Zadnji komentari

Trump izdominirao Kamalu: 'Ona je Biden'

Pin It

Trump's Environmental Impact Endures, at Home and Around the World - Inside  Climate News

PHILADELPHIA - PRVA PREDSJEDNIČKA DEBATA: Bidenova rezerva podsjećala je na nervozni miks Kolinde, Pusićke i Benčićke, a briljantni novi/stari predsjednik Donald J. Trump spremno se borio i protiv pristranog ABC voditeljskog para… No, ni to nije pomoglo prepadnutoj drugarici Harris!

Prva televizijska debata Harris - Trump pokazala je svu prijetvornost oholog establišmenta i licemjernog političkog elitizma koji vlada današnjom Amerikom. Gospodin Trump protiv sebe u studiju ABC Newsa nije imao samo nervoznu Bidenovu rezervu, već i smušenog voditelja - te štrebersku voditeljicu, koja je valjda satima bila na frizuri kako bi čak i fizički sličila Kamali pa i na taj način iritirala Donalda.

Gospodin Trump je dosljedno - i bez imalo glume, zastupao ispravne svjetonazorske stavove te se pokazao kao pravi američki patriot i autentični borac za staroNORMALNO, za razliku od Kamale Harris koja bi SAD već sutra pretvorila u Venecuelu na steroidima, za što ju je pripremao tata neomarksist… 

Drugarica Harris je na početku debate imala vidljivu tremu i glas joj je nesigurno podrhtavao, slično k’o nogice njezina penzioniranog šefa kad izlazi iz zrakoplova... Kasnije je glumatala poput Kolinde dok još nije previše pila… Naprezala se iz vratnih žila k’o Vesna Pusić kad je trabunjala o Hrvatima u Haagu, a bila je drska otprilike koliko Kekinica i Benčićka zajedno! Jedino nije pušila Drinu bez filtera pa ima nešto ljepše zube, al’ to ipak ne znači da joj se može vjerovati.

Gospodin Trump? Donald je bio i ostao - jednostavno GOSPODIN. Uvjerljiv, elokventan, karizmatičan i nimalo dosadan. Pravi lider koji je i večeras uvjerio američku naciju da joj zaista može vratiti stari sjaj.

Da sam Hrvat, živim u Americi i imam američko državljanstvo - glasovao bih za Donalda Trumpa! To je ujedno i preporuka Bujica tima našim gledateljicama i gledateljima s druge strane Atlantika.

Velimir Bujanec