Zadnji komentari

Urbani desničar: Dilajla

Pin It

Treba li pomagati ljudima u nevolji? Dakako. Pod svaku cijenu? Ovisi. A što ako te isti mrze i žele ti zlo? Onda ne dolazi u obzir. Primjer? 99% Afganistanaca podržava Šerijatski zakon i smatra da je Islam jedina prava religija. Svi mi ostali smo za njih nevjernici. Spremni su u sekundi dati život za Alaha, i usput i nas povesti sa sobom. A tamo nas čekaju 72 djevice plus Rada Borić. Imam neki ružan osjećaj da bi mene baš ona zapala?

Sotonistička sekta zvana UN, tvrdi da je najbolji način borbe protiv terorizma, primanje što više “migranata”. Je li matere ti mile? Opet sam vascijeli ostao zabezeknut. Što je sa prebogatim arapskim zemljama, koje imaju i sredstva i kapacitete za zbrinjavanje milijuna ljudi? Jednostavno ne će. Nemaju od njih nikakve koristi, a nisu ni veslo sisali. Najlakše ih je proslijediti naivnim multi-kulti “bezbožnicima”. I tako jednim udarcem ubiti jato muha. Riješiti se sirotinje i uništiti Kršćanstvo. A u međuvremenu se poput kuge, širi nova svjetska religija. Korona-komunizam. Ne znaš što je gore? Da nam netko kaže kako u sklopu borbe protiv pedofilije, moramo “ljubitelje male djece” zaposliti u vrtićima, bi li i to smatrali normalnim i humanim? Kako da ne. Zato, odjebite više sa svojim lažnim multikulturalizmom i ostavite nas na miru. Pored svih problema koje imamo, samo nam još vi falite…

Jedno pitanje visi u zraku skoro godinu dana. Zašto je Trump odobrio eksperimentalno cjepivo? Puno je raznih teorija, ali jedna se konstantno ponavlja. Navodno je prvobitni plan NWO bio da nas u sklopu VELIKOG RESETA, 2-3 godine drže “zaključane”. Sve dok se ne pojavi “čudesni lijek”. Trump je svojim potezom to onemogućio i odobrio cjepivo, koje je već odavno bilo spremno. Ovo ima nekoga smisla ali poučen dosadašnjim iskustvima, skeptičan sam prema svemu.

Idemo dalje. Primjetno je da se dobar dio pučanstva odlučio cijepiti, isključivo zbog “povlastica” koje su im obećane. Bojim se da su se kvalitetno zajebali. Primjer prvi. Na tzv. covid putovnicama (koje su već uvedene u neke zapadne države) piše da iste vrijede samo 3 mjeseca od primanja druge doze. Primjer drugi. Kanada ima oko 38 milijuna stanovnika a tamošnja socijalistička vlast je naručila 293 milijuna doza. Dovoljno da se svaki čovjek, žena i dijete cijepe čak 7 puta. Mislim da svaka racionalna osoba shvaća o čemu se ovdje radi.

Kao potpuni laik, ipak sam (čini mi se?) naučio neke stvari: 1. Korona nije nikakva smrtonosna bolest, nego jedna vrsta gripe. 2. Nikakvo cjepivo ne dolazi u obzir, jer su nuspojave puno gore od samoga virusa. 3. Ako si slučajno jedan od 0.02% sretnika koji će se razboljeti, postoje alternativni i provjereni lijekovi koji su tabu tema. Zašto? Jer bi elite ostale bez osnovnog argumenta za uvođenje represivnih mjera. A velike farmaceutske kompanije ne bi zaradile ni kune. O kojim se lijekovima radi? Najčešće se spominju Ivermektin i Hidroksiklorokin u kombinaciji sa cinkom i vitaminom D.

Sve je ovo desetljećima pripremano, tako da postoji i plan B. Stanoviti švedski novinar predviđa, da nam nakon korone slijedi zaključavanje zbog “klimatskih promjena”. Nema više: auta, tvornica, termoelektrana, zrakoplova a i disanje postaje luksuz. Osim ribama. One svakako dišu na škrge. Momak pretjeruje? Ne bih se kladio, jer se radi o sotonjarama. Ako im daš prst, uzet će ti cijelu ruku. A upravo smo im to i dozvolili. Kada se netko domogne neograničenih ovlasti, koji mu je motiv da ih se odrekne? Nema ga. Svi mali Napoleoni, diktatori i kompleksaši, su konačno ostvarili svoj životni san.

Pošto je danas je sve moguće, ne bi bilo loše to iskoristiti. Recimo da susjed preko puta živi u trosobnom stanu. A ti si se jadan stisnuo u dvosobnom. Obučeš ispeglane gaće i košulju, cipele od kože depresivnog guštera i obavezni sako. Pardon, sakAo. Pozvoniš mu na vrata, i pristojno i dostojanstveno (sa nožem u ruci) ga zamoliš da napusti objekt. Useliš sa obitelji u njegov stan i promijeniš bravu na vratima. Ako te bude pitao što se događa, ponosno mu odgovori: “NOVO NORMALNO”.

Mnogi se u ovim teškim vremenima uzdaju u Božju pomoć. Potpuno razumljivo. Ali, čime smo je zaslužili? Da bi nam dragi Bog pomogao, moramo i mi nešto poduzeti. Samim rođenjem ti je podarena SLOBODNA VOLJA. A ti si se iste odrekao i slijepo slijediš  “gospodare”. Ovo nije igrani film, nego borba između dobra i zla. Ako si se unaprijed predao i dozvolio da ZLO upravlja tvojim životom, onda se nemamo čemu nadati…

Ne očekujem nikakvu reakciju na moje tekstove. Niti sam ikakav čimbenik, da bi moje riječi nešto značile. Toga sam svjestan i uopće nemam iluzija. Pišem iz inata, i najdraže mi je kad kojeg “progresivca” izbacim iz takta. Taj osjećaj je jednostavno NEPROCIJENJIV. Ali volio bih da mogu razbjesniti i ove naše. Ne vrijeđanjem i omalovažavanjem, nego činjenicama. Što prije kolektivno popizdimo, to bolje. Jer samo se ljuta i bijesna osoba može boriti za promjene. Ako si i dalje ravnodušan i indolentan, nema kume od tebe koristi. Postoje pojedinci na društvenim mrežama, koji fenomenalno pišu. Ali isključivo za svoj gušt. Ako se udružimo i budemo uporni, možda naš glas dopre do onih koji su trenutno u stanju šoka? Izazvanog konstantnim medijskim terorom. U svakom slučaju nemamo što izgubiti, jer se globalisti najviše boje DOBRO ORGANIZIRANOG OTPORA.

Ponovo se moram vratiti u prošlost. I naglasiti jednu stvar, koju dobar dio ljudi ne želi čuti. A ni shvatiti. Pa se čude nečemu, što je odavno jasno. “Prosto kao pasulj”, rekle bi komšije. U pitanju je DRASTIČNA razlika između Ustaša i četnika. Dok su jedni njegovali bradu i vagali kome će se priključiti, drugi su se borili. Srbi su prvaci svijeta u laganju i sa tom se činjenicom moramo pomiriti. Ali su glede hrabrosti i ratovanja, na samome začelju. Kukavice i obične p*čkice (mislim na karakter a ne na “onu” stvar). Na početku 2. svjetskog rata su bili na strani gospon Adolfa & co. Čak su prvi u Europi riješili tzv. “židovsko pitanje”. Nikakav “pokret otpora” kod njih nije postojao. Devet (9) Njemačkih vojnika je zauzelo cijeli Beograd i nitko im se nije suprotstavio. Tako da priče o “Otpisanima”, Prletu, Tihom, Mariji, spadaju u kategoriju bajki za djecu. Čim su vidjeli da se odnos snaga mijenja u korist “saveznika”, skinuli su kokarde i zamijenili ih petokrakama.

Rezultat svega toga? Čiča Dražu i njegove zečeve su proglasili antifašistima, pa je danas četnički pokret potpuno legaliziran. Upravo zato ne razumijem one koji se još uvijek čude, dizanju spomenika i veličanju Ravnogorskog pokreta. Po njihovom zakonu, na to imaju potpuno pravo. A to što ga mi nemamo, je isključivo zasluga domaćih izdajnika i dece jugo-oficira. Za razliku od četalja, Ustaše je krasila hrabrost, ponos i spremnost da se žrtvuju za Domovinu. Borili su se za svoju zemlju, i branili hrvatski narod do zadnjega daha i trenutka. A to smo krvavo platili. Ne samo na Bleiburgu, nego i u pokojnoj jugi.

Još uvijek nas progone. I to u državi koju smo krvavo stekli. Zato oko pozdrava ZA DOM SPREMNI, nema, niti smije biti ikakve rasprave. To je SVETINJA, u koju se ne dira. Istoričare, Vazelin bojnu, Jude i kvazi naučnike, nabijem na neku stvar. A presude korumpiranih udbaških sudova, treba ignorirati i ne davati im publicitet. Ante, Drinjanin, Rafael, Jure, Dido…, i svi ostali koji su branili ovaj narod od crvene nemani, zaslužuju svoje mjesto u ALEJI VELIKANA.

Ovu temu treba za vijeke vjekova zaključiti, i prestati se pravdati svakoj fukari. Oni svako malo namjerno potenciraju ovo pitanje, a mi se naivno hvatamo na udicu. Dosta nas je imalo tu “privilegiju” da se školuju u titino doba. I svi znamo o kakvoj se propagandi tu radilo. Zato apsolutno SVE što su nas učili o povijesti, treba zaboraviti. Bez iznimke. Nadam se da je ovo napokon jasno, i da se više nećemo vraćati na ovu temu? Kao što to pravopis nalaže, na kraju ovoga paragrafa ide TOČKA. Jer nema smisla više uzalud trošiti riječi.

Kad kliknem na bilo koji režimski portal, imam osjećaj da sam se vratio u SFRJ. Udarne teme su uvijek iste. Događaji u regiJonu, obračun sa (nepostojećom) ekstremnom desnicom, brižna mater Severina, itd. Da ugođaj bude potpun, pobrinuli su se samoproglašeni DNOvinari, sa svojim polu-idiotskim tekstovima o bratstvu i jedinstvu. Nikad prežaljeni jednonogi maršal, je također vazda nazočan. U liku i djelu Briselskog lole sa očalama. Nije mu dovoljno što ga partijski mediji hvale, nego se još i kurchi svojim “skromnim” izjavama. ON je zaslužan za sve uspjehe (koje?), ON je napravio Pelješki most, ON je satro koronu i zahvaljujući NJEMU imamo veći BDP. A poput svih velikih državnika, ON smišlja slogane koji će ostati zapisani u povijesti. “Pogodili smo mentalitet hrvatskog čovjeka”, veli naš omiljeni junak iz crtanih filmova. Moram priznati da mi ova krilatica nije posve jasna, pošto dotični nije ni hrvat, ni čovjek. Ili sam jednostavno potkapacitiran, pa ne kontam što je autor htio reći?

Nisam baš zadovoljan ovim skromnim uratkom, ali s obzirom na raspoloženje nije moglo bolje. Zašto sam onda uopće išta pisao? Jer moram neke stvari izbaciti iz sebe. Netko voli polemizirati i puno pričati a meni je ovo najlakši način.

“Hrvatska već vidje dosta raznih čuda, ali dilajle poput mene nema baš svuda…”

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar