Zadnji komentari

Urbani desničar: Snjeguljica i ostale pripovijetke

Pin It

Je li ovo taj kraj svijeta? O kome su napisane tisuće knjiga i snimljene stotine filmova? Radilo se o znanstvenoj fantastici i plašili su nas nuklearnim ratom ili udarom meteora. Ali što ako nema nikakve materijalne štete, nego se radi o eliminaciji većine svjetske populacije? Kako se to onda zove? Genocid, ljudocid ili koronacid?

Sotonistički plan (navodno) predviđa brisanje 90% stanovništva sa lica zemlje. Čini mi se da je brojka malo previsoka, ali tko mi jamči da nije? Da ne bi slučajno vjerovao: vlastima, UN, medijima, SZO, EU… Nema teorije. Njihova je zadaća da izazivaju paniku i da nas lažu. I to ne kao pas, nego kao roj pasa. Psihopati ovaj plan uopće ne kriju. Sve se može provjeriti u davno napisanim knjigama o Novom Svjetskom Poretku. Autori istih danas imaju najviše dionica u farmaceutskim tvrtkama. Slučajnost?

I ONI se satraše od brige za naše zdravlje?! Gates prvo financira laboratorij u Wuhanu, a onda ti prodaje cjepivo. Stvarno moraš biti naivan kao Snjeguljica, da bi u to povjerovao. Zašto baš Snjeguljica? Djevojka je bila nevina, sve dok nije povjerovala u plemenite namjere 7 patuljaka. A danas živi sama sa sedmero djece. “Nu raspuštenice”, tračaju je susjede. Alimentaciju još uvijek ne prima, jer se ne zna čije je čije?  A šta’š. “Nije zlato sve što sija…”, rekao je Thomas Edison kad je izumio žarulju. Poslije ga je Tesla sačekao u portunu i prebio ko’ vola u kupusu, pošto mu je mazno ideju.

Zemlja je prestala kružiti oko sunca i cijeli svijet tapka u mjestu. Još od početka prošle godine. A sve to zbog “smrtonosnog virusa” maderfaking gripe. Made in China. Veća je šansa da će Vučić zapjevati: “Evo zore, evo dana..”, nego da ćeš od iste umrijeti.

Na vijestima skoro nitko ne spominje Afriku. Kod njih izgleda nema PLANdemije. Kako to, kako to? Uglavnom se radi o goloj sirotinji, koja i dan danas umire od gladi. A TV je za njih mislena imenica. Nema Dnevnika – nema korone. Dok svjedočimo najvećem ljudskom eksperimentu u povijesti, očito je da novac nije problem. Da postoji volja, problem gladi i siromaštva bi se vrlo lako mogao riješiti. Ali ne će. Konačan cilj je da nas bude manje, a ne više.

Budimo razumni i ne dozvolimo da strah upravlja našim životima. Nekoga ova silna propaganda isprepada, a nekoga razbjesni. U meni sve vrije i nije pitanje hoću li, nego kada ću “puknuti”. Je li igla oštra? Je. Može li te povrijediti? Da. Upravo zato svaki pokušaj cijepljenja, smatram napadom hladnim oružjem. I adekvatno odgovaram, još hladnijim oružjem. Motikom, i to iz frižidera.

Društvene mreže su odavno postale oruđe u rukama neo-komunista. To smo svi osjetili na svojoj koži. Ipak zbog nekih ljudi, vrijedi pretrpjeti cenzuru, blokade i izbacivanja. Mislim na FB i Twitter. Ne mogu nas sve zabraniti, jer ničemo kao gljive poslije kiše. A konzervativni um je puno razvijeniji od progresivnog. I njima je to jasno ali se prave da nije. Jer nije baš ugodno javno dati do znanja, da ti je kvocijent inteligencije manji od broja cipela.

Opet ponavljam da bi odabrana skupina marginalaca, bila u stanju izvesti zemlju iz krize. Oko toga uopće ne dvojim. Napoleon je rekao: “Dajte mi 100 Hrvatskih internet bojovnika, i pokoriti ću cijeli svijet.” U komentarima se često častimo atributima poput: legendo, kralju, care…. Ne treba pretjerivati, jer istinske legende više nisu među nama. Oni su svoje živote položili na oltar Domovine.

Uzeli smo Slovence i konačno sam odgledao utakmicu, bez stresa i opasnosti od kardiovaskularnih bolesti. Atmosfera na Poljudu je bila izvrsna i dostojanstvena. Po prvi put sam vidio cijele obitelji sa djecom, kako uživaju. Bez straha da će ih baklja ili boca pogoditi u glavu. A ni UEFA neće omastiti brke, jer je sve bilo fer i korektno. Tribine su bile pune Domoljuba iz Hrvatske, Herceg Bosne i inozemstva. Kao u stara dobra vremena, dok smo bili složni.

Osim svečane lože. Gdje su se smjestili slavoserbi i čudni ljudi, čudnih imena. Mahniti, Puljak, Jovanović i mnoštvo  partijskih škarambeža (žohara). Decu vojnih lica i orjunašku gubu, nitko nije vidio. Oni su ovih 90 minuta proveli u bolnici na Firulama, priključeni na aparate. Nažalost, nije nestalo struje…

Član skupine TNT (stožera) drug Vili, izgovara još jednu epsku rečenicu: “Covid potvrde pružaju osjećaj sigurnosti”. Sjedim, gledam, kontam i opet mi ništa nije jasno? Kakve veze ima ova diskriminacijska mjera, sa sigurnosti? I što je s nama koji se NEĆEMO cijepiti? Dajte nam potvrde da smo “teoretičari zavjere”, pa možda i mi budemo sigurniji? Očit pokušaj onoga što je već odavno poznato. Podijeliti narod na dvije skupine, ne bi li međusobno zaratili. E, ovaj put nas nećete zajebat. Jer smo u međuvremenu ipak nešto naučili. Ali vjerujem da će žute trake oko ruke, ponovo biti u modi (kolekcija jesen-zima 21/22). Pa se nemoj opalit mokrom šlapom po glavi?

Ako netko slučajno nije primijetio, zapad više ne postoji. Gotovo, finito, the end. Ne samo da nemaju nikakvu moć, nego je čitav koncept kapitalizma pao u vodu. Uključujući ljudska prava i slobode, u koje su se toliko kleli. Ubuduće, kad nam trećerazredni Američki diplomati počnu pametovati i pričati o demokraciji, treba ih prekinuti u pola rečenice. I onda ih s guštom poslati u 3 P. mile matere.

Nekada smo imali istočni i zapadni blok. A danas je svijet podijeljen, na slobodne i totalitarne režime. Tu je ljestvica potpuno drugačija, nego prije pada Berlinskog zida. Tko bi gori, sad je doli. I obratno. Poljska, Mađarska, Slovačka, Češka, Rumunjska, Baltičke zemlje…, su pojam normalnog, civiliziranog i slobodnog društva. Što im je zajedničko? Sve su to bivše komunističke zemlje, koje su desetljećima bile pod ruskom čizmom. I upravo zato znaju cijeniti slobodu. A mi? Bolje mi je ne počinjati…

Kanada je odavno zastranila a dolaskom korona komunizma, kao kule od karata su se srušile: SAD, Australija, N. Zeland, Njemačka, Francuska, Engleska….Klasičan domino efekt. Po tko zna koji put postavljam pitanje, na koje nikada nisam dobio odgovor. Koji pimpek više radimo u EU? I zašto se odričemo svoje baštine (uključujući i kunu), da bi ušli u nekakav Schengen? Progutati će nas mrak a da toga nećemo biti ni svjesni.

U Crnoj Gori se pomalo kolju. Koljuckaju. Nek se deca igraju. Skoro da nema portala a da nam vrli “analitičari” ne objašnjavaju u čemu je problem? Potpuno nepotrebno sviranje gosp. Sebastianu Kurzu. Zašto uzalud trošiti suglasnike i samoglasnike, kad sve može puno jednostavnije? Srbi su genocidan narod, koji nikada neće odustati od ideje o “BIG smrdiji”. I to bi bilo to.

Trenutno se uz pomoć SPC (ideolog svog zla na ovim prostorima), pokušava vratiti “drugo oko u glavi”. Za razliku od četnika, dobar dio crnogoraca je zadnjih godina “progledao”. Pa se očajnički bore protiv memoranduma SANU. C.Gora je i članica NATO pakta, ali što imaju od toga? Trebam li opet ponavljati da isti više ne postoji, ili ćemo pričekati još koju godinu da Rusi i Kinezi ostvare zadane ciljeve? Unatoč činjenici da su naši odnosi sa Montenegrom relativno pristojni, ne smijemo zaboraviti neke stvari. Prvenstveno Domovinski rat i njihovo učešće na agresorskoj strani. Upravo zato priželjkujem NEmirno rješenje sukoba, sa što više žrtava na obje strane. Jebaji ga čoče. “Sve se vraća, sve se plaća…”, pjevala je Tereza, dok su junačine “posuđivale” kućanske aparate iz njene kuće u Konavlima.

“Budi ljubazan i milostiv. Neka svatko od tebe ode bolji i sretniji”, rekla je Majka Terezija. Bojim se da smo tu kao narod kolektivno zakazali. Čika četnici mi na utrci traktora (Fast & Furious 1995), nisu baš bili oduševljeni. Odoše, a ni sarmu ne probaše. Podhitno ponoviti Oluju i ispraviti grešku. Svakom vozaču IMT bolida treba darovati Dorina čokoladu i toplu riječ. A nejač bi dobila po ušima, plus gratis kutiju Bajadera. Kojima je istekao rok dok je tito bio živ.

Za promjenu, riječ-dvije o strašnom virusu. Plandemija može završiti samo na jedan način. Kada narod progleda i prestane slijediti imbecilne zapovijedi. Budemo li slušali korumpiranu “struku” i kvazi liječnike, ovo će potrajati do Sudnjega dana. Što bi se u stvari dogodilo, kada bi ukinuli stožer i mjere? Dobili bi slobodu i vratili se normalnom životu. Florida nam je najbolji primjer. Za početak treba prestati rabiti izraz cjepivo. Jer se radi o eksperimentalnoj genskoj terapiji, koja nije u stanju zaustaviti bilo koji virus.

Nisam “novonormalan”, niti ću ikada biti. Ali nisam ni Taliban. Ostavimo ljudima mogućnost izbora. Ako se netko želi cijepiti, nema nikakvih problema. Ako netko želi uzimati Ivermektin, u redu. Neka svakome bude dostupan. A mi koji ne želimo uzimati ništa, valjda isto imamo pravo na život? I okanite se šuplje priče da nekoga ugrožavamo. Nije istina, jer činjenice govore drugačije. A maske? Zašto smo ih tako olako prihvatili, kad isključivo služe kao sredstvo kontrole?

Ali nije sve tako tmurno kao što čini. Postoji i nijansa crne. Sreća je tu oko nas, samo je treba pronaći. Zato ruke gore, gaće dole i zapjevajmo onu staru od Branka kockice:

“U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo. Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade…”

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbanii desničar