Zadnji komentari

Kako ga je Suba “složio” četnicima?

Pin It

Related image

Zavladalo je opšte oduševljenje: ’B.A.B.A, NVO, soroščadi, brace i seke Pussy, potrebitih kmera…., i svih onih koji bezuspješno traže SFRJ na Google Earth’. Čak se i lepi Pupi oglasio u saboru i pokušao iskoristiti Subu za skupljanje jeftinih poena (ne bi da mu trebaju, kad je njegova svakako uvijek zadnja?)

U skladu sa poznatom vekovnom tradicijom, “nebeski narod” je htio dodati još jedan detalj u svoju lažnu istoriju. Pa su tako u objektivnim četničkim medijima osvanuli naslovi: “Srbin spasio Hrvatsku!”. Radi se o penalima protiv Danske i našem vrataru Danijelu Subašiću, čije ime izgovaram u stavu POZOR – u znak poštovanja!

Momak je toliko fin, skroman i pošten, da to nije normalno. Svaku obranu posvećuje svome najboljem prijatelju (tragično preminulom nogometašu N.K.Zadra, Hrvoju Ćustiću). A ispod dresa uvijek nosi majicu sa njegovim likom. Mislim da to dovoljno govori o Subinim ljudskim kvalitetima? One igračke su nam odavno poznate, a sada za njih zna i “vascela vasiona”.

Ali tu priči nije kraj. Kad su domaći jugo-DNOvinari (koji u slobodno vrijeme “bojkotuju” reprezentaciju), saznali da bi tu moglo biti materijala za: “multi-kulti-ugroženi-deca-žene-nejač-starci……..” – priču, pohitali su u kuću Danijelovih roditelja, dok si rekao “čića Draža”! I tamo jedno 116 puta naglasili i potencirali da se Subašić senior – zove Jovo!

Zavladalo je opšte oduševljenje: ’B.A.B.A, NVO, soroščadi, brace i seke Pussy, potrebitih kmera…., i svih onih koji bezuspješno traže SFRJ na Google Earth’. Čak se i lepi Pupi oglasio u saboru i pokušao iskoristiti Subu za skupljanje jeftinih poena (ne bi da mu trebaju, kad je njegova svakako uvijek zadnja?). Sva poenta pokušaja manipulacije ovom pričom, može stati u jednu rečenicu: “Bez nas srba, vi Hrvati ste nitko i ništa”! A onda su uslijedili šok i “opšta neverica”!

Javio se naš dobri Danijel i rekao da je on Hrvat i Katolik!? Uz dužno poštovanje našem: SPASITELJU, KRALJU, CARU, IDOLU, MINISTRU OBRANE.……, to uopće nije bilo potrebno. Tko su ‘ONI’ da im išta objašnjavaš? Obična iskompleksirana skupina poluretardiranih jugonostagičara, koja mrzi Hrvatsku od stoljeća sedmog!

Našim navijačima je odavno sve jasno. U svakome tvome nastupu se vidi, da VOLIŠ I POŠTUJEŠ OVU ZEMLJU i SVIM SRCEM IGRAŠ ZA NJU! Za nas je to i više nego dovoljno!

Zato lave moj, ne objašnjavaj nikome ništa – jer si VISOKO IZNAD NJH. I kao ČOVJEK i kao DOMOLJUB! Što god da se dogodi do kraja SP, za mene si bio i ostat ćeš – VJEČNA LEGENDA!

Amen.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar