Zadnji komentari

Urbani desničar: Patuljci pojma nemaju

Pin It

J*bali vas više: euri, krediti, pederi, zeleni, pedofili, migranti, i sve boleštine koje nam silom namećete. Kap je prelila čašu i vrijeme je da Hrvat opet bude svoj na svome. Prvi korak? Soroša Đorđa i sve njegove suradnike i zaklade, nabiti nogom u shupack i doživotno im zabraniti ulazak u NDH. Zašto NDH? Jer vraćamo državu na tvorničke postavke.

Nu rujna, žalosna mu majka. Već čeka iza kantuna, ničim izazvan. Ni najstariji ne pamte, kad je zadnji put iza kolovoza došao rujan. Biće da su u pitanju klimatske promjene? Da skratim. Turisti polako odlaze a nova pasmina kineske gripe dolazi. Unatoč silnoj propagandi razumnim ljudima je jasno, da su sve njihove brojke čista fikcija. Obična LAŽ. Sad kažu da je moguć novi soj, koji će biti otporan na sva cjepiva. Što to u praksi znači? TOTALITARIZAM – do kraja života! E neš’ više majci. Dosta je bilo zajebancije.

Tko su ti “matematičari” koji upravljaju stožerima diljem svijeta? 1.“Svjetski ekonomski forum”, koji se pod budnim okom Klausa Schwaba svako malo sastaje u Davosu. 2.“Svjetska zdravstvena organizacija”, koja je korumpirana do srži.

Što nas čeka nakon VELIKOG RESETA? Evo samo jedne točke iz njihovog programa: “HRANA ĆE BITI TRETIRANA KAO PRIVILEGIJA, A NE KAO LJUDSKO PRAVO”!? Dakle, pitanje je vremena, kada će zrak i voda postati luksuz? Nevjerojatno. Imena korporacija i bilijunaša koji stoje iza svega, se vrlo lako mogu naći. Samo treba provesti par sati za računalom, uključiti perspektivni VPN i znati što tražiš. Ni slučajno ne koristiti “ugledni” Google, nego neku od manjih i sigurnijih tražilica.

NOVI LIDER slobodnog svijeta Viktor Orban, najavljuje izlazak Mađarske iz EU. Bravo legendo. To je jedini način za očuvanje integriteta i suvereniteta jedne države. I garancija slobode njenim građanima. Glogov kolac u srce sotonističke sekte, koja vlada ovom nakaradnom tvorevinom. Jedino na ovaj način i mi možemo skinuti okove. I ponovo imati onu Hrvatsku iz 95.

Kažu da ne možemo opstati sami. U redu. Alternativa je Višegradska skupina. Ali samo po načelu ravnopravnosti. Dakle po mišljenje se neće ići u Budimpeštu ili Prag, nego će se isto kreirati u Zagrebu. Ili Čavoglavama. Svejedno je…

Ali… Trenutno u Saboru nemamo NITI JEDNU relevantnu stranku, koja bi pokrenula ovu inicijativu. Što nam ostaje? Referendum ili državni udar. Meki ili tvrdi, nije bitno. Na referendumu ZA ulazak u EU je glasovalo samo 30% građana. Što je sa ostalima? Znamo da su promijenili zakon i da će nas ponovo probati pokrasti. Upravo zato treba skupiti puno više glasova nego što je potrebno.

Ekipu koja je organizirala zadnji referendum, treba zamijeniti novim mladim ljudima. Lovro ga je po nalogu očalinka, ukrao sa osmijehom na licu. Ovaj neće sigurno. Ovaj put se radi o golom opstanku i budućnosti naše djece. A još uvijek postoje pošteni ljudi koji: znaju, mogu i hoće.

J*bali vas više: euri, krediti, pederi, zeleni, pedofili, migranti, i sve boleštine koje nam silom namećete. Kap je prelila čašu i vrijeme je da Hrvat opet bude svoj na svome. Prvi korak? Soroša Đorđa i sve njegove suradnike i zaklade, nabiti nogom u shupack i doživotno im zabraniti ulazak u NDH. Zašto NDH? Jer vraćamo državu na tvorničke postavke.

Jugo-četnički mediji bi automatski propali i ne bi imali leba da jedu. A mi bi konačno bez straha mogli uzeti daljinski, i pogledati Hrvatske vijesti na Hrvatskom jeziku. Isto vrijedi i za tisak i web portale. A nestala bi i korona, jer nas više ne bi imao tko lagati. Ovo nam je zadnji vlak ka slobodi i ne smijemo dozvoliti da nam utekne.  

Dok stvari ne legnu na svoje mjesto, trebat će nam Vlada nacionalnog spasa. Nestranačka. Sastavljena isključivo od Domoljuba i stručnjaka. Na čelu sa Poglavnikom, pardon Generalom Glasnovićem. Ministar zdravstva bi na početku bio ja. Glavom i bradom. Nisam doktor, ali barem ne lažem. Kako bi izgledala moja konferencija za tisak? Otprilike ovako:

Dobar dan Zvonko. – Za Dom Spremni. I nisam ti ja Zvonko, nego gospodin ministar.

Koliko danas imamo zaraženih? – Od čega?

Od korone. – Što ti je to sinko?

Onaj virus. – Kako izgleda?

Ne znam. – Kako ne znaš?

Pa nisu ga još izolirali. – Dakle nema ga. Koji medij predstavljaš?

N1 TV. – Gazda vam je Dragan Šolak. Čedo iz predgrađa Kragujevca?

Da, ali ima on i “Švajcarski pasoš”.  – Odjebi dete u skokovima, i ne naginji se kroz prozor…

I Slovenci imaju problema sa svojim komunjarama, ali zato imaju pravog PREDSJEDNIKA. Gosp. Janša (glede “izbjeglica”) kaže: “Nije naša dužnost pomoći svima koji bježe, umjesto da se bore”. Svaka čast care. Tako se brane interesi nacije.

Zna li itko što se događa u Rumunjskoj? Većina vjerojatno nema pojma, zahvaljujući režimskoj cenzuri. Cijepilo se 26% pučanstva i onda je sve stalo. Zašto? Jer je preko 70% Rumunja decidirano reklo NE. Odgovor države? Nikakva sila, ausvajsi i mjere nisu ni razmatrani. Zatvorili su SVE centre za cijepljenje, a preostale doze prodali drugim državama. Broj zaraženih? U konstantnom padu i skoro zanemariv. Još jedan primjer NARODNE VLASTI.    

Prate li domaći izdajnici što se događa u EU susjedstvu? I vide li da se politika može voditi i bez tube Vazelina u džepu? Vide k*rac moj…

S obzirom da je kredibilitet EU i SAD ravan nuli, pitanje je što će biti sa BiH? Jer je ta čudnovata tvorevina pod patronatom istih. Dok su prava Hrvata mislena imenica, tisuće džihad ratnika u Bihaćkom kantonu spremno čeka zapovijed. Bakir ima Tursku, Dodik Rusiju a Hrvati NI-KO-GA. Osim ako netko Zorangutanovo “domoljublje”, nije shvatio ozbiljno? Imajući ovo u vidu, nije teško pretpostaviti što nam se vrlo lako može dogoditi.  

Crnom Gorom šetaju uniformirani pripadnici srpske vojske, sa zadatkom da vrate “drugo oko u glavi”. U rječniku se taj pojam zove okupacija. Gdje je sad NATO da zaštiti svoju članicu? Kao što sam rekao, to više ne postoji. U najboljem slučaju mogu poslati “oštro priopćenje”, koje će četnike ganuti do suza. Ali što ja imam pisati, kad su tu ugledni stranački “analitičari”, koji će nam pojasniti zašto je sve ovo dobro. Patuljci i onako pojma nemaju…

Odjednom se svi čude debaklu SAD, primjećuju da je sve poskupilo (ne samo kod nas) i da više ništa ne funkcionira kako Bog zapovijeda? Razlog? Gospodari kaosa su nam silu nametnuli “zeleni marksizam”. A tu ne znaš tko je luđi, zeleni ili komunjare? Od histeričnih klimatskih aktivista pa do suludih ideja Marksa i Engelsa. Čista utopija.. A upravo je to i cilj SEKTE. Sjebi sve do temelja, ne bi li lakše ovladao svijetom.

Želimo li izbjeći ovaj katastrofalni scenarij, treba raskinuti sve štetne ugovore koje su potpisale domaće Jude. Što nam mogu? Da nas ne bi slučajno napali ili tužili? NATO više nije u stanju “osloboditi” ni San Marino, a neovisno sudstvo je postalo nepoznat pojam.

Ne možemo cijeli život savijati kičmu pred vlastodršcima. Treba se ponekad i uspraviti. Zadnji put smo smo to učinili 91. a izgleda da ćemo morati opet. U međuvremenu ih treba j*bavati na sve moguće načine. Pasivnim (i aktivnim) otporom, širenjem istine i inatom. A posebice: humorom, sarkazmom i ironijom. Jer debili nemaju algoritam za zajebanciju. Ne postoji inteligentan kmer. Može biti obrazovan i završiti 2 fakulteta, ali limitirani mentalni sklop ga sprječava da racionalno razmišlja.

Ubiše nas pričom o trans spodobama. Jesu li normalni? Normalno da nisu. Po njima i muškarac može roditi dijete i dobiti menstruaciju? Čim netko započne razgovor o ovoj imbecilnoj temi, odmah mu treba obuči Armanijevu košulju što se veže iza leđa. Lanac sa željeznom kuglom oko noge, i doživotni smještaj u podrumu se podrazumijevaju.

BOG je stvorio muškarca i ženu. Adama i Evu. I tu sva priča završava. I u drugim religijama je slično. Po islamu je Allah stvorio Muju i Fatu. I nigdje se ne spominje Haso, niti je itko čuo za njega. Tko ne vjeruje neka ode u bilo koju islamsku zemlju i bori se za Hasina “prava”. Sljeduje ga 100 udaraca bičem i odsijecanje “one stvari”.

Oni Kuran shvaćaju doslovce. Kao i Šerijatski zakon. U to vjeruju i do toga drže. Ne pada mi na pamet ikada tamo otići. Ni turistički. Ali isto tako, ne ću da mi dolaze ovdje. Ako su u nevolji, neka ih braća prime. Svakako ne znaju što će od silne nafte i love. Katar, Oman, Emirati, Saudijska Arabija…Gdje je zapelo?

Plan NWO je ipak malo drugačiji. Svaki “migrant” ima Visa karticu u džepu, novi iPhone i kartu EU. Njih se planski naseljava, dok je Kršćana sve manje. Jednoga dana ćemo se probuditi u Europskoj džamahiriji i onda nam nema nazad.

Ali zato mi imamo našu “modernu” Crkvu, na čelu sa drugom Franjom. Koji primanje eksperimentalnog cjepiva, naziva “činom ljubavi”!? Oni bi i Bibliju ponovo pisali, jer nije dovoljno “progresivna”. Zajebi to kume. BOG je jedan a ovi miševi su obični smrtnici. Čast izuzecima.

Jednostavno ih treba ignorirati. I da ne zaboravim. Kardinal Alojzije Stepinac je SVETAC. U očima vjernika i dragoga Boga. A hoće li ga CK Vatikana (nakon konzultacija sa Porfirijem) i službeno priznati, uopće nije bitno.

Ako jednoga dana covid putovnice ipak budu obvezne, to se mene ne smatra.

Jer ja sam već odavno cijepljen. 

Od pameti…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar