Zadnji komentari

Četnici i početnici

Pin It

Svake godine uoči godišnjice Oluje, iz demokratske smrdije krene kuknjava i naci-propaganda koje se ni sam Goebbels ne bi posramio. Srbi jednostavno MORAJU lagati, jer bi se u protivnom morali vratiti u realnost. A ona im je katastrofalna. Ima skoro 20 godina da su izgubili Kosovo a da narodu to još nisu rekli. Zato im i odgovara ovo glumatanje žrtve i priče kako ih “ceo svet mrzi”.

Definicija Dobrice Čosića (zašto srbi lažu?), nam je svima poznata ali je samo djelomično točna. Već odavno im laži nisu maštovite, nego su postale tako prozirne da više ni sami sebi ne vjeruju.

Sve one šuplje priče o Ustašama, “pogromu” i “proterivanju nejači sa vekovnih ognjišta” su isključivo za unutrašnju upotrebu. I to nikada neće prestati. Svi su ih odavno pročitali a stara Kineska poslovica: “Lažeš ko’ srbin” će uvijek biti aktualna. Prosječan opančar, ne može i neće priznati da su nakon katastrofalnog poraza, pobjegli ko’ zečevi. Jer time bi svi njihovi mitovi- od Kosovske bitke pa do danas, pali u vodu. A to im je duševna hrana, na kojoj su odgajane generacije četnika. Činjenica je, da preko 90% njih i dan danas opravdava genocid i etničko čišćenje. Normalne i razumne političke opcije kod njih nema, niti će je ikada biti. SVI SU ONI ISTI, I ISTO MISLE!

Ako netko smatra da pretjerujem, neka se proba sjetiti 90-ih i svog zla koje su nam “komšije” nanijele. Da mogu, isto bi nam to uradili i danas. Znam da nisam “politički korektan”, ali interesira me samo ISTINA i ono što sam vidio svojim očima. Oni to nazivaju “govorom mržnje” ali to nije moj problem. Za mene će četnik vazda biti četnik, i tako će biti dok sam živ. NIKADA OPROSTITI, NIKADA ZABORAVITI!

Milošević nije “pao” zbog ratnih zločina, nego zato što je sve ratove izgubio. Normalno da se jedan cijeli narod ne može generalizirati. Ali uopće ne treba praviti razliku između bradatih spodoba i tkz. Europskih srba. Jer je NEMA. Zato mi legendarna rečenica: “da je Hrvatskoj od strateškog interesa da srbija uđe u EU”, nikada neće biti jasna. Što mi time dobivamo? Neko novo bratstvo i jedinstvo ili novu “jugu”? Ili im dajemo šansu za novi genocid?

Tko je, kada i kako, nešto pozitivno doživio od ČETNIKA? Po meni jedino ispravno i logično riješenje je slijedeće: 1.Prekinuti sve diplomatske odnose sa genocidnom državom. 2.Blokirati ih na putu u EU sve dok se javno ne ispričaju i ne isplate $43 miljarde ratne odštete (na koju imamo pravo ali nema tko pokrenuti to pitanje). 3.Granicu osigurati žičanom ogradom (pod naponom) i usput napraviti i zid (za svaki slučaj).

Najveći problem je to što sadašnja vlast u RH, (svjesno) pada na četničke provokacije. Pa tako imamo apsurdnu činjenicu, da se više pozornosti daje izjavama mizernih spodoba poput : Vučića, Dačića, Vulina…, nego proslavi OLUJE. Umjesto da ih kao pobjednici (i u vojnom i u moralnom smislu) pošaljemo u 3 P. M., mi se pravdamo i objašnjavamo da je Oluja bila oslobodilačka akcija. Kome? Hrvatima sigurno ne, jer znaju što se dešavalo. Četnicima? I malome djetetu je jasno da njih istina ne zanima, a nisam siguran ni da uopće znaju što je to? Nekima to očito odgovara, pa danas glume velike Hrvate kad već nisu bili u ratu. Za mene su to “Hrvati na baterije”.

Negdje sam pročitao da imamo i ministricu vanjskih poslova!? Kažu da je na tu dužnost došla upravo iz Beloga grada. Osim što joj se lice izobličilo od Botoxa, što dotična drugarica inače radi u životu? Sreća naša pa imamo našega anemičnog Maršala, koji je ovaj put bio izuzetno “oštar”! Po uzoru na krvavog bravara koji je 48’ rekao NE, Plenky je još oštrije poručio troprstašima: “što je previše, previše je”! Mislim da je ta brutalna državnička reakcija, snažno odjeknula među “nebeskim narodom” i da im je sada sve jasno. Barem do iduće proslave Oluje.

Svjestan svoje ogromne popularnosti u narodu, ON je svoj govor u Kninu održao u 8 ujutro, da ne bi došlo do gužve. Jer puno je onih koji bi željeli čuti njegove mudre riječi. Taj dan je na YUtelu, skoro cijeli dnevnik bio posvečen njegovom liku i djelu. Istu večer je skoro 100 tisuća ‘Rvata slavilo u Glini. U veličanstvenoj atmosferi, uz vatromet, zastave HOS-a i bakljadu, održan je i Thompsonov koncert. Bili su nazočni i Biskup Košić i 8 naših Generala. Isti sam morao pratiti na internetu iz svima znanih razloga. Jer uvijek “objektivni” HTV takve stvari ne prenosi. Da se partneri “stranke desnog centra” ne bi uvrijedili.

Kažu neki da ova vlast ne zastupa interese naroda. Varaju se. Jedino nije jasno koji je narod u pitanju?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar