Mlinarić: Podržite rad centra dr Ivana Šretera kako bismo završili ono što državne institucije nisu bile u stanju prek 30 godina

Pin It

Mlinarić: “DORH-u smo predali osmu kaznenu prijavu zbog napada na Vukovar”  | NACIONAL.HR | online izdanje najutjecajnijeg političkog tjednika

Centar dr. Ivana Šretera do sad je pokrenuo deset kaznenih prijava protiv ratnih zločinaca, od kojih neki prebivaju na području Republike Hrvatske te je podnio imena šezdeset četiri oficira iz vrha JNA koji su bili uključeni u Operaciju Vukovar, a sve prijave potkrijepljene su službenim JNA dokumentima i predane glavnoj državnoj odvjetnici.

Centar je za svoje poslove angažirao dva ugledna odvjetnička ureda (ured Berislava Živkovića i ured Ive Farčića) koji neumorno rade kako ratni zločini ne bi prošli nekažnjeno. Također, Centar je na sebe preuzeo financiranje doktorata studentice HKS-a na temu ''Logori u Srbiji i okupiranom dijelu RH'', kako bi ostao znanstveni i neporecivi dokaz o ratnim logorima.

Centar dr. Ivana Šretera djeluje kao potpuno nezavisno tijelo te nije financirano od strane niti jednog državnog tijela ili institucije te se financira isključivo putem dobrovoljnih donacija građana na službeni račun udruge. Ukoliko podržavate rad i djelovanje našeg Centra dr. Ivana Šretera svoje donacije možete uplatiti na niže navedene podatke: 

CENTAR DR. IVANA ŠRETERA

IBAN: HR5823400091111207420

SWIFT CODE: PBZGHR2X