Zadnji komentari

Nakon dugogodišnje medijske šutnje ratni specijalac i bivši saborski zastupnik progovorio ekskluzivno za Bujicu

Pin It

STIV CULEJ: - Nakon 11 godina progona, ponovo mi sude zbog razbijanja ćiriličnih ploča u Vukovaru, a ratni zločinac Mile Martić traži hrvatsku mirovinu?!

SNIMKA IZ SREDIŠTA ZAGREBA: U knjižari pored HDZ-a još se uvijek prodaje knjiga 'Krajina', koju je Ćipe prije 8 mjeseci poklonio Plenkoviću, uz obećanje da će je ukloniti s polica kada dođe na vlast i raskine koaliciju s Pupovcem?!

CULEJ U BUJICI POHVALIO TURUDIĆA, A BAJIĆA I CVITANA OPTUŽIO ZA POGODOVANJE PRIPADNICIMA AGRESORSKIH POSTROJBI: - Umjesto da mi odgovori na pitanje o četničkom ratnom zločinu u Borovu Selu, Mladen Bajić je tražio od suradnice Dubravke da donese predmet o Jankovcima, temeljen na lažnim beogradskim optužbama protiv hrvatskih specijalaca i mene osobno!

“Odbio sam primiti odlikovanje Zorana Milanovića,“ otkrio je u Bujici Z1 televizije počasni predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata – Stevo Stiv Culej: “Oni, koji se s mojim mučiteljem druže i odjednom ga podržavaju, bez obzira na progon vukovarskih stradalnika zbog otpora ćirilici - nisu više moji prijatelji!“

Odlikovanje od Milanovića neću primiti nikada, a nisu ga primili ni moji specijalci – rezolutan je bivši zastupnik koji je u Hrvatski državni sabor ušao čak dva puta i to preferencijskim glasovima birača iz V. izborne jedinice.

CULEJ OTKRIO UBOJICU BRATA JOSIPA: - U Irskoj je prošle godine uhićen Dragan Rakanović, ratni zločinac koji je sudjelovao u masakru nad dvanaestoricom hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu! Rakanović je i jedan od odgovornih za smrt mojega brata Josipa, a njegovo izručenje Hrvatskoj očekuje se uskoro!

CULEJ O PLENKOVIĆU: - Premijer me respektirao, iako se sa mnom nije previše slagao, naročito zbog učestalih kritika Milorada Pupovca i SDSS-a... Kod Plenkovića puno bolje prođu jeftini zastupnici i ljudi bez časti, koji se ne prodaju za cijeli meni ili desert, već za samo mali dio kolača!

Vrlo žestoku poruku Culej je na kraju emisije poslao i SDP-ovcu Nenadu Staziću, optuživši članove njegove najuže obitelji za teške ratne zločine nad Hrvatima u Podvinju kod Slavonskog Broda, nakon II. svjetskog rata...

Aktualni predsjednik udruge vinkovačkih ratnih specijalaca 'Krpelji' u emisiji je nastupio odjeven u majicu iz Geelonga, koja ima povijesni hrvatski grb i poklonili su mu je australski Hrvati. Svima onima koji podržavaju sramotno uklanjanje istoga grba sa spomenika u hrvatskim žrtvama u Bleiburgu ili im se ne sviđa što i veterani ATJ Lučko imaju takav grb, poslao je znakovitu poruku: - Nek' stanu pred nas!