Prof dr Josip Jurčević u Bujici razmontirao glavne eksponente tzv srpskog sveta u Hrvatskoj

Pin It

JOSIP JURČEVIĆ: “Srpski kulturni centar u srcu Zagreba je dio Pupovčevog smrtonosnog plana Z40 i Vučićeve hibridne okupacije Hrvatske!”

POGLEDAJTE PRILOG S OTVORENJA CENTRA SNV-a U ZAGREBU: Pupovac usporedio vlasti NDH iz ’41. godine s demokratskom vlašću devedesetih, a Nina Obuljen mu veselo pljeskala!

Šef SDSS se posebno zahvalio vladama Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića - te srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću! Pupovcu i Obuljenki je baš drago što će u novootvorenom “Kulturnom centru” biti redakcija tjednika Novosti – i to na istoj adresi, gdje je u vrijeme Titove Jugoslavije bilo dopisništvo beogradske Borbe...

EKSKLUZIVNO IZ PRIŠTINE: GENERAL KADRI KASTRATI – HRVATSKI DRAGOVOLJAC, RATNI ZAPOVJEDNIK UÇK-a I NAČELNIK ORUŽANIH SNAGA KOSOVA!

Vučić je na otvorenje tzv. Srpskog “kulturnog” centra u Zagreb poslao aktualnog ministra vanjskih poslova Srbije, Marka Đurića, koji je prije četiri godine dobio batine od kosovskih specijalaca i uhićen je na Sjeveru Kosova - u Mitrovici! Elitni specijalci iz legendarne postrojbe ROSSU na primjeru tadašnjeg direktora Vučićeve “Kancelarija za Kosovo i Metohiju” pokazali su kako treba tretirati eksponente tzv. srpskog sveta, za razliku od predstavnika aktualne Plenkovićeve vlade. koji su kontroverznog srbijanskog ministra dočekali uz najveće počasti!

KADRI KASTRATI: “Srbi razumiju jedino jezik sile!”

BUJICA OBJAVILA KADROVE ĐURIĆEVA UHIĆENJA IZ 2018. GODINE: Pogledajte kako je ROSSU demolirao Vučićevog ministra i Pupovčevog “počasnog” gosta!

UŽIVO IZ PODGORICE: BALŠA KNEŽEVIĆ, GLAVNI UREDNIK NEZAVISNOG PORTALA AKTUELNO.ME!

Ugledni crnogorski novinar za Bujicu prokomentirao popis stanovništva, nestanak Hrvata i Vučićev sramotni posjet Dubrovniku...

BALŠA KNEŽEVIĆ: “Hrvati, budite oprezni! Srpski kulturni centri koje otvara Pupovac, nisu ništa drugo nego agenture BIA-e! Vučićevi agenti se skrivaju i iza mantija! Mi u Crnoj Gori imamo ih više od dvije tisuće, to su popovi iz redova terorističkog SPC-a!”

JURČEVIĆ, KASTRATI I KNEŽEVIČ SE SLOŽILI: - Vučića je u Dubrovniku trebalo uhapsiti!

Gost Bujice Z1 televizije bio je dr. Josip Jurčević, profesor suvremene povijesti i zastupnik u Hrvatskom državnom saboru. Na temu ‘srpskog sveta’ u emisiju se ekskluzivno uključio i Kadri Kastrati, general-pukovnik Oružanih snaga Kosova, dragovoljac hrvatskog Domovinskog rata i suosnivač istarskih Vangi. General Kastrati je bio jedan od najvažnijih zapovjednika Oslobodilačke Vojske Kosova te vođa sjevernog dijela obrane zemlje - poznatije kao Lap. Od 2011. do 2015. godine Kadri Kastrati je obnašao dužnost načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Kosova, a nastup u Bujici bio je njegov prvi veliki intervju za neku od hrvatskih televizija...

Uživo u emisiju uključio se i Balša Knežević, urednik najpopularnijeg crnogorskog portala, a Bujica je bez cenzure emitirala priloge iz Hrvatskog državnog sabora – okršaj profesora Jurčevića s ekstremnom ljevičarkom Uršom Raukar, koju je poslovnički zaštitio Ivan Penava - te govor predsjednika Hrvatskih suverenista, Marijana Pavličeka, koji je opleo po vlasti i satelitima Andreja Plenkovića – svima koji u svjesno ili ne - podilaze Aleksandru Vučiću i formiranju tzv. srpskog sveta unutar Europske unije, čiji čelnici uporno mame službeni Beograd i to nam još drsko prezentiraju kao nešto “dobro” za Hrvatsku i Hrvate.

Voditelj Bujice referirao se i na Vučićevog ministra javnih ulaganja – Darka Glišića, koji je sinjskog gradonačelnika i saborskog zastupnika Mosta – Miru Bulja, nazvao “ustaškim govedom”... Bujanec se okrenuo prema kameri i Glišiću poručio: - Ti si četničko govedo!