Drugu AP smeta ZDS, a ne SDSS: Hoće li u Kninu i ove godine hapsiti HOSovce?

Pin It

Može biti slika sljedećeg: tekst

Ako je i dalje politika vlade da osuđuje ljude zbog pozdrava HOS-a, onda je jasno o čemu Plenkovićeve ministre “savjetuju” Pupovčevi bivši državni tajnici!

“Niti je politika HDZ-a niti vlade da bilo tko od nas završava govore tim pozdravom", izjavio je danas Andrej Plenković, komentirajući ‘ZDS’ kojim je svoj govor u Imotskom završio - Mato Franković, HDZ-ov gradonačelnik Dubrovnika.

“To je politički za nas neprihvatljivo u svakom smislu,” rekao je, pored ostaloga, drug AP i dodao da je “stvar institucija hoće li reagirati”…

U HRVATSKOJ NIŠTA NOVA!

Oni koji su iz Domovine zbrisali kad je bila na udaru velikosrpskog agresora, s pozicije političke moći i dalje huškaju duboku državu na dragovoljce HOS-a koji su nas (o)branili…

Ostaje nejasno je l’ na vlasti još uvijek Milorad Pupovac ili nije?! Također, nije jasno hoće li policija i ove godine hapsiti HOS-ovce u Kninu ili će i dalje pobjednicima biti zabranjen ulazak u Zvonimirov grad da se ne bi “uvrijedili” poraženi?!

Pupovac je najmanje kriv za ovo što nam se u posljednje vrijeme događa. Kriva je upravo politika o kojoj tako oholo govori Andrej Plenković, a koja se nije promijenila - bez obzira na to je l’ SDSS oporba ili je i dalje dio vlasti. Mile Topdžija možda više nije državni tajnik, al’ sada je savjetnik poput svih drugih Pupijevih radikala koje je na hrvatskom državnom ‘lebu’ ostavio HDZ AP.

Velimir Bujanec