Zadnji komentari

Danijel Kotlar u Bujici

Pin It

“Hrvatska vlast na čelu s Plenkovićem podilazi Aleksandru Vučiću kao da smo mi izvršili agresiju na Srbiju, a ne obrnuto! Mi smo pobjednici Domovinskog rata i tako se moramo ponašati!“

POGLEDAJTE SNIMKU ĆIPINE BEŽANIJE S PRESS KONFERENCIJE! Zastupnik Penava/Plenković/Pupovčeve većine – Stipo Mlinarić, pobjegao je pred novinarom Z1 televizije, Igorom Petrovićem, kad mu je pokušao postaviti pitanje o širenju “srpskoga sveta“ na Dubrovnik i otvaranju tzv. Srpskog kulturnog centra u Zagrebu!

UŽIVO IZ DUBROVNIKA: DR. SC. IVICA GRANIĆ! Politički analitičar, kolumnist i ugledni sveučilišni predavač komentirao sramotni dolazak srbijanskog predsjednika u grad pod Srđem i licemjernu politiku Bruxellesa – koji pod svaku cijenu želi Vučićevu Srbiju u EU!

BUJICA JEDINA PROBLEMATIZIRALA OBJAVU PREMIJERA PLENKOVIĆA NA PLATFORMI X! Tijekom govora u UN-u, Andrej Plenković je agresiju Srbije iz devedesetih nazvao “konfliktom“, a ne ratom! Zbog čega se onda čudimo Vučićevim skandaloznim izjavama u Dubrovniku?!

IZ ARHIVE BUJICE: ĆIPE vs. PENAVA! Pogledajte kako je Penava prije dvije godine, kao oporbeni političar, govorio o slanju hrvatskih vojnika u Ukrajinu, a kako danas njegov ćato - Ćipe Mlinarić, u Hrvatskom državnom saboru okreće ploču za 180 stupnjeva i priča potpuno suprotno...

UŽIVO IZ MAKSIMIRA: DR. SC. IGOR PETERNEL! Potpredsjednik stranke DOM i NACIONALNO OKUPLJANJE najoštrije je osudio sramotnu odluku Tomislava Tomaševića o dodjeli besplatnog grobnog mjesta na zagrebačkom Mirogoju notornom oznašu Budi Lončaru!

BRIGADIR KOTLAR PRVI JE OBJAVIO DOKUMENT KOJI TEŠKO KOMPROMITIRA TOMAŠEVIĆA: - Budo Lončar baš ničime nije zadužio Hrvate Zagreba, ali ni Zadra! Na mjestu gdje se utopio pobio je žene i časne sestre!

PETERNEL PROGOVORIO O SRAMOTNOM SKIDANJU HRVATSKIH PARLAMENTARACA S LETA IZ ALBANIJE ZA HRVATSKU U BEOGRADU: - To je režirala Vučićeva BIA-a! Na takva balkanska posla, Hrvatska država nije imala adekvatan odgovor...

VODITELJ BUJICE POZVAO NA BOJKOT SRBIJANSKE AVIO KOMPANIJE I AIR SRBIJI U ETERU POKAZAO SREDNJI PRST: - Kad je letio za Dubrovnik, Vučića je trebalo padobranom izbaciti kod Trebinja!

BEZ CENZURE: U emisiji je emitirana snimka iz Skupštine Grada Zagreba, na kojoj zastupnica SDP-a – Sara Medved, vrijeđa katoličke vjernike koji na Jelačić placu mole krunicu... Reagirao je dr. Peternel, zbog čega ga je Milanovićev intimus Joško Klisović – izbacio sa sjednice!

O PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA: Bujica je jedina u televizijskom eteru objavila fotografije kandidata Plenkovićevog HDZ-a i Penavinog DP-a sa Stipom Mesićem, Antom Nobilom, Ivom Josipovićem i Radom Šerbedžijom!

Gost Bujice Z1 televizije bio je umirovljeni brigadir HV-a, ratni zapovjednik 7. zadarske Domobranske pukovnije i 113. šibenske brigade – Danijel Kotlar. Kotlar je bio prvi zapovjednik Učilišta Hrvatske kopnene vojske 'Fran Krsto Frankopan', a danas je član predsjedništva stranke DOM i NACIONALNO OKUPLJANJE.