Zadnji komentari

Kako satrati “nejač”, bez ispaljenog metka?

Pin It

Fudbalom, bre! Ne da sam ponosan, nego se nakon dugo vremena, ponovo osjećam slobodan. Ko ‘tica! Za mene je SP završeno onoga trenutka, kada smo arogantne shupke Engleze bacili na koljena. I to bukvalno! Finale ću gledati s guštom i bez apaurina. Normalno da vjerujem da možemo biti svjetski prvaci, ali glavni cilj je postignut.

Opet se u nama probudio onaj poznati Hrvatski pobjednički duh, a SVETA HRVATSKA REPREZENTACIJA nam je vratila izgubljeni ponos, dostojanstvo i zajedništvo. Izbornik im je dobro rekao:“ONI NISU NORMALNI!” Nisi ni ti dobri moj Daliću, jer još nisi svjestan što ste učinili za ovaj narod? ČUDO!

Sve ono što nam GUBAVCI (četnici, jude, antife, yutardi…), već godinama pokušavaju srušiti, vi ste svojim igrama izgradili iz temelja. TOTALNO STE IM SJEBALI KONCEPCIJU!

Tako danas imamo bizarnu situaciju, da se dio STOKE SITNOG ZUBA ponovo vraća u svoje jazbine, a dio pokušava zamijeniti uniforme (kao četalji, pred kraj 2.svj. rata). Pa tako duhovni ideolog orjune, stanoviti insekt zvani Lalić, odjednom navija za Hrvatsku i kaže da više nismo Ustaše, nego smo multi-kulti? Prosto da čeljade ne povjeruje?

Preko noći, od debila ne možeš napraviti čovjeka! I to je nepobitna činjenica. Koju potvrđuje drug Puhovski. Tako se ovaj veliki um svih naroda i narodnosti, pita:“Zašto naši drže ruku na srcu, dok se izvodi Hrvatska himna? Da nisam ovako fin (po cijelom tijelu), rekao bih mu: “Da se piz.. čude!” Ali neću. Iz pristojnosti, i iz respekta prema osobama zaostalim u razvoju.

Predsjednica je opet oduševila sve svjetske medije, osim Soroševih jugo – DNOvinara. “Što se ona ima veseliti na tribinama i čestitati igračima u svlačionici?”, pitaju se polupismeni, retardirani jazavci. Da su isto napravili: Macron, Angela ili onaj Kanadski derpe sa lažnim obrvama, onda bi ta gesta bila vrlo “simpatična i emotivna” i pokazala bi kako su i političari samo ljudi.

Po savjetu “večito talentovanog” Macana, i naš DRAGI VOĐA se odlučio pojaviti na polufinalu. Malo je pomiješao datume, jer mu je Belgija igrala dan prije. Ne samo da ga nitko nije ni primjetio, nego su ga čak zamijenili za Njonju? Što i ne čudi, s obzirom koja količina vazelina ih veže?

I za kraj, jedno pitanje: Što ćemo sad?

Nakon što je preko 800 tisuća ljudi potpisalo za Referendume, i ovoga nacionalnog naboja i euforije oko SP, mislim da nikada nije bio bolji trenutak za akciju i promjene. Kako, tko, kad…., ne znam?

Jer ja sam samo jedan od ‘Rvata iz mase, koju netko treba mobilizirati i povesti!

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar