Zadnji komentari

Erdogan je slao stotine tisuća mladih džihadista u Njemačku, a Merkel mu je za tu agresiju čak i plaćala

Pin It

Ankara, Berlin struggle to repair ties | Arab News

Što više upozorenja i straha Europljana od islamskog terorizma, tim više muslimanskih napada diljem kršćanski demokratskih zemalja. U korištenju svih sredstava, koja opravdavaju cilj, pobjeda islama i brisanje kršćanstva, islamski teroristi služe se i onom narodnom, napad je najbolja obrana.

To oružje u rukama muslimanskih ekstremista pokazuje se i dokazuje vrlo ubojito i učinkovito, da ga danas koriste sve muslimansko-bošnjačke organizacije, vjerske, političke, i dakako one terorističke.

Pokazalo se uspješnim kao lokot koji zatvara sva usta kršćana i zatvaranja u suvremene arene i katakombe, kakve već danas postoje u nekim europskim društvima. U Njemačkoj u kojoj su Nijemci najušutkaniji narod slobodnog demokratskog svijeta, i kojemu je Honeckorova politička ljubimica nametnula olovnu šutnju i svaki oblik obrane. Merkeličina diktatura, koju je naučila u Honeckerovom režimu služeći mu u svim njegovim zločinačkim aspektima, u Njemačkoj prenesena je na ostatak Europe, pa dijelom i svijeta, raznim ucjenama, prijetnjama i uskraćivanjem svake vrste njemačke pomoći svima onima koji bi ukazali na njenu politiku dekristijanizacije i islamizacije Starog kontinenta.

Suradnja na liniji Merkel – Erdogan – Putin bila je uvod u rusku agresiju na Ukrajinu, a agresija na Ukrajinu agresija je na cijeli slobodni europski svijet, i globalni rat protiv zapadnog kršćanstva i europskih stečevina. Uz Merkelinu suradnju i politički pristanak Putin je osvajao u cijelosti neke zemlje u susjedstvu, a neke djelomično i povratak ruskog imperija odvijao se ubrzano i bez ikakvih ometanja.

S druge suradničke strane Erdogan je slao stotine tisuća mladih džihadista u Njemačku, a Merkel mu čak i plaćala tu agresiju na vlastitu zemlju, pri čemu je rastao islamski teroristički pokret i nekontrolirana gradnja džamija te rast islamskog terorizma sa brojem pridošlih migranata.

Na invazijskom putu do cilja pustošili su zemlje kroz koje prolaze, ubijajući one koji bi im se na miroljubivi način suprotstavljali barbarizmu i rušenju iz mržnje prema križu. Što su bili brutalniji Merkelovka je bivala odlučnija u nametanju šutnje i zabrane na obranu kako Nijemcima tako i ostatku Europe.

Sve manje Njemačke i Europe, a sve više putinizma i erdoganizma

Na vrata Velike Njemačke vraćalo se tursko zločinačko carstvo. Bivalo je sve manje Njemačke i Europe, a sve više putinizma i erdoganizma, sve manje katoličanstva a sve više pravoslavlja, te poglavito islama. Trio je započeo globalni sukob vjera.

Na marginama Europe koje uništavaju rušilačkim prolazom rijeke islamskih migranata, na jednom dijelu poznatom kao “bure baruta” formira se baza islamista. Postaja, Bosna i Hercegovina, na kojoj se odmaraju i pripremaju za daljnji osvajački pohod, i susret sa onima koji im pripremaju teren po njemačkim i europskim gradovima.

Sa velikom i bratskom dobrodošlicom dočekuju ih u vjerskom beha sukobu za teritorij pridošli mudžahedini, vehabije, i sve druge islamističke kategorije domaći i stranih džihadista. U Njemačkoj sa istom ljubavi buduće ubojice Europe i europskog identiteta, Njemačke i njene slobode, demokracije, napretka, dočekuje “Mutter Merkel”.

Bosna i Hercegovina predana veleizdajom ratnog zločinca Alije Izetbegovića u amanet oživljivaču turskog carstva, postaje vojarna najradikalnijih mrzitelja i progonitelja, obeščivatelja i rušitelja križa. Europa se iz Bosne i Hercegovine ruši, čak i na način da Honeckerova suradnica plaća islamističke rušitelje.

No glas europskih žrtava se ne čuje, kao ni glas hrvatskih žrtava u Bosni i Hercegovini. Svaki vid ukazivanja rasta broja islamskih terorističkih boraca u BiH dočekivan je u Europi uz komentare i odobravanja, pa to je tamo balkanski prostor, i mi ćemo šutjeti kako ne bi i mi postali žrtve islamista. No šutnja ih ne pošteđuje stradanja. Gotovo u istom obimu stradava i europski narod kao i katolički u Bosni i Hercegovini. I jednom i drugom svemoćna honeckerovka Merkel zabranila je obranu, i zalijepila usta.

Ono malo stradalničke kršćansko katoličke istine koja se provuče preko Merkelinih zidova ocjenjuje se po onoj narodnoj, psi laju karavana prolazi. I ne samo da islamska teroristička karavana prolazi, dok svijet u strahu tiho ukazuje, nego se svaki dan i povećava. Kao pokazatelj prkosa i pobjednika. Što bi zapravo i moglo biti tako. Čak se ne uvažavaju, i ne uzimaju ozbiljno ni upozorenja o opasnosti islamskog terorizma, ne samo muslimansko-bošnjačkih susjeda, Hrvata i Srba kao najveći žrtava, nego ni onih koji na to ukazuju i izvan beha granica, a u isto vrijeme su žrtve islamskog terora u svojim zemljama.

Vehabijske brigade

Sve se to odvija u strahu žrtve u koju ju je utjerala brutalnost zločina i vlade njihovih zemalja, koje je predvodila muslimanska Mutti Merkel. I stoga danas kazati: “Vehabije u BiH bi mogle formirati brigadu za “ne daj Bože”, (Predrag Čeranić), nije samo govor žrtve u vjetar, nego i samoosuda na nestanak. Muslimanski brutalni zločini u vjerskom beha ratu za teritorij, a kojeg danas sin ratnog zločinca Alije Izetbegovića Bakir stavlja  u granice “bošnjački teritorij”, što zapravo znači islamski teritorij, pa čak i tamo gdje živi i jedan musliman Bošnjak, omogućili su mudžahedinima, vehabijama i svim drugim islamskim zlikovcima da slobodno žive ne samo na “bošnjačkom teritoriju” nego i izvan njegovih granica pa i po europskim zemljama. To ga i čini globalnim islamskim terorizmom sa prijetnjom atomskog uništenja.

Slike koje svijet gleda kako otac, musliman, opasuje desetogodišnju kćerku razornim eksplozivom i šalje je na ulicu da se raznese i ubije što više nedužnih, zastrašujuće su prijetnje islamskih terorista koji ni od čega ne prezaju, i ni za čim ne žale pa čak ni za vlastitim djetetom koje često sami opasuju razornim eksplozivom kako bi raznio i sebe i poubijalo što više nedužnih građana.

Ti islamski barbari danas imaju svoja crna jezgra u Bosni i Hercegovini, skrivana nekom “građanskom” opcijom, humanitarnim organizacijama, pokretima i udruženjima sastavljeni od isključivo muslimana i Bošnjaka. Sve te muslimanske asocijacije opasnih namjera koordinirano rade i djeluju iz politički i vjerski muslimansko-bošnjačkih centara. Jedni su pod ogrtačem građanstva, što je zapravo vrlo radikalna opcija iranske Islamske revolucije, drugi su se umotali u udruženja muslimanskih majki i logoraša što je slika čistih muslimanskih asocijacija po kojima bi trebala izgledati i buduća Bosna i Hercegovina.

Neki su, i to oni nekažnjeni ratni muslimanski i islamski zločinci, u humanitarnim organizacijama, među kojima je velik broj mudžahedina i vehabija, isilovaca i džihadista. Neki su vrlo aktivni u gradnji džamija koje niču i na hrvatskoj okupiranoj zemlji, što muslimani Bošnjaci tumače čija vjera njegova i zemlja, bogomolja za koje je Bakirov kum Erdogan dobitnik Alijinog amaneta Bosne i Hercegovine, kazao da su vojarne, munare bajunete a vjernici vojnici.

Vehabijsko-mudžahedinski centar prijetnje kršćanima u BiH i Europi takvom organizacijom i u takvim mjestima u kratkom vremenskom periodu, uistinu, može oformiti velike terorističke grupe za Bakirovo “ne daj Bože” do zacrtanog cilja “mi ili oni”. Potpora iz svih muslimansko bošnjačkih asocijacija, različitih predznaka, jamstvo je brze formacije vehabijsko-mudžahedinskih terorističkih brigada, velike mobilnosti mijenjanja mjesta zločina diljem Europe.

Jedini preostali način ograničavanja njihovih zločinačko terorističkih zlodjela je trorepublikaniziranje Bosne i Hercegovine, u republičke granice nacionalnih vojski koje su međusobno ratovale svaka za svoj teritorij unutar Bosne i Hercegovine. Podjela Bosne i Hercegovine na nacionalne republike armija i vojski koje su svoje dijelove donijeli Dayton, obrana je i Europe u njenom identitetu, i jamstvo njene budućnosti u miru, sigurnosti i blagostanju.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr