Sve se vraća, sve se plaća

Pin It

LGBT aktivisti i članica Možemo, upleteni u trgovinu djecom ne priznaju  kazneno djelo – Vijesti – Logično

Tzv. progresivci s (protu)hrvatske ljevice silno su ogorčeni jer je, misle oni, netko s desnice u Hrvatskoj cinkao zambijskim vlastima otmičare djece da je među njima transrodna osoba te da su zbog toga ponovno uhićeni. Sada se zgražaju zbog tobožnjeg nedostatka solidarnosti s sunarodnjacima u nevolji.

Gdje im je bio taj "patriotski instinkt" kad je bivši predsjednik Stjepan Mesić lažno svjedočio protiv Hrvatske u Haagu. Prvo je to zatajio, a onda priznao. Spomenuti tzv. progresivci tada su veličali krivokletnika i izdajnika te ga pretvarali u heroja. A u slučaju progona generala Gotovine neki su, dok se on skrivao, javno poručivali da bi ga prijavili policiji u Hrvatskoj ili Haaškome sudu kada bi ga sreli. 

   Tada je u očima ovih ljevičarskih spodoba cinkarenje imalo pozitivno značenje i uvijek će imati dok je u funkciji rušenja Hrvatske. Sada, pak, kada zapravo uopće ne znaju je li netko išta zambijskim vlastima uopće dojavio iz Hrvatske, govore o sramoti doušništva, nečega što su sami radili i podržavali gotovo pola stoljeća trajanja okupacijske Jugoslavije.  Sve im se to zlo vraća, sve se plaća. Ne radujemo se, ali pravedno je da svatko trpi posljedice svoga nemorala.

Ivica Marijačić