Marijačić: Sramotna ministrica Nina Obuljen, poznata po neskrivenoj protuhrvatskoj mržnji, ozarena lica otvorila SKC u Zagrebu, u sklopu politike tzv. srpskoga sveta!

Pin It

Jutarnji list - Otvoren Srpski kulturni centar u centru Zagreba, došla i  Obuljen-Koržinek, pogledajte tko je sve bio od poznatih

Sinoć je u središtu Zagreba svečano otvoren Srpski kulturni centar na 5000 četvornih metara površine, jedan od 40 takvih centara u Hrvatskoj, posredstvom kojih beogradska velikosrpska politika "kulturom" uspostavlja granice zamišljene Velike Srbije koje nije uspjela ratom 90-ih. 

Za Pupovca i njegove velikosrpske projekte ima novca koliko god želi, a svi ostali mogu, što se Plenkovića tiče, krepati.

Srpski kulturni centar u Zagrebu svečano je otvorila Plenkovićeva ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek. Ozarena lica, izjavila je da je ponosna na taj projekt, dakle na centar u kojemu djeluje i redakcija Pupovlčevih Novosti koje zazivaju smrt Hrvatskoj, krv hrvatskih branitelja i glazbenika M. P. Thomposona, raduju se požarima i padu naših zrakoplova, ovu državu nazivaju brodom luđaka, ime okupacijske tvorevine pišu bez navodnika i obnavljaju jugokomunističku ideologiju. Sve, naravno, plaćaju hrvatski porezni obveznici.  

Ministrica Obuljen je poznata po svojoj neskrivenoj protuhrvatskoj mržnji. Podsjetimo da je ona svojim potpisima svojedobno otežala obranu i haašku situciju pokojnog generala Slobodana Praljka te na njezinim rukama ima njegove krvi. Uz to, izdašno je financirala knjigu Snježane Kordić u kojoj se niječe samobitnost hrvatskoga jezika, nadalje odgovorna je  za financiranje filmova posredstvom HAVC-a koji su izrazito protuhrvatski.

Svoju sreću što "poklanja" Srpski kulturni centar Miloradu Pupovcu, čovjeku koji je 90-ih neprijateljski djelovao protiv RH i činio sve da klevetama pred svijetom spriječi njezinu samostalnost i koji na svojim rukama ima krvi dr. Ivana Šretera, čija je obitelj, napokon, i oružano ratovala prtotiv RH, ova sramotna žena, ministrica Nina Obuljen Koržinek, u nedostatku bilo kakve savjesti, ne želi ni skriti.

Politika tzv. srpskoga sveta nikada nije u Hrvatskoj bila provokativnija i jača. 

Gdje su sad Plenkovićevi dupelisci iz obiju frakcija bivšeg cjelovitog Domovinskoga pokreta (Penava, Mlinarić, Radić...) koji su žestoko najavljivali njezin kraj.