Snimka ruganja iz Dubrovnika

Pin It

Zamislite da je njemački predsjednik došao u Poljsku i negirao agresiju iz 1939. godine?! ANDREJ PLENKOVIĆ JE TO U HRVATSKOM SLUČAJU DOPUSTIO VELIKOSRBINU ACI VUČIĆU!

VUČIĆ: “Plenković je govorio o agresiji Srbije, a ja sam istaknuo da Srbija vidi stvari sto posto drukčije!“

NAKON OVAKVE IZJAVE VUČIĆA JE TREBALO POTJERATI NATRAG U BG PAŠALUK, ALI BRISELSKI ĆATO TO NIJE SMIO UČINITI: AP ulizice još su i gore!

SRBIJANSKI PREDSJEDNIK PONIZIO HRVATSKU: Došao je u Dubrovnik provocirati i zapišati “svoj teritorij“... Narugao se Plenkoviću i njegovim trabantima, sprdao s novinarima koji ga doživljavaju kao estradnu zvijezdu, a ne kao (ne)običnog (po)četnika!

Niti jedna televizija s nacionalnom koncesijom nije emitirala kompletnu dubrovačku pressicu notornog srbijanskog predsjednika - Ace Vučića, kako šira hrvatska javnost ne bi vidjela naj(tragi)komičnije dijelove njegovih balkanoidnih eskapada... Zato ih je Bujica izdvojila u posebnom videu!

P.S. Neki likovi (koji nakon svega drže ljestve Plenkoviću) održavali su, s popriličnim zakašnjenjem, predstave za medije u Hrvatskom državnom saboru - kao da pripadaju oporbi, a ne vlasti - koju su ne tako davno nazivali IZDAJNIČKOM?! Sada i sami kušaju njezinu prijetvornu slast, zadovoljeni mrvicama sa stola gospodskoga Andreja, a navodno zgroženi Vučićevim zapišavanjem hrvatskog teritorija u Dubrovniku. Sitno (pot)plaćeni statisti u velikoj briselskoj igri privođenja Srbije u Europsku uniju, sigurno neće spašavati Hrvatski narod od nove najezde “srpskoga sveta“.

POGLEDAJTE VIDEO! Traba li nam Stožer za obranu hrvatskog Dubrovnika?! Gdje ste sada, “stožernici”?!

Velimir Bujanec