Nikola Kajkić eksluzivno u Bujici

Pin It

“Srpska BIA me prije dvije godine htjela likvidirati, a iz Lepoglave mi se javio njihov kiler koji je priznao da je u zadnjih desetak godina odrađivao ubojstva po Hrvatskoj!”

BEZ CENZURE: KAJKIĆ JE PRED KAMERAMA POKAZAO PISMO U KOJEM OSUĐENI UBOJICA PRIZNAJE DA JE UBIJAO ZA SRPSKU SLUŽBU NA PODRUČJU NAŠE DRŽAVE!

KAJKIĆ PROTIV DABRE: - Ucijenio je Penavu da će se vratiti u HDZ, ako budem na 14. mjestu liste DP-a za Hrvatski državni sabor! Govorio je da sam “previše desno”, a Penava mi se nakon toga prestao javljati...

BUJICA RAZOTKRILA DABRINE LAŽI S N1 TELEVIZIJE: Pogledajte kako su Ćipe i zastupnica DP-a iz Slavonskog Broda prije izbora govorili protiv Pupovčevih centara!

KAJKIĆ O ĆIPI: - DORH će imati posla s njegovom udrugom jer je na račun Centra Šreter dobio gotovo pola milijuna eura, a nije ih potrošio transparentno! Hvalio se da je otkrio masovnu grobnicu u Boboti kod Vukovara, a tamo nije bilo ničega!

“Domovinski pokret je najveća prijevara koja se nakon komunista dogodila u Hrvatskoj,” izjavio je Bujici Z1 televizije - Nikola Kajkić, a posebno se obrušio na Plenkovićevog ministra poljoprivrede iz redova posrnule Penavine stranke: “Kada je odlazio polagati ispite u Travnik, pisao si je putne naloge u Županiji Vukovarsko-srijemskoj, gdje je bio zaposlen! Nema šanse da je istodobno mogao biti na dva različita mjesta!”

Dugogodišnji predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH i vijećnik u Skupštini Županije Vukovarsko-srijemske doslovce je razotkrio Dabru, za kojeg je tvrdi da je u Hrvatsku iz Beograda doselio 1993. godine, a u emisiji se moglo čuti i da je imao “priziv savjesti“ jer je odbio aktivno služiti vojni rok u Hrvatskoj vojsci – pa je kao mladac HDZ-a to “odradio“ uhljebljen u lokalnoj samoupravi na istoku države...

Kajkić, inače kriminalist i pravnik po struci - detaljno je opisao zbog čega smatra da tzv. kulturni centri Milorada Pupovca služe kao obavještajna legla srbijanske BIA-e, a pritom je istaknuo nelogičnost da nezavisni zastupnik s liste DP-a – Peđe Mišić, govori isto, a dio je vladajuće većine, dok Ćipe i Penava bježe pred novinarskim pitanjima jer su prije izbora propagirali jedno – a sada daju potpuno suprotne izjave... One su identični poziciji novo“kulturne“ politike Plenkovićeve ministrice kulture - Nine Obuljen, koja je cijelo vrijeme na Pupovčevoj liniji, a osobno je nazočila najnovijem otvorenju tzv. Srpskog kulturnog centra u Zagrebu.

Kajkić je u Bujici rad Nine Obuljen ocijenio čistom jedinicom, dok najboljim ministrom kulture do sada smatra – dr. Zlatka Hasanbegovića. Ispričao je i kako je resorna Plenkovićeva ministrica odbila financijski podržati film o Ovčari u produkciji policijskog nacionalnog sindikata, a bila je jedina Vladina dužnosnica koja čak niti nije htjela nazočiti premijeri filma u Lisinskom i Vukovaru...

Pred kraj emisije Kajkić je potvrdio svoju bliskost s vođama bunta slavonskih seljaka tijekom eskalacije krize s tzv. afričkom svinjskom kugom. Potvrdio je da bi uskoro moglo doći do velikih seljačkih prosvjeda zbog nekonzistentnosti politike Penavinog kontroverznog ministra - Josipa Dabre, koji je prije parlamentarnih izbora govorio jedno, a sada je preokrenuo ploču i ozbiljno se zamjerio poljoprivrednom Sindikatu kao i uzgajivačima svinja u cijeloj Slavoniji.

Bujica je bez cenzure objavila izjavu Antuna Golubovića, predsjednika Udruge hrvatskih svinjogojaca, koji je resornom ministru Dabri ponudio oklada od pet tisuća eura da u njegovom rodnom Otoku do katoličkog Božića Hrvati neće imati prasetine za Božić!