Mlinarić: Tako smo blizu, bliže nego ikada!

Pin It

PREBOLNA ISPOVIJEST STIPE MLINARIĆA Morao je odlučiti o bratovoj sudbini:  Sve se slomilo u meni, da budemo zajedno ili da ga ostavim? - Zagreb.info

Dragi moji Hrvati, sve ankete – kad se pomnože s koeficijentom tendencioznosti – i insajderske informacije čvrsto pokazuju: bez nas se neće moći! 

I to je to! 

Tako smo blizu da mi postavimo uvjete koji su na srcu svim domoljubima, i da nacionalne vrijednosti i nacionalne interese vratimo na prvo mjesto. Najprije Hrvatska – to je ono što je poslanje Domovinskog pokreta. Zato i jesmo nastali, zato i jesmo tu.

Stvari se poslaguju, i tako smo blizu da obnovimo strateški smjer politike, podignemo i gradimo ponosnu Hrvatsku, i da dođe kraj prosrpskim, proglobalističkim i prokomunističkim Vladama, i bilo kakvim drugim Vladama osim pro-hrvatskim!

Mi dolazimo! Po dostojanstvo branitelja, po obnovu sela, po povratak pravde u institucije; po opoziv Istanbulske konvencije, po pravedne i učinkovite sudove. Domovinski pokret dolazi po sve ono što ste trgovali sa SDSS-om. 

Ako se nas bude pitalo, neće više biti financiranja srpskih centara koje instalirate kako bi nagradili agresora za zločine; hrvatski političar ni hrvatski vojnik neće se klanjati srpskim žrtvama; neće se učiti po srpskim programima, neće se više financirati četnički bilteni državnim sredstvima. 

Mi dolazimo! 

Ako se nas bude pitalo, u hrvatskim školama više se neće učiti po srpskom programu, ni u jednoj školi u Hrvatskoj. 

Ako se nas bude pitalo – a o tome narod odlučuje – sve snage i resursi kojima Hrvatska raspolaže, ovako ili onako, makar je zadnji čas, pronaći će se, uhititi i osuditi svi zločinci koji među nama još hodaju, osobito po Vukovaru i Hrvatskoj, ali stići će ih naša ruka i u Srbiji.

Ako se nas bude pitalo – a pitat će se – vratit ćemo svakog Hrvata po svijetu kojemu god srce kuca za Domovinom. A sve ih je više takvih. I na idućim izborima moći će glasati svi, gdje god da žive. 

Ako se nas bude pitalo, sve ovo što je ova Vlada prodala i izdala, vratit ćemo, i sprati ljagu i sramotu s Hrvatske vojske i Domovinskog rata. 

Ako se nas bude pitalo, dolazi vrijeme vraćanja i izgradnje ponosa po uzoru na zemlje gdje je on na najvišemu nivou. Jer, četvrt stoljeća ga gušimo i gasimo. 

Još samo tjedan dana do odluke svih nas – kojom ćemo zauvijek opozvati izdajničku Vladu kakvu smo imali do sada. I reći: nikad više! 

Tko je za?