Zadnji komentari

Branka Lozo u Bujici: “Stipe Mesić nije moje društvo, ostavljam ga Milanoviću i Primorcu, oni su iz istoga legla!”

Pin It

BRANKA LOZO JE ZA TRUMPA I PROTIV KAMALE, ZA ELONA MUSKA I PROTIV BILLA GATESA!

ŽENA KOJA MOŽE POBIJEDITI MILANOVIĆA IMA FASCINANTNU MEĐUNARODNU ZNANSTVENU KARIJERU I PETERO DJECE SA ZAVRŠENIM FAKULTETIMA: - Došlo je vrijeme da vratim Hrvatskoj ono što je ona meni dala!

BRANKA LOZO: - To, što se dogodilo s Bleiburgom je sramota koju moramo ispraviti, a kao Predsjednica RH ću 22. lipnja ići na Jazovku, a ne u Brezovicu!

MAJKA HRABROST: Tako je gospođu Lozo nazvao utjecajni desni kolumnist - Ivica Šola, a ona ne da na obitelj, tradiciju i hrvatsku kršćansku kulturu! Prioritetom smatra borbu za nacionalnu sigurnost i protiv je tzv. zelenih agenda, globalizma i rodne ideologije…

LOZO PROTIV TZV. SRPSKOG SVIJETA: - Treba preispitati djelovanje SPC-a, a na inauguraciju ću pozvati patrijarha Hrvatske pravoslavne crvke!

O JASENOVCU: Kandidatkinja DOMiNO-a dijeli stavove o povijesti sa svojim šogorom – Stipom Lozom! Zbog toga se žestoko obrušila na Milorada Dodika…

O INCIDENTU ‘AIR SRBIJE’: Branka Lozo je za šikaniranje hrvatskih parlamentaraca predvođenih dr. Igorom Peternelom, tijekom leta iz Albanije preko Beograda za Hrvatsku, izravno optužila srpske službe i Aleksandra Vučića te istakla da takvi incidenti neće proći nekažnjeno - postane li predsjednica države.

PRIORITETI KANDIDATKINJE LOZO: Povaratak iseljenih Hrvata i briga za naše ljude u BiH, Crnoj Gori i susjedstvu…

BRANKA LOZO SE JEDINA OD SVIH PREDSJEDNIČKIH KANDIDATA JASNO I NEDVOSMISLENO IZJASNILA PROTIV POBAČAJA!

DONALD TRUMP ILI KAMALA HARRIS? Lozo: “U ponuđenom izboru, ja sam za Trumpa!”

ELON MUSK ILI BILL GATES? Lozo: “Elon Musk, zato što je na vlastitom primjeru naučio kakve sve opasnosti djeci prijete od rodne ideologije!”

Gošća Bujice Z1 televizije je bila predsjednička kandidatkinja stranke DOM i NACIONALNO OKUPLJANJE – prof. dr. sc. Branka Lozo. Ovo je bio njezin prvi veliki intervju nakon nominacije u zagrebačkom Hotelu Aristos.