Zadnji komentari

Brojne opasnosti vjerske muslimanske ideologije krvi i tla na pragu Europe

Pin It

DRAGOVOLJAC - Još jedan 'doktor' ili 'inženjer' u sklopu multikulti programa

Državljanstvo (građanizam) u muslimanskom stilu je zbroj unitarizma, centralizma, osmanizma, nacizma, fašizma i isilizma

Svaki oblik centralizacije i unitarizacije bosanskohercegovačke zajednice muslimana, katolika i pravoslavaca je uvođenje zemlje u diktaturu islama.

To i takvo muslimansko-bošnjačko civilizirano društvo je prisilno prevođenje katolika i pravoslavaca na islam. Muslimanski unitarizam i centralizam je najradikalniji oblik islamizacije društva, njegove deeuropeizacije i dekristijanizacije. Koliko je ova vjerska muslimanska ideologija krvi i tla opasna na pragu Europe, za Hrvate, Srbe i druge nemuslimane nebošnjake, vidi se iz činjenice da je njeni čelnici pokušavaju sakriti pod vjersko-ideološkim plaštom građanstva, što je zapravo jedno te isto. Muslimansko građanstvo u Bosni i Hercegovini je oblik najradikalnijeg islamizma, onog istog pred kojim su kršćani nestajali na svakom dijelu zemaljske kugle gdje se pojavljivao u svoj svojoj brutalnosti i crnilu.

Islamsko državljanstvo je najrazornije oružje u rukama muslimana

Državljanstvo (građanizam) u muslimanskom stilu je zbroj unitarizma, centralizma, osmanizma, nacizma, fašizma i izilizma. Muslimansko državljanstvo je zapravo islamski terorizam. To je povratak osmanizma u najkrvoločnijim zločinima nad kršćanima zabilježenim u Bosni i Hercegovini. Sve crnilo turskih zločina, etničkog čišćenja, silovanja i progona građanstva kao islamske ideologije krvi zemlje vidjelo se u vjerskom sukobu za teritorij koji su započeli i još uvijek vode muslimanski „građani“, islamisti kalibar ratnih zločinaca Izetbegović stariji i mlađi, Mlaćo , Genjac, Alagić, Delić, Halilović, Mahmuljin… I svih ostalih nagrađenih muslimanskih ubojica hrvatske djece, fratara, časnih sestara, hrvatskih povratnika, rušitelja crkava, kapelica, križeva i groblja.Islamsko državljanstvo je najrazornije oružje u rukama muslimana za potpuno uništavanje i ubijanje.

Hrvatski katolik trinaest stoljeća star i duboko ukorijenjen u fratarskoj Bosni i Hercegovini, uz milijune žrtava pod turskom okupacijom obranjenog identiteta. Niti jedno građanstvo, pogotovo ne islamsko, nije neprihvatljivo, svakako i neodrživo bez obzira na cijenu koja bi bila u obrani te islamske vjerske ideologije u svim heterogenim i nestabilnim zajednicama naroda i vjera, kultura i svjetova.

Svi ideolozi, diktatori, agresori i okupatori fratarske Bosne i Hercegovine kroz mračno vrijeme svojih zločina nad potlačenim i mučenim katolicima nastojali su nametnuti svoju vjeru, kulturu i naciju, uvijek prikrivajući te zločine izmišljenim centralističkim unitarističkim ideologijama. Turci su to činili četiri stotine i petnaest godina s ideologijom zločinačkog barbarstva, Srbi s ideologijom komunizma, Muslimani i sadašnji Bošnjaci to rade s ideologijom građanstva. Zajedničko svim tim zločinačkim terorističkim ideologijama nije samo neuspjeh u njihovoj provedbi, već i brutalnost s kojom su provođene. I svi su to doživjeli, što znači da će to biti kraj muslimanskog građanstva, poraz i nestanak sa svjetske političke scene, pred hrvatskim katoličkim braniteljima križa časnog i slobode zlatne.

Muslimansko građanstvo u zajednici BiH je isto što i Hitlerov nacizam u svijetu, turski osmanizam u porobljenim narodima, srpski komunizam u Jugoslaviji, ruski putinizam u Ukrajini. Očito je da sadašnji čelnici tih ideologija nisu mogli ništa naučiti iz poraza onih kojih više nema. Nikada nisu bili zabrinuti za poraz koji će sigurno doživjeti, jer su za svoje zločinačke ideološke namjere planirali i do 250 tisuća žrtava svog naroda, kao što je Alija Izetbegović bio spreman žrtvovati toliko muslimana za svoj Alijanistan.

Alijini nasljednici

Čini se da su Alijini nasljednici u zločinu i teroru, vjerskoj mržnji prema katoličkim kršćanima, sin Bakir kojemu je u nasljeđe ostavio vjersku političku stranku SDA i njegov zlatni ljiljan Komšić, kao i niz nekažnjenih ratnih zločinaca spremni otići. tom broju žrtava muslimanskog naroda za udruženog s ideologijom krvi i tla, građanstva.

Muslimansko državljanstvo za nemuslimane, posebno za katolike kojima je u Daytonu oteta njihova obrambena zemlja koju su hrvatski branitelji svojim žrtvama obilježili unutar granica Hrvatske Republike Herceg-Bosne, utoliko je opasnije i brutalnije jer je planirali i u najvećoj mjeri branili pripadnici muslimanske zločinačke vojske Bosne i Hercegovine. Od Alijinog zlatnog ljiljana, Bakirovog sina i niza drugih nekažnjenih muslimanskih ratnih zločinaca, koji još uvijek skrivaju masovne grobnice hrvatskih žrtava, ili te zločince skrivaju muslimanski bošnjački, vjerski i politički vrhovi. Ratnik u zlatnim ljiljanima u religioznoj muslimanskoj vojsci umjesto istrage za djelovanje u ratnom osvajačkom pohodu, a kao nacionalno vjerska mješavina jednog roditelja četničke loze, drugog vjernog sluge komunizma i bračni par iz ekstremnog muslimanskog miljea, ta nacionalno vjerska lutalica za muslimane Bošnjake postala je najbolji izbor za vođu isilsko-osmanskog građanstva.

Zlatni ljiljani zaliti krvlju hrvatskih žrtava

Zlatni ljiljani rumeni krvlju hrvatskih žrtava, sumnjivih zbog ratne prošlosti i poratnog prijetećeg ekstremizma, u postrojbama islamističke Armije BiH i poznatih nekažnjenih ratnih zločinaca, siju crni otrov građanstva, koja uz nju truje i ne da da izraste nijedno drugo bosanskohercegovačko sjeme, pogotovo ne najstariji, autohtoni hrvatski katolički domicil. I zbog tog zlatnog ljiljanootrovanog građanskog sjemena, posijanog od strane mudžahedinskih vehabija, isilovskih ratnih zločinačkih ruku muslimanskih sijača građanstva, Bosna i Hercegovina ne samo da je sve udaljenija od Europe i bliža radikalnim islamskim zemljama, nego zbog stalnog porasta domaćeg i stranih džihadista, glavni je i najopasniji neprijatelj europske civilizacije. Tim muslimanskim građanima Europa je uvijek bila, a pogotovo danas, a bit će i sutra ako bude pored ovakvih razarača, cilj uništenja obilježenog parolom muslimanskih zlatnih ljiljana i ratnih zločinaca “mi ili oni”. I tu, u toj islamističko-nacifašističkoj paroli krvi i tla, nestaje svaki građanin, svako državljanstvo jer ga nikad nije ni bilo, a otkriva se ono što je oduvijek bilo, a čemu se nadaju da će biti, MI, muslimani i muslimanski svijet, bez koje nema mira dok ne zavlada cijelim svijetom.A da bosanski muslimani, građani muslimani, cijeli svijet doživljavaju već islamskim, i da u svom susjedstvu ne priznaju nikog drugog i drugačijeg, svojim govorom potvrđuju da je muslimanu najudaljenijem dijelu kugle zemaljske bliže nego njihovi susjedi Hrvati ili Srbi, nego Europljani, od kojih se ograđuju materijalom građanske mržnje

To i takvo muslimansko nacifašističko građanstvo, kojemu građani stvaraju i šire prostor istrjebljivanjem hrvatskog naroda, tj. etnički i vjerski čisti muslimanski entitet po uzoru na radikalne islamske zemlje, koje prijete nestankom Izraela sa zemljovida i sutra sve ostale nemuslimanske zemlje.

Ubojice djece

U cilju širenja ovakvog i ovakvog islamskog građanstva, Bakirov kum Erdogan, koji je iza sebe ostavio stotine tisuća žrtava, Azerbajdžan, Libiju, Kurdistan, Cipar, Siriju, a sutra Bosnu i Hercegovinu, planira poslati vojsku na Izrael, koja se sprema sudbina svih zemalja u koje je poslao svoje ratnike da šire islam. Hezbollahov teroristički pokolj židovske djece na igralištu Golanske visoravni, 28. srpnja 2024. godine, preslika je pokolja hrvatske djece na igralištu Viteza 10. lipnja 1993. godine od strane muslimanskih građana i zlatnih ljiljana.

Muslimansko građanstvo predvođeno Alijinim zlatnim ljiljanom, ratnik koji ni ne zna koliko je nemuslimana pobio, nije ubijao ni četnike zbog krvne veze koja ga za njih veže, put je koji vodi zajednicu Beha. Turskom pašaluku, kome ga je ratni zločinac i veleizdajnik, muslimanski bošnjački ajatolah, ostavio u amanet. To je razlog i pojačana snaga na tom putu da šef muslimansko-bošnjačke diplomacije kaže za Tursku, pored činjenice da im je majka. “Turska je Bosni i Hercegovini istinski prijateljska i bratska zemlja, a vežu ih posebni, tradicionalni i povijesni odnosi”. A ako je najveći i najbrutalniji povijesni okupator zemlje, najveći i najbrutalniji povijesni okupator zemlje, „istinski prijateljski i bratski narod s tradicionalnim povijesnim odnosima“, onda je i to znak da su Bošnjaci muslimani Turci – nasljeđe, da su oni okupatori i agresori nemuslimana, Bosne i Hercegovine, te da se smatraju stopostotnim vlasnikom.

U agresiji na Bosnu i Hercegovinu i nemuslimane, posebno obespravljene i porobljene Hrvate, muslimanske Bošnjake uz bratsku Tursku i druge islamske zemlje, te sve kategorije domaćih i stranih džihadista, svim oružjem i radikalnom politikom pridružili su se novostvoreni agresori, Građani. U nizu potvrda protiv i nijednoj za opstanak cjelovite muslimanske građanizirane, turcizirane i arabizirane beh zajednice je i ovaj model islamističkog građanstva, koji bi morao natjerati svijet da daytonsku tvorevinu, s nekom novom Jaltom, podijeli na tri dijela. svjetova kakav danas u njemu žive, u stalnom ratu i mržnji. Svaka druga opcija je brzo širenje malog terorističkog muslimanskog otoka u veliku bazu džihadista muslimanskih terorista i građana 11. rujna 2001. godine.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr