Zadnji komentari

Urbani desničar: Trans Ustaša

Pin It

Neki dan je pao FB. Okino iz čista mira, kao Zorangutan sa tenka. Svi kukaju, isto ko da je tito umro. A meni smiješno. Jer privatno nisam ni na jednoj društvenoj mreži. Da ih nije netko prijavio Fucktografu zbog lažnih informacija, o lažnoj “pandemiji”? Ako je netko slučajno pao na priču o navodnoj “zviždačici” sa FB (Frencis Haugen), neka još jednom razmisli.

Dotična je teški leftard i bila je glavna i odgovorna za cenzuru. Svi “fak-ju-tografi” su bili pod njenom nadležnošću. Ne samo da nije heroj, nego je igrač duboke države. Kako znam? Tu su vijest kod nas prvo objavili lijevi portali. Dovoljno da čovjek posumnja da nešto ne štima. Odem na Američke konzervativne stranice i čujem potpuno drugu stranu priče. Onu pravu.

Pad telekomunikacija se najavljuje već mjesecima, ali to nisam spominjao. Jer su izvori koji su o tome pisali, često znali pretjerati (kao Q). Je li ovo bila generalna proba i tko stoji iza svega? Bojim se da bi i vidoviti Milan ostao zbunjen, zatečen ili zabezeknut? Međutim, znakovita je jedna stvar. Trump službeno tuži Twitter i traži povrat profila, a sutra sve DM okinu. Osim Twittera? U slučajnosti već odavno ne vjerujem. Da u pitanju nije bila zajebancija, govori i činjenica da mi je nestankom FB nestalo i svjetla u frižideru. A ni žarulja u portunu se ne osjeća najbolje.

Lanac opskrbe je izuzetno bitan, da bi svijet normalno funkcionirao. Da ne dužim, jer je stvar jednostavna. Proizvođač – transport – potrošač. Ako bilo koja karika u lancu zakaže, posljedice osjećamo svi. Upravo se to trenutno događa. Transport i cijene goriva su bolne točke, tako da već mjesecima tisuće teretnih brodova stoje usidreni u svjetskim lukama. Zašto, je li da se p*zde čude? Ne, nego NAMJERNO. Nestašica osnovnih životnih namirnica bi diljem svijeta izazvala: nemire, kaos i nasilje. A upravo to im je i osnovni cilj. Jer bi onda na scenu stupio čuveni VELIKI RESET. U vidu “spasitelja”. “Nećete imati ništa, ali ćete biti sretni”, kaže psihopata (a u slobodnom vremenu i pedofil), Klaus Schwab.

O detaljima ne ću, jer bi onda odužio. I ovo malo što znam, samo je djelić onoga što nam spremaju. Ovaj plan je već 4-5 desetljeća u pripremi, i izgleda da su se stekli uvjeti za njegovu provedbu. Zašto baš sad i zašto baš mi? Jer nam je tako grah pao. Posljedice će biti izuzetno zajebane. Još uvijek živimo normalno, jer trošimo stare zalihe. Kada izvor presuši, slijede nestašice hrane, lijekova i svega onoga što je potrebno, da bi davali znake života. Treba se spremiti za najgore, a ovo što slijedi slobodno možemo nazvati 3. SVJETSKI RAT. 

“Covid-potvrde nisu nametanje obveze cijepljenja, one su samo informatički alat”, kaže crnogorac, zvani DROT. U prijevodu: “Nije g*vno, nego se čuko pokakio”. Kad sam čuo ovu mudrost, popeo sam se na kantunal i u znak prosvjeda laste skočio na parket. Ali ima još. Stranka desnog centra (na čelu s mitskim bićem čije se ime tiho šapuće), nam je uvela rodnu ideologiju. Iskrene čestitke na ovome analnom uspjehu. Jer vladajući “lezilebovići” ne izlaze iz anusa Briselskih gospodara. Ovim aktom je najviše profitirao Rade Borić. Jedan od 7 tajnika SKOJ-a. Od sada se i legalno može deklarirati kao ljudov bez ćune.

Ako se znalački upotrijebi, ovo može biti i korisna stvar. Primjer? Ja od danas više nisam muško, nego Ustaša. Jer se tako osjećam od rođenja. Biće da ima neke veze sa hormonima? Ili što mi se dida borio u Antinim postrojbama? Nije bitno. Sutra nosim 2 slike i rodni list i mijenjam osobne isprave. Ime: Zvonko, spol: trans – Ustaša. Na slijedećoj paradi pedera me možete prepoznati po crnoj uniformi.

Prošli put sam napisao da je ujedinjenje Hrvatske desnice nemoguće. Nažalost, pogodio sam i to ničim izazvan. U Lisinskom je 2. listopada održan sabor “Suverenista” na kome je sklopljen savez sa: Hrastom, Generacijom obnove i Konzervativcima. Hvale vrijedan potez, rekao bi prosječan ‘Rvat. I kvalitetno bi se zajebo. Kao uvjet za učešće na ovome skupu, bile su obvezne covid potvrde!? Čak ih je i drug Papak blijedo pogledao, jer su ih uveli 2 dana prije roka.

Zaključak? Ovim činom su sami sebi pucali u nogu, i postali irelevantni i prije nego su se sastali. Svugdje na svijetu se domoljubi i konzervativci bore protiv globalističko-medicinskog terora, a ovi jedu iz ruke sotonjarama. Ovu sramotu što prije treba zaboraviti, a tzv. “koaliciju” ignorirati. “Što je meni ovo trebalooo…?”, dobacuje Bebek iz pozadine.

“Europskoj desnici treba renesansa!” poručuju iz Orbanove stranke Fidesz. Normalno da se ovo i nas tiče. “Desnica” nam spava kao Trnoružica, a princa nema ni na mapi. Biće negdje mlati po pivama? Ajmo opet uputiti apel, koji nitko neće poslušati. Smanjimo ego i počnimo štovati drugačije mišljenje. Bez toga se sve svodi na onu staru: “Uzalud vam trud svirači…”. Jesmo li u stanju to napraviti? Zašto da ne? A da je to moguće i u praksi, pokušati ću pokazati iz osobnog iskustva.

Prije par godina bijaše aktualna jedna tema, oko koje su se lomila koplja. Pošto redovito čitam Dragovoljac, otprilike sam znao koji je stav uredništva. Međutim, moje je mišljenje bilo drugačije. Napisao sam par tekstova o tome i poslao poveznicu, da ne ispadne da im radim iza leđa. Samo sam dodao jednu rečenicu: “Znam da se ne slažete sa mojim tekstom i da ga nećete objaviti, ali ja jednostavno moram napisati što mislim”. Dobio sam kratak odgovor: “Griješiš”. I to je bilo sve. Kada tema više nije bila aktualna i kad se počelo pisati o drugim stvarima, ponovo su počeli objavljivati moje tekstove. Do dana današnjega, nitko mi ni riječ nije rekao. E to se zove poštivanje drugačijeg mišljenja. Dakle, može se. Samo treba malo volje i tolerancije.

Jedina država u regiJonu koja je po potrošnji Vazelina ispred nas, je smrdija. Dok se u javnosti kurche sa “srpskim svetom”(predstava za narod), ispod stola su potpisali sve što se od njih tražilo. Zar netko misli da je “ružni dečak” Brnabić postao Premijer zbog stručnosti, a ne zato što je peder? Budimo realni…

Opančari su mentalno zaostala nacija. To je poznato diljem vasione. I šire. Oni stvarno vjeruju da će vratiti drevna svetosavska područja poput: Madagaskara, Obale Bjelkosti i Tibeta. Ali nije ni naš anemični lola veslo sisao, tako da se utrka za “najmudriju” vladu na ovim prostorima, nastavlja. Vazelina je sve manje, ali kaže mi pajdo da ni svinjska mast nije za bacit. “Pozicija Hrvatske je jasna, podržavamo proces proširenja EU-a na susjede”, kaže ON. U prijevodu: “Jebo novu Jugu, bez braće četnika”.

Slovenci su masovno izašli na prosvjede. I tim činom natjerali Ustavni sud, da privremeno odgodi obvezno cijepljenje državnih zaposlenika. Svaka čast gospodo. Mi smo navikli svakoga gledati s visine i pričati viceve. Ubuduće nam je najbolje šutiti. Jer smo u ovome trenutku NULA od države. Eventualno još možemo podjebavati nebeski narod, i to je sve. A mogli smo biti glavni “švaleri” na ovim prostorima…

Jasno je da vlast(i) nikada ne će javno priznati slijedeće stvari: Da je “smrtonosni virus” u principu jedna vrsta gripe. Da su sve brojke o umrlim i zaraženim – LAŽNE. Da su “mjere” potpuno nepotrebne. Da je cjepivo (koje to nije) neučinkovito. Da su maske, potvrde i ostale pizdarije, uvedene samo radi kontrole pučanstva. I za kraj ono najvažnije: Da je više ljudi stradalo ZBOG korone, nego OD korone. Zašto ne će ovo reći? Jer bi time priznali da su bili suučesnici u GENOCIDU, i kao takvima bi im se moglo suditi. Ali to nije razlog da im ne zapamtimo imena. Za svaki slučaj. Jer ako ne kaznimo krivce, kažnjavamo žrtve.

Zamisli da na odjavi Dnevnika kažu: “Poštovani gledatelji, mi smo se zadnje 2 godine malo zajebavali i nadamo se da nam nećete zamjeriti? Bila je ovo malo duža epizoda Monty Pythona.” Jasno je da taj film nećemo gledati. Ali to nije razlog da budemo nečiji poslušnici. Jer sloboda se nalazi u glavi, a ne na komadu papira.

Još nikoga nisam pitao je li se cijepio? Niti namjeravam. To je osobna stvar. Ali ako me diskriminiraš zato što odbijam testove i iglu, onda imamo problem. Koji me se i te kako tiče. Slijedi kratka priča, čisto da razbijemo monotoniju: “U Imockom živi jedan Mate. Mate nije cijepljen ali ima nadnaravne moći. Može zaraziti i ubiti cijepljene osobe, a da njemu ne bude ništa. Dakle Mate je fenomen! Ali je izuzetno sebičan. Zato nemoj biti kao on. Ako vidiš da je netko na aparatima (pardon, respiratoru), uzmi utikač, uštekaj se u struju i pravi mu društvo”.

Znam. Dosadan sam sa koronom i svjestan sam toga. Ali prioriteti se moraju znati. Bitno je ostati živ. Jer kad te mater u hladno čelo ljubi, teško ćeš išta promijeniti. Eno je sinoć dobro zatreslo u Herceg – Bosni a osjetilo se i kod nas. Možda je i to bio znak za konačno buđenje?

Recimo da je svijet idealno mjesto. Da nema ratova, komunizma, političke korektnosti, progresivaca… Opet nam ostaje RH, gdje nas čeka gomila neriješenih stvari. Pošto je i vanka sve otišlo u 3 P. lijepe matere, imamo “stereo problem”. Jer nas podjebavaju s obje strane. Trebali bi ih istovremeno rješavati. Jer ako jedan zvučnik ne radi, nije to – to. Pjesma može biti izvrsna. Ali ako je slušaš u mono verziji, gubi kvalitet i zvuči kao i stotine ostalih…

Kažu da će nakon 5-6 doze cjepiva, najprofitabilnije zanimanje biti grobar. Zato djeco draga, lopate u ruke i zajebite školovanje. Nema tu kruva.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar