DP: ‘Glas za Plenkovića je glas za Srpski svet, a za Most je glas za SDP i Možemo’

Pin It

“Glas za Plenkovića je glas za Srpski svet, glas za Most je glas za SDP i Možemo – glas za Domovinski pokret je glas za prosperitetnu i jaku Hrvatsku”, poručili su u petak iz Domovinskog pokreta.

Na početku priopćenja istaknuli su kako je premijer Andrej Plenković sinoć u Slavoniji koju je, pišu, uspješno skupa s Milanovićem iselio, poručio Hrvatima da ne raspršuju svoje glasove na desnici.

“Za koga bi trebali glasovati? Za Plenkovića i i Milorada Pupovca koji otvaraju 40 hajdučkih spilja u Hrvatskoj za širenje Srpskog sveta? Za Plenkovića i cijelu bulumentu kadrova iz propale države koji sprečavaju povratak Hrvata u svoju Domovinu? Za Plenkovića koji financira velikosrpsku literaturu i Pupovčeve antihrvatske medije?”, pitaju iz DP-a.

Glas za Most je glas za SDP i Možemo

Potom kažu kako Hrvati ne bi trebali dopustiti da ih opet prevare.

“Ne nasjedajte na njihovu mimikriju. Plenković i Milanović, vidi čuda, par dana pred izbore postaju politički Hrvati. A nakon što poberu glasove, nastavljaju s politikom onemogućavanja povratka i tjeranja Hrvata iz vlastite zemlje.

Most, nažalost, treći puta na parlamentarnim izborima igra za protuhrvatsku opciju. Prvi put je možda bilo slučajno, Božo Petrov i Nikola Grmoja su bili neiskusni i naivni. Drugi put je možda bilo slučajno, nisu još naučili, ali treći put više ne može biti slučajno. Još je gora činjenica da namjeravaju sastavljati nakon izbora, ako dobiju dovoljno mandata, vladu sa SDP-om i Možemo”, pišu dalje.

Protivljenjem zajedničkom izlasku na izbore izravno pogoduju SDP-u i lijevoj opciji, smatraju u stranci, kao i HDZ-u u nekim izbornim jedinicama.

“Taj rasap glasova koštao je suverenističku opciju na prošlim izborima pet (5) saborskih mandata, i omogućio Plenkoviću formiranje vlade s Pupovcem.

Građani, vi koji volite Hrvatsku, ne dopustite im da vas opet prevare, glas za Most je glas za SDP i Možemo, a u drugom koraku za Plenkovića i Pupovca. Glas za Domovinski pokret je glas za povratak Hrvata i prosperitetnu i jaku Hrvatsku”, poručuju za kraj iz Domovinskog pokreta.

dnevno.hr