Muškarci koji kažu da su žene predstavljaju žene na Olimpijadi?

Pin It

Transrodna plivačica nastavlja rušiti rekorde u ženskom plivanju - Cronika

Mnogi su ostali šokirani kada su Francuzi poslali i grotesknog muškarca koji služi kao maskota ljudima sjena da bude jedan od onih sportaša koji nose olimpijsku baklju. Ovaj svijet već duže vrijeme ide u provaliju, ali sada se nekako čini da mu se baš žuri sunovratiti u – ništavilo.

Strašno je vidjeti da ne dobri ljudi guraju muškarce u natjecanja sa ženama, da ih isfrustrirani i neostvareni muškarci zlostavljaju na sportskim terenima radi prednosti svoje biologije.

Strašno je vidjeti kako je maca popapala jezik mnogim borkinjama za prava žena, jer im je valjda kul i naprednjački kada lik od gotovo dva metra visine i mišićav pobjeđuje ostale žene u plivalištu ili pak kada mišićav nabildani muškarac odjednom otkriven u svojoj glavi kao žena – mlati žene po ringu.

Kakav licemjerni svijet odvratne političke korektnosti. Zlo hoda među nama, a ekipa se plaši reći da je nešto loše da ne bi se netko osjetio uvrijeđenim. Djecu nam lobotomiziraju preko društvenih mreža, infiltriraju svoje ludilo u škole… a ekipica koje se želi svidjeti svakome pazi da se slučajno nekome ne zamjeri.

Kako ne kužite ništa? Oni koji se žele svidjeti svakome dovode se u opasnost svidjeti se – nikome.

Rodna ideologija je nova kolonizacija ovog svijeta. I mi ćemo joj se jasno suprotstaviti, komentirao je na facebooku Marin Miletić

kamenjar.com