Zadnji komentari

Urbani desničar: Tko još nije izdao, neka prvi baci kamen

Pin It

Ono što četnici i kmeri pokušavaju već 25 godina, “stranka desnog centra” je učinila za samo nekoliko dana. Uspjeli su nam pokvariti i “službenu” proslavu Oluje. Uzalud vam trud, STOKO SITNOG ZUBA. 5. Kolovoza nam nitko ne može ukrasti. NIKADA! Narod će taj dan uvijek slaviti onako kako i doliči. Ponosno i uzdignutog čela. I odati počast onima kojih više nema.

A jude, poltroni, “vazelin bojna” i ostali glodari, neka sami sebi prave ceremonije. Vrijeme je da ovaj praznik postane isključivo pučki. Uz nazočnost SVIH Dragovoljaca Domovinskog rata, sa naglaskom na HOS. Thompsonov koncert se podrazumijeva, kao i stari Hrvatski pozdrav “ZA DOM SPREMNI”. Sve “uvažene goste”, izaslanike i kompletan državni vrh, treba mirno i dostojanstveno ODJEBATI!

Sanjamo li? Ne. Haluciniramo li? Ne. Jesmo li normalni? Nisam siguran. Samo znam da naša reakcija nikako nije adekvatna razvoju događaja. Ponašamo se kao da se sve ovo događa nekome drugome, a ne nama. Čast izuzecima, poput Karoline, Generala i još par njih. Jesmo li baš morali izgubili Generala, da bi dobili Karolinu? Izgleda da jesmo. Jer jedan NAŠ vrijedi kao 100 “njihovih”. I nije slučajno gosp. Glasnović pokraden za točno 11 glasova. Mogli su mu ukrasti stotine, ali nisu. Jer ovako više boli. Tako blizu a tako daleko. Banda je to. Bjelosvjetska.  

Vrijeme je da ih počnemo shvaćati malo ozbiljnije. To što svoje frustracije liječimo po društvenim mrežama, ne znači ništa. Svjesno su nam to dozvolili, da ne bi “puklo” negdje drugo. Možda na ulici? Ovo je očit primjer te njihove nove, tehnokratske diktature. Puste te da malo pišeš i psuješ, i tako imaš osjećaj prividne slobode. A u biti si totalno nemoćan i ne jebe te nitko ni 2%.

Bravar je takve slao u Lepoglavu. Očalinko ne. On nas čvrsto drži na uzici. Koju popušta točno onoliko koliko mu odgovara. Ali titine metode su još uvijek u u igri. Jer kome se možemo žaliti. Materi svojoj? Da bi čovjek bilo što pokrenuo i promijenio, prvenstveno mora biti dobar u glavi. A pola nacije nam je na antidepresivima i tabletama za smirenje. Ne samo zbog rata i PTSP-a, nego zbog svih ovih godina: ponižavanja, izdaje, patnje i nemoći. Dakle, prvo treba pomoći sebi. Ali kako? Neki spas traže u molitvi. Što je u redu. Ali osim molitve, trebalo bi i konkretno djelovati. Jer i nečinjenje je grijeh.

Pošto su nam uskraćeni pošteni izbori i referendumi, nemamo puno opcija. Masovni prosvjedi u startu otpadaju, jer nema te sile koja će Hrvata natjerati da izađe vanka. Građanski neposluh? To mi nekako djeluje najrealnije. Za početak. Ali ponovo se vrtimo u krug i dolazimo do porazne činjenice, da 3 Hrvata imaju 4 različita mišljenja. A ni od sloge se nismo baš satrali. Nešto svojom krivicom, a nešto njihovim podmuklim djelovanjem. Kupili su većinu onih, koji su nas mogli ujediniti. I tim je razočaranje još veće. Sad smo se konačno uvjerili, da dosta njih ima svoju cijenu. Pa čak i oni, koje smo do jučer smatrali herojima.

Da su Vučić i Plenki dva “jarana”, odavno je poznato. Svima onima koji imaju trocifren kvocijent inteligencije. Upravo svjedočimo igrokazu, gdje je vojvoda Aca navodno “very zabezeknut”. Krsti se i “levom i desnom”, jer će stanoviti Milošević doći na proslavu Oluje. Cilj svega ovoga? Pokušaj izjednačavanja krivice, i još jedan prilog bogatoj biografiji druga Plenkija. Ovaj put kao mudrog vođe i “domoljuba”, koji je uspio nagovoriti četnika da dođe u Knin. Koji će nam on k*rac , kad dolazi samo zato što mora? Savjest mu sigurno proradila nije. Nikad četnici neće priznati ovu državu, niti će se pokajati zbog zla koje su nam učinili. Možemo li to ikako upamtiti? Ovdje se nije radilo o nikakvim pojedinačnim zločinima, nego o planskoj agresiji i genocidu. Valjda smo do sad i iz povijesti nešto naučili. Ili trebamo obnoviti gradivo?

Slično je i sa MAHNITIM. Pojedini “generali” su oduševljeni preCjednikom, jer im je podijelio odlikovanja!? Tepaju mu da je “fajter”!? Jeste li normalni i kako vas nije sram? Zar vam nije jasno da vas Zorangutan organski ne podnosi, i da je ovo samo mazanje očiju? On bi najsretniji bio da vas uopće nema, pa da odlikovanja može podijeliti: Blagoju Adžiću, Veljku Kadijeviću i Generalštabu JNA. To vam nije ni palo pamet, jel’ da? Sjećate li se uopće, zašto ste se borili? Za vikendicu, auto, povlaštenu mirovinu i 2 kg pečenog? Žalosno je svjedočiti ovome. Da ljudi koji bi nam trebali biti uzor, ovako nisko padnu. Ko’ zadnje fukare. Osim druga Kotromanovića. Taj odavno pluta u kanalizaciji. Pogotovo nakon “remonta” MIG-ova.

Nešto što mene osobno podsjeća na ženku pavijana,  Katarina Peović, izabrana je na novu funkciju. Sad je: “Članica saborskog Odbora za ratne veterane”. Da je ovo film, sad bi uslijedilo par minuta tišine. Jer ne postoje riječi kojima se ovo može objasniti. Ova deklarirana četnikuša, komunjara i tuka, je tijekom rata navijala za JNA i javno govorila da nas sve treba pobiti. A danas odlučuje o našim Braniteljima!!?? Vidjela je ova zemlja puno Juda, ali današnja garnitura vladajućih ih je sve nadmašila. Teksta nemam, riječi također. A ne da mi se više ni psovati. Samo ću reći: “Mater, čuko, seks”, pa povežite sami.

Patrijarh Pavle Miljavac. General na papiru, u prirodi shupak. Da shupak? Shupčina!! Tipičan primjer prodane duše (ako je uopće ima?). Simbol svega što ne štima u ovoj zemlji. Za njega su časni bojovnici HOS-a, sramota!? Kaže da nam čine štetu na međunarodnom planu. Je li tu računa i one što su položili svoje živote za ovu zemlju? Da bi on i njemu slični, danas živjeli kao bubreg u loju? Da je ovo izjavio četnik, popizdio bi. Ali kad to kaže kreatura u časnoj generalskoj odori, osjetiš mučninu u stomaku. Odakle ti uopće pravo govoriti u naše ime? MIZERIJO LJUDSKA! 

Što je najgore, ovaj nije jedini. A nije čak ni u manjini. Imamo pun k*rac ovakvih “domoljuba na baterije”. Država u kojoj se “generali” odriču vlastite vojske, dok nam četnici pišaju po grobovima heroja, uopće nije država. To je običan komad zemlje, obilježen imaginarnim granicama. Pravu državu čine LJUDI, a ne protokoli i simboli. Jadno, da ne može jadnije. A još nisu s nama završili….

Djevojčica iz iz 5. kolone a danas Saborska zastupnica (titotejebo!?), Anja Šimpraga poručuje: “Vrijeme je da krenemo dalje, nismo više u ratu.” Ćuj to? Ali moram se ovaj put složiti sa “nejači”. Krenut ćemo mi dalje, ali uz određene uvjete. Prvo platite ratnu odštetu, izručite sve optužene četnike i na koljenima dođite na Ovčaru i ispričajte se. Nakon toga EVENTUALNO možemo biti susjedi. Prijatelji? Nikad više!

Svjedoci kažu da je tijekom Oluje, srpska krava stradala od tromblona. Zvala se Rumenka (djevojačko – Karleuša), i živjela je u predgrađu Obrovca. Zašto svet o tome ćuti? Što je jadna krava zgriješila? Mali Žuća (tele) je ostao bez majke, samo zato što je ova umjesto “muuu” govorila “муууу”. A vastaškim gujama je i to smetalo. Bio bi red da se i tamo pošalje izaslanstvo. Na čelu sa Njonjom i Pupijem. Jer žrtve su žrtve, kažu ONI.

Gdje su nestali ljudi? Danas vidim samo bića bez duše, vjere, ponosa i poštenja. Izvanka liče na čovjeka a unutra ništa. Samo velika praznina i glad za novcem i moći. Što god da im daš, malo im je. Jer takvi su uvijek gladni. Ovih dana je sitni lopov i jugodebilčina zvana Krešo Beljak, sa 90% glasova opet pobijedio na izborima za predsjednika HSS-a. Što nam to govori? Da nije problem samo u pojedincima, nego i u masama. Nešto je trulo u narodu Hrvatskom….

Počeo sam bježat’ i s interneta. Točnije, sa društvenih mreža. Davno sam prestao pratiti jugo medije, ali naši i dalje redovno prenose članke sa: IMBexa, Slobodanke, YUtarnjeg….. Jučer vidim da se masovno dijeli i komentira tekst Fekalije Tomića. Ne znam što papak piše, niti me interesira. Ali nikada neću razumjeti taj mazohizam u Hrvata. Govno kad diraš, još više smrdi. A ovakve debile treba ignorirati, a ne im davati publicitet. Ali kome ja ovo pišem? Biće opet pričam sam sa sobom….

Ni u svijetu nije puno bolje. Ako izuzmemo par ponosnih naroda, poput Poljaka i Mađara. Sve što se trenutno događa, neodoljivo podsjeća na pokojnu jugu. Svi smo isti, svi moraju biti isto zastupljeni…. Osim na vladajućim položajima. U SFRJ su to bili srbi, a danas globalisti. I uopće nije točno da smo svi isti. Niti ćemo ikada biti. Svaki čovjek je individua za sebe.

Zašto “fudbalska” reprezentacija juge, nikada ništa nije napravila? Jer se sastavljala po “ključu”. I uvijek je u ekipi bilo najviše “trofaznih” igrača. A zašto je naša nogometna reprezentacija tako uspješna? Jer igraju isključivo najkvalitetniji. Srbi ne umeju da igraju fudbal, a mi znamo. I u tome je sva poanta.

Ova “politička korektnost” će nam vrlo brzo doći glave. Samo jedan primjer. Recimo da apliciraš za posao. A za isto radno mjesto se prijavio i peder. On je u startu daleko ispred tebe, bez obzira na kvalifikacije. Jer ako ga slučajno odbiju, to je diskriminacija i on je automatski ugrožen. A tebi ostaje lajati na mjesec. 

Kratak vic na tu temu, dok ga nisam zaboravio: 

“Kako pederi zovu pozu 69?” – “Jaja na oko.” 

Na ovom principu svijet danas funkcionira, tako da ne čudi što je sve otišlo u 3 P.M. Ako je netko igrom slučaja uspio ostati normalan, za njega još uvijek ima nade. Jer “onaj gore” sve vidi.

Naredne 4 godine, VOLJENI DIKTATOR ima odriješene ruke. Valja nam i to preživit. Isto kao da pedofila ostaviš u vrtiću punom djece i zaključaš vrata. Zašto baš ova komparacija? Poznato je da pedofili jako vole djecu. I to je činjenica. Ali na izopačen i nastran način. Iste osjećaje prema nama ima i Briselski otpravnik vlakova. Ne mrzi on nas, nego mu jednostavno služimo za iživljavanje i liječenje kompleksa. Ovo do sada nije ništa, u usporedbi s onim što nas čeka. Jer će ON i NJEGOVI, maksimalno koristiti sve date ovlasti. Ako im dozvolimo. A kako vidim, nitko im se ne suprostavlja. Možda je nama stvarno dobro, ali nismo još skontali ?

Umjesto zaključka. Za mnoge smo mislili da su pametni i da nam žele dobro, sve dok nisu otvorili usta. Jer riječi i te kako znaju zaboliti. 

Pogotovo ako te netko opizdi rječnikom po glavi. 

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar