Zadnji komentari

Kad te Zlatko pošalje po čevape.....

Pin It

Sve su nam uzeli. Ono što nisu mogli, kupili su. Ali još im fali jedna stvar za kojom jako pate. PAMET. Na žalost, intelekt se ne može kupiti. Ili se rodiš pametan ili si kmer. Točka. Istoričara Jakovinu treba pohvaliti za hrabrost. Jer usudio se sučeliti sa Dr. Hasanbegovićem. A poznato je da Zlaji, intelektualno nitko nije blizu. Pogotovo ne individue, koje još uvijek sanjaju jugu i bravara. I tako naš “lepi” Tvrtko dođe u studio, i sučeli se sa LEGENDOM. A bolje bi mu bilo da nije….

Zlatko ga je: ponizio, ismijao, napravio budalu od njega….. i na kraju, poslao po čevape! Svjedoci kažu da je sipatični istoričar, ponovo počeo piškiti u krevet. A fino mu je mater govorila:”Nemoj sine, satrat će te Zlaja!” Zaključak? Uvijek treba slušati roditelje.

Završila je grupna faza SP a “guje” u crnim dresovima, se još nisu vratile kući. Navijači Nigerije, Argentine, Islanda i SFRJ, “ne veruju vlastitim očima”? Mislili su da će im dosta biti kutija apaurina ali i druga im je pri kraju, a naši nogometaši su još u Rusiji. Za razliku od njih, “nebeskim fudbalerima” ne ide baš tako dobro. Kombinirana momčad Kosova, Albanije i Hrvatske, koja nastupa pod Švicarskom zastavom, složila im ga je u zadnjem minutu. I još ih nestašni Abanci provociraju sa dvoglavim orlom? Sramota bre!

Ubuduće treba zabraniti floru i faunu na sportskim natjecanjima (ptice,vrbe…). Jer asociraju na svašta nešto! Humanitarne radnike Ratka i Radovana “niko ne sme da dira”, kao ni ostale antifašiste, poput čića Draže.

Da sve ne bi bilo tako crno, pobrinuo se naš DRAGI VOĐA (Bog mu dao zdravlja). Svoj optimizam (baziran na doskočicama iz Alan Ford-a) sada prenosi na pučanstvo. Pa smo tako saznali da živimo bolje od većine Afrikanaca. Moram priznati da mi je malo lakše……..

Vratimo se za kraj, opet malo na najvažniju sporednu stvar na svijetu. Uz dužno poštovanje i sve čestitke: Blanki, Janici, Ivici, Marinu, Sandri, rukometašima, vaterpolistima, kajakašima……..i svima onima koji su sportskim uspjesima proslavili ovu malu zemlju u svijetu, ništa ne može ujediniti ovaj narod, kao uspjesi SVETE NOGOMETNE REPREZENTACIJE!

Zato im smeta i zato im je trn u oku! Najsretniji bi bili, kad bi predsjednik “Fudbalskog saveza” postao kmer ili titin pionir. Onda bi bili uspješni kao “orlovi”(sa jednom glavom). Koji su “talentovani za fudbal”, isto kao i za ratovanje. A znamo kako su prolazili, od Kosovske bitke pa do Oluje.

Na YUtelu se drugovi još ne daju. Pa na poluvremenu puštaju spotove poluanonimnih pjevača, za koje je čula samo bliža rodbina(za prijatelje nisam siguran?). I Mileta, čiji su pobijedili 45′. Za maloga Marka iz Čavoglava, izgleda još nisu čuli? Što je donekle i razumljivo. Jer osim što jedini može u svakome trenutku napuniti bilo koji stadion u Hrvatskoj(računam i svetu zemlju Hercegovinu), što je to još u karijeri napravio? Izdao 7 studijskih albuma? “Ma hajte bre, Bora čorba ih ima sijaset”!

Ali ne sekiram se ja za Thompsona. Mlad je još i život je pred njim. Kad dobije treće unuče, garantiram da će zapjevati u Pulskoj areni.

Ako se ista u međuvremenu, ne sruši od starosti?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar