Zadnji komentari

Nekad je dobro biti “papak”

Pin It

Danas je svako polupismeno biće iz redova soroščadi – “novinar”? I time automatski daje sebi za pravo, vrijeđati, omalovažavati, provocirati……, svakoga tko razmišlja drugačije. A to su uglavnom Domoljubi

Cijeli sam život čitao tekstove od početka. I padao na bombastične naslove. Sada radim sve naopako. Krenem od kraja, pogledam ime autora i portal odakle je isti eventualno prenesen. I uglavnom odustanem. Volio bih da mogu reči da sam s godinama postao pametniji ali na žalost, nisam to primjetio? Jednostavno, iskustvo me naučilo da je u današnjem medijskom mraku, naslov vrlo ubojito oružje. Cilj je navući ljude da pročitaju članak a onda im kroz određenu dozu domoljublja progurati anti-Hrvatske ideje.

To kmeri vrlo dobro rade. Čak bih rekao, izvrsno. Jer ljudi moji dragi, jasno se prepoznaje udbaški rukopis. Koji se usavršava još od bitke na Neretvi. Princip je isti, samo se (dno)vinari za jednokratnu uporabu, mijenjaju.

Danas je svako polupismeno biće iz redova soroščadi – “novinar”? I time automatski daje sebi za pravo, vrijeđati, omalovažavati, provocirati……, svakoga tko razmišlja drugačije. A to su uglavnom Domoljubi. Hvala Bogu dragome, nisam ni novinar, ni “stručnjak”, niti se pravim da jesam. Ja sam samo jedan iz mase, koji se ne boji prenijeti misli na “hartiju”(na ‘rvackom:papir).

Priznajem, znam biti izuzetno vulgaran i nekulturan. Ali samo prema onima koji su to i zaslužili. U 99% slučajeva su to YUtardi. Baš zato mi je izuzetno drago što nisam jedan od “velikana pisane reči”. Npr. Antonije Tomić zvani “Feki”. Jer treba biti iskren i priznati da je ipak velika razlika u klasi. Ali u moju korist! Zašto? Zato što je navedeni smrad, pored svih kompleksa manje vrijednosti, još i fenomenalno neinteligentan. Kao spolovilo od ovce!

Ovo je bio samo jedan primjer, zašto je bolje biti papak kao ja – nego pravi novinar. Jer ne mogu zamisliti, npr. gospodina Dinka Dedića da se spušta na ovaj nivo i ovako prostački izražava. Čovjek je vrhunski intelektualac i svaki njegov tekst treba uvrstiti u obavezno školsko štivo. Jednoga dana, kad pošaljemo Divljakušu u 3 P.M.( na Engleskom:3 popodne).

Je li me stid zbog ovakvog uličarskog načina izražavanja? Ni najmanje! Rekli bi stari Rimljani: I AM PROUD OF IT! Dokle god “mister” Stazić može javno pozivati na nastavak klanja Hrvata (bez ikakvih sankcija), imam potpuno moralno pravo “opštiti sa kevom” – svakoga neprijatelja ove zemlje. Možda u MUP-u ne misle tako? Ali ja bar ne pozivam na nasilje i genocid. A ono što stvarno mislim, je moja privatna stvar.

I za kraj, Rusija! Uzeli smo Nigeriju na otvorenju i to je izvrsno. Ali ona slika sa stadiona, gdje ogromna masa Hrvata iz cijeloga svijeta (u dresovima sa prvim bijelim poljem) zdušno bodri Hrvatsku i 90 min. pjeva Domoljubne pjesme…. NEPROCIJENJIVO! Šok, tuga, očaj i “neverica” na licima progresivaca! Oklen’ sad ovi? Zar ih nismo pripitomili?

Niste bando crvena, niti ćete ikad! Hrvat je vrlo zajebano stvorenje. Šuti, trpi, pasivan je…….Ali kad popizdi? Što ću vam dalje pričati? Sve ste vidili 91’.

A imam neki osjećaj da su “guje” opet na granici strpljenja? Pa vi slobodno i dalje provocirajte……

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar