Zadnji komentari

Lijepi strah….

Pin It

Steve Bannon (bivši Trumpov savjetnik), uskoro dolazi u Europu i osniva fondaciju “The Movement”( POKRET), koji bi trebao biti protuteža Soroševom tkz.”otvorenom društvu”. Dakle, po prvi put imamo nekoga tko će se javno usprotiviti starome zlikovcu i njegovim obskurnim ljevičarskim medijima. Poenta? I mi “što na križanju staze idemo desno”, dobijamo svoje medije i NVO. Jedina razlika je u tome, što nas je puno, puno više! Lijepi strah….

Kad se gosp.Trump – najmoćniji čovjek na svijetu, i pored fenomenalnih rezultata koje postiže(i gospodarskih i političkih) i dalje mora boriti protiv lažnih vijesti, znači da je soroščad dobro organizirana. Pošto ni lijepi Donald nije “vesla sisao”, odlučio se za suradnju sa Putinom. Imaju zajedničkog neprijatelja i samo ga udruženi mogu pobijediti. Iskreno se nadam da će uspjeti, jer se ovo ispiranje mozga nastranim ideologijama, odavno graniči sa LUDILOM!

A gdje smo tu mi? Kao i obično, na krivoj strani. Umjesto da slijedimo politiku Višegradske skupine, naši poslušnici i dalje na koljenima idu po mišljenje u Bruxelless. Koje kreira već spomenuti Soroš.

Ilegalni migranti iz BIH nam svaku noć masovno prelaze granicu (brdo Šibanica iznad Metkovića). Dio uhvate i vrate, a dio prođe u RH. Ljude je strah izlaziti navečer, pogotovo starije. Režimski DNOvinari o ovome ne pišu. Zašto? Jer je upravo i glavni “milicajac” u RH izjavio – da nama ne treba žičana ograda, jer smo mi “humani i multi-kulti” a policija radi izvrstan posao?! Ako je tako, u redu. Samo nam onda recite pošto ste tako sposobni, tko je nacrtao svastiku na Poljudu? Ili istraga još tapka u mjestu?

Koga više zajebajete? Ne samo da ste nam uništili zemlju iznutra, nego nam svjesno ne želite(ili ne smijete), ni granice zaštiti! A upravo one čine jednu zemlju suverenom.

I gdje ćete onda vi, kad vam padnu strani nalogodavci? A pasti će vrlo brzo. Proces je pokrenut, narod se probudio i nema te sile koja to može zaustaviti! Angela, Macron, Juncker……su prošlost. Jer kad tata Donald nešto odlući, onda je to tako. I nema rasprave. A sad mu se pridružio i mali Vladimir. Ljepota!

Umjesto da poslušate Predsjednicu i okrenete se suradnji sa gosp. Orbanom & co., vi ste odigrali najgori mogući potez. Ubrzali ste proces VELEIZDAJE, i iz druge ste prebacili u treću. Nadate se da ćete odraditi mandat do kraja? Odradit ćete vi kur.. moj!

Bitnije vam je napadati Domoljuba Thompsona, i slaviti ČETNIČKE derneke u Srbu, nego istraživati zločine na Ovčari? Jer “Pupi i njegovi pupoljci” su nedodirljivi, pošto bez njih nema stabilne većine. Na stranu to, što je tamo neki nebeski zastupnik, zaklao pokojeg ‘Rvatića. Zajebi to kume, to su sporadični incidenti, je li tako? I pitanje nestalih Branitelja, koje ni dan danas ne možemo pokopati kako dragi Bog zapovijeda? Da heroji konačno mogu počivati u miru. Jebe se vas i za njih i za nas!

A možda sam ja u krivu? Možda se vi nas bojite? SVOGA VLASTITOG NARODA. Pa nas tako odugovlačenjem i manipulacijama pokušavate zajebati i za Referendume? Jer znate kakav će rezultat biti.

Ovaj put neće moći! Milijun i 200 tisuća potpisa. Preko milijun Domoljuba na ulicama diljem Lijepe naše, prigodom dočeka “Ruske bojne”. Pjevaju “nepodobne” pjesme” i to UNPLUGGED(bez struje). Snaga je to drugovi, ogromna i nepobjediva!

Vi ste vlast odavno izgubili, samo vam to još nitko nije rekao.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar