Mlinarić: Milanović i Plenković su isti proizvod zapakiran u dvije ambalaže

Pin It

Stipe Mlinarić - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

JEDINI SPAS ZA HRVATSKU JE OKRETANJE NACIONALNOJ POLITICI

Zoran Milanović objavio je kako će biti kandidat za premijera ako ljevica pobjedi na narednim parlamentarnim izborima. Sada u političkom ringu imamo dvije figure koje su najodgovornije za sve s čime se Hrvatska susreće u posljednjih 12 godina

- Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića. 

I ne samo 12 godina, njih dvojica su personifikacija kalvarije koju naš narod proživljava u posljednjih 25 godina. U njima su utjelovljene sve politike koje su rezultirale siromaštvom i raseljavanjem našega naroda, uništavanjem našega sela, poljoprivrede i industrije. To su dvije politike koje su trasirale put uništavanju digniteta Domovinskog rata, obezvrjeđivanju uspomene na Bleiburg i Križni put i povratku srbijanskog utjecaja u našoj Domovini.

Ovdje se ne radi o izboru između dva kandidata. Oni predstavljaju istu, sirovu, anacionalnu, globalističku i kriptojugoslavensku politiku koja je zapakirana u dvije ambalaže onu - HDZ-a i SDP-a.

Hrvatski narode, samo Domovinski pokret može jamčiti obnovu nacionalnog digniteta i povratak politike koja u svojoj srži ima brigu za hrvatskog čovjeka. Brigu za očuvanje uspomene na njegovu prošlost i brigu za gradnju bolje i sretnije budućnosti. Okupimo se oko istog barjaka i spasimo budućnost naše djece.