljetne djece, a napade koje je doživio - usporedio je sa svojedobnim nasrtajem notorne Danke Derifaj na splitski dom Marka Perkovića Thompsona.

OVO DRUGI NISU PRIMJETILI: LIJEVI AKTIVIST KOJI JE SUDJELOVAO U “NOVINARSKOM” PREPADU NA BARTULIČINU DJECU - BIO JE SUDIONIK TOMAŠEVIĆEVE PARADE POD JUGO ZASTAVAMA?!

Dr. Bartulica je ponosan otac četvero djece i drži do obiteljskih vrijednosti, što ekstremna globalistička ljevica bliska Možemo i SDP-u naprosto ne razumije, s obzirom na to da takvi likovi negiraju obitelj kao osnovni stup svakog zdravog i normalnog društva... Zbog bliskosti crkvenim krugovima i čvrstih nacional-konzervativnih i suverenističkih stavova te antikomunističke ideologije, Bartulicu napadaju već dulje vrijeme, a tijekom beskrupulozne kampanje pred europske izbore postao je glavna meta Ivane Kekin, Peđe Grbina, Maje Sever, Tomislava Tomaševića, ali i lažno desnih političara poput Nikole Grmoje i još nekih lešinarskih lovaca na sitne političke poene...

BUJICA OBJAVILA DETALJE O UPLETENOSTI MAJE SEVER U SMJEŠTANJE BARTULICI: Zastupnik DP-a komentirao aferu sa stanovima Stipe Mesića, licemjerje ljevičarsko-soroševskim medija i povlašteni gradski parking - te svađu sa susjedima zbog garaža u centru Zagreba Milutina i Ivane Kekin!

TOMAŠEVIĆ SE “HVALI” DA NEMA NI JEDAN KREDIT, A GDJE LJETUJE: U vikendici ujaka svoje žene, koji je bio milicajac tzv. SAO Krajine, u zaseoku Dopuđi - kod Kruševa na Karinskom moru?!

U Bujici je konstatirano da je cijela “afera” protiv Stjepe Bartulice lansirana kako se u kampanji za EU parlament ne bi govorilo o ključnim temama koje muče današnju Europu, a to su prije svega - ilegalne migracije, gubitak kršćanskog identiteta, uništenje tradicionalne europske kulture i autohtonog stanovništva, ograničavanje nacionalnih suvereniteta država članica i provođenje globalističkog diktata preko federalizacije Unije…

Bartulica je tijekom zastupničkog mandata u Hrvatskom državnom saboru bio dosljedan tijekom cijele koronakrize, zbog čega su ga žestoko napadali radikalni ljevičari i lažni desničari… I kod glasovanja o povjerenju novom Glavnom državnom odvjetniku, gospodinu Ivanu Turudiću, bio je suzdržan – pa ga je prvi puta javno napao pomahnitali Zoran Milanović. Prije dva tjedna nije glasovao za prihvaćanje izvješća Pravobraniteljice za djecu, Helence Pirnat Dragičević, za čiju je ostavku prikupljao saborske potpise još u lipnju prošle godine. Naročito je žestoko napadan zbog ideje o Muzeju žrtava komunističkog terora i dostojanstvenom obilježavanju poslijeratnih stratišta Hrvata.

Jednako dosljedno, dr. Stjepo Bartulica namjerava interese hrvatskih birača čuvati i u Europskom parlamentu, a već sada veliki ugled uživa kod političara poput Slovenca Janeza Janše, Mađara Viktora Orbana, Poljaka Mateusza Morawieckog ili Španjolca Santiaga Abascala - zbog kojih su ga žestoko napadale Pupovčeve Novosti i još neki lijevo-soroševski portali... Bujica je objavila fotografije susreta kandidata DP-a sa spomenutim europskim kolegama, a mnogi su mu dali i javnu potporu tijekom zadnjih napada ekstremne ljevice. 

BEZ CENZURE: Bartulicu je nakon fra Marija Knezovića, podržao i ugledni splitski svećenik - don Mladen Parlov!