Zadnji komentari

Bujica: Ćipe protiv Z1! Dragašević i Kotlar: “Daj čovjeku vlast i vidjet ćeš kakav je!”

Pin It

U POSEBNOM IZDANJU BUJICE PETKOM GOSTOVALI VETERAN LEGENDARNIH 'PUMA' - ŽELJKO DRAGAŠEVIĆ I RATNI ZAPOVJEDNIK 113. BRIGADE HV-a - BRIGADIR DANIJEL KOTLAR!

VIDEO IZ SABORA: ĆIPE NAPAO Z1 I HVALIO N1! Novinaru Igoru Petroviću nije mogao pogledati u oči…

PENAVINOG POTRČKA ZASMETALA PITANJA O PUPOVCU I OGRADI NA TRGU SV. MARKA - KOJA NIJE UKLONJENA NITI 100 DANA NAKON FORMIRANJA NOVE KOALICIJSKE VLADE, IAKO JE ĆIPE PRIJE IZBORA DRUKČIJE OBEĆAVAO NARODU!

VLAST JE SLAST: Pogledajte okršaj novinara Bujice Z1 televizije i Stipe Mlinarića! Ćipe s pozicije vlasti govori da nema pojma je l' ograda još uvijek stoji ispred Banskih dvora, a najvažnije mu je ipak što propali DP sada ima uhljeba u MUP-u na poziciji državnog tajnika, unutar koalicijske Vlade druga AP?!

IGOR PETROVIĆ PITAO ĆIPU: “Kako Vas nije sram napadati Z1 televiziju, a gostovali ste kod nas tisuću puta?!“

BRIGADIR KOTLAR I ŽELJKO DRAGAŠEVIĆ KOMENTIRALI ĆIPINU IZDAJU BIRAČA: - Mjerna jedinica za domoljublje još uvijek ne postoji i poručujemo Ćipi da nitko nema monopol na heroje Domovinskog rata! Što se tiče lažnih obećanja, prijevare sa SDSS-om i izdaje više od 200 tisuća desnih birača, postoji stara narodna izreka; daj čovjeku vlast i vidjet ćeš kakav je!

TRI LAŽI PENAVINOG ĆIPE:

1. Zamjera Mostu što je na poziciji “državnog tajnika” u Orešković/Karamarkovoj  Vladi zadržao Borisa Miloševića, a nema pojma da je Pupijev ćato bio pomoćnik ministra, dok je DP državne tajnike SDSS-a ostavio u ministarstvima sa svim financijskim privilegijama na savjetničkim pozicijama!

2. Napada Marija Radića da nije bio 17. listopada na prosvjednom okupljanju koje je spriječilo Pupovčevo bacanje ‘venaca’ u Dunav, a Bujica je objavila snimku iz koje se jasno vidi da je Radić bio predvodnik i glavni organizator okupljanja na kojem se Ivan Penava uopće nine pojavio… Uz napomenu da je Ćipe čak tri puta tijekom pressice pogriješio datum bacanja ‘venaca’ - zato što su ga iz takta izbacila novinarska pitanja… Točan datum je 17. studenoga!

3. Treća laž odnosi se na Pupovčevo (ne)participiranje u vlasti koje komuniciraju varalice iz Penavinog DP-a, jer je šef SDSS-a izabran na čelo parlamentarnog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina - koji pripada vladajućoj većini, a ne oporbi.

ČLANOVI INICIJATIVNOG ODBORA NOVE DESNE STRANKE NISU K’O MAGISTAR DABRO I ANDREJ(A) ŠUŠNJARA IZDALI MLADOST IZ IMOTSKOG!

DANIJEL KOTLAR: “Na postrojavanju u Šibeniku ’95. godine pripadnike HV-a pozdravio sam sa ZA DOM, a oni su svi u glas odgovorili SPREMNI! To nije bio samo pozdrav HOS-a, to je bio pozdrav koji su koristile sve postrojbe pobjedničke Hrvatske vojske!”

ŽELJKO DRAGAŠEVIĆ: “I u mojim ‘Pumama’ pozdravljalo se sa ZDS, u tome ne vidim ništa sporno, a razočarali su me dojučerašnji stranački kolege iz DP-a, koji su prihvatili narativ Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića protiv naših suboraca iz HOS-a!”

Gosti Bujice bili su članovi inicijativnog odbora nove desne parlamentarne političke stranke, čiji će se osnivački sabor održati u Zagrebu 28. rujna ove godine; dragovoljac ‘Puma’ iz Bjelovara i svojedobni predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi - Željko Dragašević i umirovljeni brigadir HV-a, ratni zapovjednik 7. zadarske Domobranske pukovnije i 113. šibenske brigade HV-a te prvi zapovjednik Učilišta Hrvatske kopnene vojske ‘Fran Krsto Frankopan’ – Danijel Kotlar.