Bolje ustaša, borac za Hrvatsku, nego partizan ili četnik, borci za Jugoslaviju i Veliku Srbiju

Pin It

NAŠA OLUJA NIKAD NE PRESTAJE" Pripadnici zadarskog Tornada i braniteljskih  udruga poručili da će braniti mural na Bulevaru do kraja - Novi radio Zadar

Poremećeni orjunaški umorvi i lovci na glave ustaša u splitskoj Slobodanki uporno od Zadra žele stvoriti grad slučaj zbog jednoga murala na kojemu piše "Naša Oluja ne prestaje" na kojemu im smeta hrvatski povijesni grb s prvim bijelim poljem, a i lik vojnika na čijoj je glavi kaciga s tim grbom im je ustaša.  

Pa ako i jest ustaša, izvrsno! Bolje da je ustaša, borac za Hrvatsku, nego partizan ili četnik, borci za Jugoslaviju i Veliku Srbiju.

Splitska Slobodna Dalmacija prementula se u pravi bilten Miloševićeve i Šešeljeve velikosrpske politike. Valjda misli tako povratiti izgubljene čitatelje kojih je sada tek tri ili četiri tisuće od nekadašnjih 80 tisuća, a nastavi li se trend, za koji dan će biti više novinara u toj kući nego čitatelja. Jugokomunistički ljevičari  uništavaju sve čega se dotaknu i ničega se ne stide.   

Uz ostalo, objavljuje Slobodanka da je mural uperen protiv Srba, posebno , doslovce kažu, protiv 200 tisuća prognanih Srba, zatim da su ustaše izdajnici koji su Zadar predali Italiji.

Agresorske Srbe, dakle, pretvaraju u jadne prognanike, a beogradsku predaju Zadra Italiji 1920. pripisuju ustašama kojih tada nije ni bilo.  

To što oni pišu sada pišu, oduvijek govore velikosrbi. 

Nema čuđenja, jer autori, novinari Slobodne u Zadru i Splitu koji predvode kampanju protiv Zadra u političkome smislu braća su Milioševića, Šešelja, Arkana, Mile Martića i ostalih četnika koji su izgubili rat 1995.. 

Hrvatska demokracija može ii mora trpjeti takve likove izobličene od mržnje prema Hrvatskoj, ali nisu jasni HDZ i grad Zadar koji s takvima surađuju.    

Umjesto da gradonačelnik Dukić, Kalmeta ili Erlić ( a oni su vrh HDZ-a u Zadru)  ispraše te Slobodankine provokatore i preporuče im put u otadžbinu ako im Domovina iz bilo kojega razloga, pa i zbog murala, ne paše,  oni im se dodvoravaju te još s takvim i poslovno surađuju.

Ivica Marijačić