Zadnji komentari

Video za Jergovića: Miljac, ovo nije Miljacka, al' svejedno ti hvala

Pin It

Pozdrav velikom piscu s visinskih priprema u Alpama!

Miljenko Jergović kaže da sam “nesumnjivo najvažniji i najutjecajniji propagandist hrvatske političke desnice”. Dodaje još da sam “istaknuti novinar i influenser”. E, zbog ovoga INFLUENSER snimio sam mu i prigodni video!

Današnjim tekstom na 24sata godišnji odmor uvelike mi je uljepšao gospodin Miljenko Jergović. Miljac i moja malenkost ne moramo se (i nikada nećemo) oko mnogo toga složiti, al’ taj neosporno veliki pisac je prije svega realan čovjek i ponosni Sarajlija, koji se nikada nikome prodao nije.

Jergovića sam imao čast upoznati kad se iz opkoljenog Sarajeva, teškom mukom, nekako uspio probiti do Zagreba. U komunizmu je bio žrtva progona zloglasnog bh/udbaša Duška Zgonjanina i nikada nije pristajao biti slugom bilo kojeg režima. Komplimente, koje mi je danas uputio gospodin Jergović, nisam navikao primati i nikada ih nisam dobio od mnogih ljubomornih “desničara” i za mene su veliki kao kuća - jer sam ih dobio od ČOVJEKA. I to je sve. U današnjemu svijetu, pored toliko ljudi, važno je biti ČOVJEK!

Hvala Ti, Miljenko, veliki čovječe!

Od srca?

TEKST MILJENKA JERGOVIĆA PROČITAJTE OVDJE:

https://www.24sata.hr/.../zasto-mato-frankovic-ne-bi-na...

Velimir Bujanec