Zadnji komentari

Urbani desničar: Žalosno u 3 P.M.

Pin It

A State of Perfect Freedom - John Locke Foundation - John Locke Foundation

“Navali narode, još malo pa nestalo. Miš bijeli sreću dijeli. Još danas u vašem gradu, već sutra već u Novom Sadu.” Naiđe putnik namjernik i znatiželjno upita: “Što se to prodaje?” “Sloboda pajdo moj”, odgovori mu prodavač. Do sada smo je uzimali zdravo za gotovo. Tek kada smo je izgubili, shvatili smo njenu pravu vrijednost. Neki još nisu, niti će. Jer su samo radili ono što im se kaže. Tako da im glava isključivo služi za šišanje i poneki selfie. Adio pameti… 

Kad sam bio mali, govorili su mi da mudrost dolazi s godinama. Zajebali su me. Kad pređeš 50-u niti si star, niti si mlad. Srednja žalost. Bio sam lucidniji u 3. osnovne, nego danas. Ne žalim se, jer moglo je i gore biti. Mogao sam biti dopisnik IMBexa ili se učlaniti u Možemo. Odolio sam tim iskušenjima. Upravo zato ne razumijem odrasle i zrele osobe, koji vjeruju medijima. Ako je teta na Dnevniku nešto rekla, to ti je tako i nema rasprave. Žalosno u 3 P.M.

Već smo konstatirali da smo u odnosu na ostatak svijeta, relativno mali i nebitni. Ali to ne znači da ćemo proći nekažnjeno. Naprotiv. Nisu SAD slučajno odabrane kao primjer prelaska u socijalizam i totalitarizam. Jer ako padne Amerika, pada i ostatak svijeta. Osim Kine i Rusije. Zato trebamo biti pravilno informirani. Dok jednim okom pratimo zbivanja u RH, drugo mora biti fiksirano na zapad. Posebice na: rahmetli Ameriku, Kanadu, Australiju i još par sličnih banana republika. Sve što se danas događa kod njih, već sutra je u našim krajevima. Poanta? Ne trebaš biti Nostradamus, da bi predvidio tijek događaja.

Bruce Lee gripa nam se svima popela na neku stvar. Sam sam sebi postao dosadan, jer uporno ponavljam iste stvari. Ali… Ako odustanemo i nas glas utihne, to bi bio znak predaje. A taj film “progresivni kretenoidi” neće gledati. MORAMO širiti istinu i boriti se za svoja prava. Jer alternativa ne postoji. Vlast nas je prodala i time izgubila svaki kredibilitet. Ostali smo prepušteni sami sebi. Nema više povratka na staro i normalan način života. To je utopija, na koju slobodno možemo zaboraviti. U pitanju je obični mamac, ne bi li pristali na njihove bolesne uvjete. Uzalud im svi novci i propaganda, jer predaje nema. Treba ostati uporan i boriti se do zadnjega daha. Ako ne radi nas, onda radi naše djece. Osim hrabrosti, potrebno je biti i tvrdoglav. I to ne kao kenjac, nego kao šteka kenjaca. Bez filtera…

Guraju nas prema provaliji. Kada dođemo do ruba, ja im ruku ne puštam. Ako padnem, povlačim i njih sa sobom. Nemam što izgubiti, jer sam davno prešao zamišljenu crtu. Gdje je ta crta? U glavi svakoga od nas. Kada je jednom preskočiš, nema nazad. Tako da povratak u svijet tuge, očaja i straha, više ne dolazi u obzir.

Poslušnost i pokoravanje “gospodarima moći”, ništa ne će promijeniti. Uzmimo primjer Izraela. Tamo je upravo usvojen zakon po kome se SVATKO mora cijepiti, svakih 6 mjeseci. U protivnom gubiš “korona putovnicu”. I tako u nedogled. Da sumiramo. Ako je netko mislio da će nakon 2. cjepiva postati “slobodan”, žestoko se zajebo. Sve ovo što se događa, nema nikakve veze sa virusom. Trebala im je kriza svjetskih razmjera, da bi se proveo VELIKI RESET. Ovaj put je povod bila PLANdemija a sutra će izmisliti nešto drugo. Ali da ne dužim, jer je zaključak vrlo jednostavan. Misliti SVOJOM glavom i vjerovati SVOJIM očima. To je sve. Njihove medije u potpunosti treba ignorirati. I ne dijeliti poveznice po društvenim mrežama (što neki još uvijek rade). To stvarno nema smisla. MORAMO biti složni i disati kao jedan. Ako danas ne možemo ništa učiniti, ne treba se predavati. Možda će sutra osvanuti ljepši dan?

Prvi čovjek Pfizer-a je upravo potvrdio ono o čemu “teoretičari zavjere” (to smo mi) pričaju mjesecima. “Zaključavanja i korona mjere neće NIKADA prestati.” I ovaj smrad misli da može što hoće (poput našeg Napoleona). Pa dodaje: “Život bez cjepiva više ne će biti moguć.” Pelcujem ti mater, druže direktore! Sotonjare su se toliko osilile, da više uopće ne kriju da je KONTROLA poanta svega. A zdravlje? Budimo ozbiljni…

Riječi koje slijede, pjesnik bi u stihovima opjevao. Ja to ne znam, pa ću probati na jednostavan način. 90-ih smo upalili vatru koja je ponosno gorila, sve do kraja prošloga tisućljeća. Od tada se lagano gasi, i plamen je sve manji. Trebamo učiniti SVE, da se skroz ne ugasi. Jer to bi bio naš kraj. Zato su: svaki prosvjed, svaka riječ, svaki vapaj, izuzetno važni. Koliko god se ovo danas činilo nebitnim, povijest će nam jednoga dana suditi. Vjerujem da će se vatra ponovo rasplamsati i Hrvati biti svoji na svome.

Priča o ujedinjenju desnice je postala dosadna i ofucana. Vrijeme je da to i konačno javno priznamo. Savez desnih stranaka je jednostavno nemoguć. Zašto? Jer u RH ne postoji NITI JEDNA desna stranka. Postoje samo Domoljubi i oni drugi. Dakle treba težiti ka ujedinjenju svih onih, kojima je ova zemlja u srcu. Tu bi se već moglo nešto napraviti. Pojam “desnica” je nastao u laboratoriju crvenih kmera. I automatski mu se pripisuju: neo-nacizam, ksenofobija, nasilje…Koja stranka to promovira? Sa naše strane, niti jedna. Ali ih zato na ljevici ima ko’ mrava. Kritizirati ih ne smiješ, jer su sebe proglasili “progresivcima” i obnašaju vlast. Zakon o osudi SVIH totalitarnih režima, je samo mrtvo slovo na papiru. A komunistička ideologija nikada nije bila jača. Ne samo kod nas, nego diljem svijeta. Fenomen koji zdrava i trijezna osoba, ne može shvatiti.

Ponašamo kao pi*kice, sve nam smeta i nitko nam ne valja. Jedni ne vole Poglavnika a drugi Dr. Tuđmana. Ja izuzetno štujem oba Hrvatska velikana. Posebice njihovu povijesnu ulogu u stvaranju Hrvatske države. Je li moglo bolje? Dašta je. Uvijek može bolje. Ali smatram da su u datom trenutku i pod datim okolnostima, dali svoj maksimum. Dosta ih se ne će složiti sa mnom, ali to nije razlog za polemiku koja ne vodi ničemu. Danas Hrvati vode svoj 3. rat, u zadnjih 80 godina. Po mome skromnom mišljenju, trebali bi od vrlo poštovanih Ante i Franje uzeti ono najbolje. Zašto ne bi probali zakopati ratne sjekire, malo smanjiti ego i trezveno pristupiti rješavanju problema? Ako se ne možemo dogovoriti oko vođe, u redu. Neka na čelu pokreta bude predsjedništvo, gdje će svi biti ravnopravno zastupljeni. Osobno smatram da bi General Glasnović bio daleko najbolje rješenje…

Primjetno je da na izborima diljem Europe, redovito pobjeđuju komunjare. Ime stranaka uopće nije bitno. Demokrati, socijalisti, zeleni…, sve je to isti k*rac. Jedino se članice Višegradske skupine još uvijek ne daju. Ali do kada će izdržati? Njemačka vlast je slična našoj. Konzervativci babe Anđe su tamošnja verzija HDZ-a. Pro-lijevo su orijentirani, a sa “konzervatizmom” nemaju blage veze. Tako da su tamošnji izbori, puka formalnost.

Tiče li se ovo nas? Trebalo bi. Imam osjećaj da su smrdiji dali odriješene ruke. A ovi su se osilili i pokrenuli priču o nekakvom “srpskom svetu”. Što god uradili i koga god napali, ništa im se ne će dogoditi. U najgorem slučaju će dobiti “oštar odgovor” u obliku pisma ili rezolucije. Zadnji put smo konstatirali da NATO više nitko ne uzima za ozbiljno. Kosovo, BiH, Crna Gora, pa čak i Makedonija, moraju biti spremni za rat ako žele ostati neovisni. Mi smo odavno okupirani diplomatskim putem, pa možemo mirno (uz kokice) promatrati razvoj događaja. Ako kojim slučajem četalji nešto i pokušaju, nema panike. Dovoljno je poslati dragovoljno vatrogasno društvo iz Opuzena, da na brzinu sredi situaciju.

Veli naš maršal, da se sprema velika reforma sustava socijalne skrbi. Što na prvi pogled izgleda dobro. Međutim, bojim se da se radi o Trojanskom konju. Kako smo do sada uspjeli izbjeći migrantski val? Priče o neustrašivim carinicima i policiji, više ne piju vode. Dokazano je da “migranti” uglavnom idu u zemlje, gdje je dobra socijala. Lola sa sobom povede 5 žena i 10-oro djece, i živi kao bubreg u loju. Prima nekoliko tisuća eura a ne radi ništa. Uglavnom pravi djecu i spava. Odatle i potiče izraz “spavač”. Ako i kod nas socijala bude zadovoljavala skromne potrebe džihadista, ne postoji niti jedan razlog da ne ostanu u multikulturnoj RH. Usput bi nas skratili za glavu i uveli Šerijatski zakon.

Drug Andrej Visarionovič Staljin je zajebo čak i Mesića. Glede viceva. Nema dana a da ovaj marljivi, vrijedni i nadasve duhoviti momak, naciji ne popravi raspoloženje. Ovaj zadnji mu je bio dobar: “Ne vidim zašto bi se u Hrvatskoj žalili na neke restrikcije i ograničenja kad je sve što je ostalo, ostalo minimalno.“ A što je sa brnjicama, druže tito? Jesu li već postale modni hit, pa ih se više i ne spominje? Jesu li i ausvajsi pojam slobode? Slijedi duga i hladna zima, koja sa sobom nosi “sijaset” raznih virusa. Zašto mi se čini da će svaki od njih, biti imenovan novom “varijantom” korone?

Ima još. Naš simpatični šaljivđija, je nepresušan izvor narodnih mudrosti i doskočica.“Nismo u EU da uzmemo što više, važne su vrijednosti na kojima EU počiva”. Nakon što sam ovo pročitao izašao sam vanka, legao na prugu i čekao da me pregazi autobus. Nažalost, zrakoplovi su taj dan kasnili zbog magle.

U zadnje vrijeme rijetko verbalno komuniciram. Nemam živaca ni sebe slušati, a kamoli druge. Ali zato doma imam ticu. Koja me u potpunosti razumije i ne pametuje. Koja vrsta? Nemam pojma, ali je mogu opisati. 

Ima kljun, dvije noge i krila. Nadam se da sam bio dovoljno jasan?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar