Emotivni istup Ivana Penave u Bujici: Plenkovića nazvao izdajnikom, a Hrvatsku spaljenom zemljom

Pin It

“Ubili ste nas! Bruxellesu se klanjate k’o zlatnom teletu i ponovo nas dijelite na MI ili ONI!”

PREDSJEDNIK DP-a KOMENTIRAO SKANDALOZNE RIJEČI SLAVONSKIH HDZ-ovaca: Pred drugom AP, Katoličku crkvu nazvali “kriminalnom organizacijom”?!

“NAJDUGOVJEČNIJI PREMIJER EU” U BIJELOJ KUĆI NIJE PRIMLJEN 7 GODINA… Penava: - Plenković često mijenja partnere!

Plenković je od Milanovića preuzeo politiku ‘MI ILI ONI’ – izjavio je u Bujici Z1 televizije predsjednik DP-a i gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava, uoči glasovanja o opozivu aktualnog šefa Vlade, koji je na dnevnom redu Hrvatskog državnog sabora u petak: - U Davosu sjede jedan Andrej i jedan Aleksandar, prvi nas optužuje da smo ‘rusofili’, a drugi je najveći rusofil u Europi! O svemu su razgovarali, ali sumnjam da je Plenković Vučića pitao o odšteti za naše logoraše ili suđenju dvojici Ukrajinaca, ubijenih tijekom velikosrpske agresije na Vukovar ’91. godine!

“Plenković voli mijenjati partnere,” konstatirao je Penava, nakon što ga je voditelj upitao - kako to da najdugovječniji premijer u EU, čak sedam godina nije primljen u Bijeloj kući, a SAD već duže vrijeme nemaju veleposlanika u Zagrebu?!

Predsjednik Domovinskog pokreta pred kamerama je pokazao graf s podacima o malom slavonskom selu Gašinci, pored Đakova, koje je prilikom prvog popisa stanovnika 1857. godine brojalo 767 duša, a danas ima najmanje stanovnika u povijesti, tek 552: - Nema ru’va, nema kru’a, nema zlata ni dukata, a ni pod prozorom pjesme bećarske! Nema bećara! To je posljedica ovakve politike HDZ-a i slijepog provođenja briselskih agendi, kojima se klanjaju poput zlatnog teleta! I baš u te ispražnjene Gašince, Andrej Plenković je htio na obuku dovesti ukrajinske vojnike!

BUJICA JE OBJAVILA URNEBESNI PRILOG U KOJEM ZASTUPNICA HDZ-a VESNA BEDEKOVIĆ MIJEŠA MILIJARDE I MILIJUNE, A ANKICA ZMAJIĆ ČITA S PAPIRA PRIPREMLJENI TEKST - I RADI NEVJEROJATNE POGREŠKE!