Migranti nisu krivi za ubojstva i silovanja, imaju svi jadni psihičkih problema

Pin It

Cure detalji o monstrumu iz Pariza: Nasumično rezao ljude na najprometnijem kolodvoru

Troje ljudi ranjeno je u subotu u divljačkom napadu nožem na jednom od najvećih željezničkih kolodvora u Parizu. Policija je isključila mogućnost terorizma u napadu. Napadač je uhićen, a navodno ima psihičkih problema, piše Reuters.

Muškarac za kojeg se mislilo da je Talijan nasumično je nožem napadao ljude na Gare de Lyon, u istočnom dijelu glavnog grada Francuske, oko osam sati ujutro. Napadač je sada uhićen i opisan je kao 32-godišnji muškarac, rođen u Maliju, koji je "predočio talijanske osobne isprave", rekao je izvor iz istrage.

Jedna je osoba teže, a dvije lakše ozlijeđene, rekao je glasnogovornik policije. "Policajci su stigli na mjesto incidenta za nekoliko minuta i muškarac je uhićen. "Utvrđeno je da kod sebe ima talijansku vozačku dozvolu, a nije naveo motiv za svoje postupke. Nije bilo izvikivanja parola", javlja Daily Mail.

Napadu prethodio niz incidenata

Najteže ozlijeđena osoba nalazi se u životnoj opasnosti i na intenzivnoj njezi, rekao je glasnogovornik hitne službe. Gare de Lyon, drugi najprometniji kolodvor u Francuskoj, koji godišnje prođe do 150 milijuna putnika, bio je krcat u subotu ujutro. Odmah je evakuiran nakon napada.

Policajci su rekli da nema ranih naznaka o motivu uboda, ali ono slijedi nakon niza napada bombama, oružjem i nožem koje su izveli operativci Islamske države i al-Qaide u Francuskoj, a koji datiraju od početka 2015. godine, piše portal.

direktno.hr