Zadnji komentari

Odričete li se sotone i orjune?

Pin It

Ne odričemo! Onda patite i zakopajte se u pijesak, gubo udbaška!

Tako bi ukratko glasila poruka svima onima koji su zadnjih mjesec dana bili na aparatima, dok su HRVATI sanjali otvorenih očiju!

Najljepše riječi o NAŠIM HEROJIMA su već napisane, tako da samo mogu dodati: HVALA VAM! Učinili ste ono, što još od OLUJE nikome nije uspjelo. Ujedinili ste ovaj narod, vratili mu osmijeh na lice i dali nam nadu, da se BORBOM I POBJEDNIČKIM MENTALITETOM, sve može postići!

A sada, riječ-dvije o GUBAVCIMA. Kažu neki da ih treba ignorirati? Ne bih se složio. Jer ako četniku daš prst, uzeti će ti cijelu ruku! Ista je stvar i sa orjunašima, udbašima, kmerima, judama…. Sve je to isti ku…c!

Tako smo tijekom cijelog SP (i na sam dan finala) svjedočili “porukama mira i ljubavi, kidanju glave Modriću i Lovrenu i toplim željama da sve utakmice izgubimo”. Na veliku žalost YUGO-GUBAVACA, izgubili smo samo jednu ali smo i iz nje izašli kao moralni pobjednici. Cijeli svijet (osim regiona), se klanja našim nogometašima ali i Predsjednici. NEPROCIJENJIVO!

Javili su se mnogi “veliki mislioci” iz Ostojinog Ravnogorskog pokreta i prosto nas oduševili svojim “malim ali umnim” mislima. Jednom riječju – MALOUMNIM. Pa se tako “pošteni” četnik Gojko (SDP-Split) već poćeo raspitivati o novcu koji su naši zaradili, dok “njegovi kopaju po kontejnerima”. Koliko mi je poznato, ŠTAKORIMA su kontejneri i kanalizacija oduvijek bila omiljena okupljališta, pa ne vidim u čemu je problem?

Ali “depilisani” Gojko je mila majka u poređenju sa “pametnom” Marijanom! Pita se “lepa” ORJUNAŠICA:“Zašto Poljud ne proglase nacionalnim stadionom?!” Kad sam pročitao ovaj IDIOTLUK GODINE, svašta mi je padalo na pamet (rezanje vena, udaranje glavom u zid, bacanje sa balkona….). Ipak, razum je prevladao. I shvatio sam da drugarica ipak mudro zbori? Svaki put kad “nebeski fudbaleri” budu kažnjeni zbog skandiranja narodnim herojima (Karadžić, Mladić & co.) igranjem van smrdije, mogu slobodno na Poljud. Siguran sam da će ih tamo “uvek bodriti šačica vernih simpatizera”.

Nije ni smežuranom zlikovcu Sorošu lako. Ima love na bacanje, a nema je kome dati. Jer je u Hrvatskoj nemoguće naći “progresivne levičare” a da nisu poluretardani? U jednom komentaru sam “slatku, malu” Marijanu, nazvao tukom. Ispričavam se. Ali tukama! One bar šute, kad nemaju što pametno za reči.

Da ubuduće GAMAD SA ŠUBARAMA, ne bi mučila svoje male mozgove financijama, predlažem ovima iz “srebrene močvare”, slijedeće: Nakon što igrači i stručni stožer zasluženo podijele dio zarađenog novca, OBAVEZNO napraviti trening kamp za pripreme naših reprezentativaca. Stvarno je sramota da ga još nemamo. Ono što ostane, pravilno rasporediti niželigašima u svim Županijama.

I za kraj, doček u Zagrebu. Sve je bilo VELIČANSTVENO – osim organizacije. Pa je tako Thompsonu, “narodna vlast” ZABRANILA pjevati! Nakon što su ga naši nogometaši doslovno prošvercali u autobusu, poslije prve pjesme su mu isključili mikrofon. Toliko o zahvali ljudima, koji su doslovno ostavili srce na terenu i ginuli za ovu zemlju! Ništa čudno, kad se uzme u obzir da je kvazi – režiser ovoga DEBAKLA bio izvjesni partijski poslušnik, zvani Krešo?

Nešto slično se događalo u Splitu, gdje je istu večer također trebao biti doček. Igrači su (mada vidno umorni), bili voljni doći i samo se čekalo odobrenje gradonačelnika. Koji je iz redova “lijevog krila” Sdp-a, zvanog ХДЗ. Da se ne bi zamjerio orjunašima, drug Andro je skočio kao Oparen i sve odgodio za sutra.

Što reči, nakon svega ovoga? Bojim se da se ova VELEIZDAJA i SLUGANSTVO, više ne mogu riješiti mirnim putem. Je li ovo bila ta kap, koja je prelila čašu?

Nadam se, iskreno se nadam……….

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar