Zadnji komentari

Priznali su, lagali su nas

Pin It

Organizatori se ispričali zbog 'Posljednje večere' na otvaranju OI-a u  Parizu - tportal

Priznali su: lagali su nas, namjera im je bila uvrijediti kršćane i poslati poruku da je kršćanstvo pred gašenjem

Nedugo nakon performansa freak showa u kojem su muškarci – drag queen golih mošnji i u štiklama skakali pred kamerama svijeta i jadnom djecom, u ismijavanju kršćanske najveće svetinje

– euharistije mogli smo čuti pokušaje pravdanja kvazi umjetničkog nastupa: čak su se organizatori ispričali iako je iz aviona vidljivo da im je isprika – lažna i neiskrena.

Kako se zlo uvijek razotkriva, jer ne može u sebi sebe držati tako je izašla i istina te opskurne ekipe. Da, jasno su aludirali na Posljednju večeru, na svetu euharistiju, na Krista i apostole. Da, njihova pretila liderica od moguće 140 i pokojeg kilograma i promotorica, kako za sebe sama kaže, debljine i LGBTQ ideologije, je na instagramu napisala kako je presretna izvedbom koja je slika novog gay evanđelja. Tako ova žena po imenu Barbara u intervju govori kako je kršćanstvo gotovo, šalje poruke da se kršćanstvo mora ugasiti jer živimo u 2024., a svijet bi trebao, po njezinoj logici i stanju duha, prihvatiti novu LGBTQ religiju.

Puštam vam screenove intervjua i njezinog tipkanja po instagramu.

Sve je jasno. Ja osobno nikada nisam imao protiv toga da bilo tko živi kako on sam u svojoj slobodi hoće. Nije na meni tražiti od nekoga da živi ovako ili onako. Ali, bio bih lažac i izdajica Krista da kažem kako je sve dobro i kako nema zla. Ima ga, itekako. Wokeri su agresivni. Promicatelji rodne ideologije ne žele miran suživot sa svijetom, oni svijet žele mijenjati na sliku svoju.

Njih slika Božja ne da ne zanima… njima čovjek kao muškarac i žena, stvoreni na sliku Božju, su opasnost njihove agresivne pseudoreligije koja sve može prihvatiti, samo Krista ne, kojega mrze kao i sve nas njegove učenike. Njihova netrpeljivost i mržnja prema nama kršćanima je vidljiva i opipljiva. Oni mogu biti u svojim močvarama duha, ali mi ne bismo smjeli svjedočiti istinu evanđelja?

Nema šanse da ćemo kleknuti pred njihovom zlatnom teladi tame i sjena. Ne bojimo ih se. Mi smo na strani pobjednika. A za njih molimo, da im Gospodin bude milostiv. I nadamo se da će podignuti razinu svoje svijesti i prestati sa širenjem kršćanofobije po svijetu. Nema smisla. Život je kratak. Nemojte ga trošiti na mržnju wokeri, komentirao je Marin Miletić na facebooku.

kamenjar.com