Zadnji komentari

Hebrang u Bujici: Ćipe i ekipa prodali su se za Judine škude, to će naš narod brzo potaracat!

Pin It

ANDRIJA HEBRANG U BUJICI: “Milanović i Primorac su isti – Plenkovićevi mladi komunisti!”

HEBRANG O MILANOVIĆU: - Gardist s Titova groba i dezerter sličan Primorcu i Plenkoviću!

HEBRANG O PRIMORCU: - Rođeni gubitnik koji se 2009. godine, isto kao i Nadan Vidošević, po nalogu podzemne države kandidirao protiv mene da uništi Tuđmanov HDZ! Vidošević je nakon svega završio u Remetincu, a Primorac za sada još nije...

RATNI MINISTAR ZDRAVSTVA ISMIJAO GRLIĆA RADMANA I ŽESTOKO KRITIZIRAO NINU OBULJEN: - Birači su sve rekli kada su na parlamentarnim preferencijski dali deset puta veće povjerenje dr. Zlatku Hasanbegoviću nego Nini Obuljen, koja po Hrvatskoj otvara Pupovčeve kulturne centre! Nije slučajno Hasanbegović prije osam godina na unutarstranačkim izborima u HDZ-u dobio pet stotina glasova više od Plenkovićeve ključne ministrice, koja sada vodi dijametralno suprotnu politiku i po nalogu AP skreće stranku ulijevo!

HEBRANG PROTIV PENAVINOG DP-a: - Ćipe i ekipa prodali su se za Judine škude, to će naš narod brzo potaracat!

“Andreju Plenkoviću odgovara da na predsjedničkim izborima pobijedi Zoran Milanović i zato je podržao Dragana Primorca koji iza sebe ima samo poraze i fotografije s Mesićem, Nobilom, Josipovićem i Šerbedžijom,” izjavio je u Bujici Z1 televizije - prof. dr. sc. Andrija Hebrang, ratni ministar zdravstva i dugogodišnji drugi čovjek Tuđmanovog HDZ-a: “Plenković je suverenističku stranku iz devedesetih pretvorio u ispostavu interesnih skupina patološke Europske unije, a ne Europe slobodnih naroda kakvu je zamišljao dr. Franjo Tuđman!”

Profesor Hebrang je u Bujici biranim riječima govorio o Branki Lozo i argumentirao njezine prednosti u odnosu na druge predsjedničke kandidate u utrci za Pantovčak. U emisiji su emitirani ekskluzivni kadrovi posjeta predsjedničke kandidatkinje Velikom Trgovišću i Mariji Bistrici, gdje je gospođa Lozo zapalila svijeće pred rodnom kućom prvog hrvatskog predsjednika i pomolila se ispred biste blaženog Alojzija Stepinca.

Posebno je pohvalio novu stranku Marija Radića DOM I NACIONALNO OKUPLJANJE te političku dosljednost hrvatskog europarlamentarca Stjepe Bartulice...

Bujica je objavila spot HDZ-a iz devedesetih, u kojem je potporu tadašnjoj Tuđmanovoj stranci dao Dražen Petrović, a Hebrang je kritizirao film o hrvatskoj košarkaškoj legendi - koji je pod pokroviteljstvom notorne Nine Obuljen snimio Danilo Šerbedžija i pritom u potpunosti ignorirao domoljubni aktivizam najboljeg hrvatskog košarkaša svih vremena, zbog čega su Šibenčani iskazali veliko nezadovoljstvo.