Dr. Hrvoje Tomasović objavio integralni prijevod optužnice zambijskog suda koji se razlikuje od prijevoda nekih hrvatskih medija

Pin It

Za naše nepismene medije koji se prave blesavi evo najnovije i najtočnije vijesti s lica mjesta. Dakle optužnica je isključivo zbog kupovine i prodaje djece. Za one koji ne znaju engleski, evo prijevoda s točnih portala iz Zambije.

Dr. Hrvoje Tomasović, objavio je na svojoj Facebook stranici prijevod optužnice zambijskog suda u slučaju posvojenja djece iz DR kongo. Njegov komentar i objavu prenosimo u cijelosti.

Za naše nepismene medije koji se prave blesavi evo najnovije i najtočnije vijesti s lica mjesta. Dakle optužnica je isključivo zbog kupovine i prodaje djece. Za one koji ne znaju engleski, evo prijevoda s točnih portala iz Zambije. Da su bili to članovi HDZ-a ili nekog s desnoga političkog spektra, možda recimo branitelji ili Thompsonovi gitaristi sada bi se već snimao dokumentarni film na temu kako su Hrvatski desničari Ustaški koljači, nacisti i trgovci djecom i organima. No kako se radi o divnim ljudima progresivnog karaktera, ljubitelja djece i slobodnih seksualnih sloboda to naravno nije interesantno našim Hrvatskim mainstream medijima.

PREVOD OPTUŽBE :

Optužbe pred sudom su da su 7. prosinca prošle godine Damir Magić, elektrotehničar i Nadić Magić, profesorica kemije, zajedno i djelujući zajedno, unutar teritorijalnih granica Zambije radi iskorištavanja pokušali prodati dijete Beatrice Magic. .

Nadalje se navodi da su Subosic Zoran, glazbenik i Immovic Subosic, administrator Ustavnog suda, istoga dana pokušali trgovati djetetom Mariellom Kalinde Immovic Subosic unutar teritorijalnih granica Zambije u svrhu izrabljivanja.

Također se navodi da su doktor veterinarske medicine Ladislav Peršić i stilistica za uljepšavanje pasa Aleksandra Peršić 7. prosinca prošle godine navodno pokušali prodati dijete Jonu Asnate unutar teritorijalnih granica Zambije u svrhu iskorištavanja.

Drugi par Noah Kraljević, aktivist za ljudska prava i Ivona Kraljević, opunomoćenica u njihovom Nacionalnom kazalištu također su navodno pokušali trgovati djetetom Jean Val Kraljević unutar teritorijalnih granica Zambije u svrhu iskorištavanja.

(Mwebantu, utorak, 10. siječnja 2023.)

kamenjar.com