I ovo ćemo svi mi platiti

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 6 ljudi i tekst

NA DRŽAVNI TROŠAK: Pupovčeve Novosti i Obuljenkina omiljena Fraktura pripremaju knjigu o Budi Lončaru, u kojoj jugo/oznaš hvali zloglasnog Titovog ‘đenerala’ - Koču Popovića?!

U “čast i slavu” Bude Mumije, kojeg je u Prekom s ovoga svijeta ispratila omanja partizanska četa, PПP Novosti na svom su portalu donijele ulomke iz nove Đikićeve knjige o zlom jugo/oznašu - koju će izdati Fraktura. Nije potrebno posebno napominjati da je i Fraktura, baš kao i SNV-ov šund Novosti, na proračunskoj kopanji i pod bjanko preporukom Plenkijeve ‘gospoje ministarke’ - Ninuške Obuljen…

Notorni Budimir Lončar je, kako mu tepaju PПP Novosti, posebno simpatizirao beogradskog buržujsko-cincarskog, salonskog Titovog komunistu - Konstantina Koču Popovića, tzv. nadrealista čiji su boljševički nadrealizam na vlastitoj koži osjetile i tisuće pripadnika srpskog građanskog sloja, tamošnje inteligencije koja je skončala pod gusjenicama sovjetskih tenkova tijekom “oslobođenja” 1944. godine, istog onog - koje tako pompozno slavi “nesvrstani” Aca Vučić.

Budo Mumija je za ideju jugoslavenskog komunizma obračunavao s “narodnim neprijateljem” u Hrvatskoj, a Koča Cincar - u Srbiji. “Svatko svoje,” naređivao je diktator Broz, drugovi izvršavali, a PПP Novosti - slave?

Velimir Bujanec