Plenkovic se svake godine klanja lažnim srpskim žrtvama, ali nikada stvarnim hrvatskim!

Pin It

PLENKOVIĆ U JASENOVCU: “Milanovićeve izjave su besprizorne. Ovdje se vide  vrijednosti na kojima je izgrađena suvremena Hrvatska”

Samo osobe s posebnom vrstom mentalnoga poremećaja mogu se svake godine klanjati lažnim srpskim žrtvama izmišljenoga ili nedokazanog hrvatskog zločina u Jasenovcu, samo takvi psihopati ne žele ni jednom doći odati počast dokazanim masovnim žrtvama srpskoga genocida nad Hrvatima. 

Plenković svake godine ide u Jasenovac, ali nikada na Jazovku. U Jasenovac nije htio ni Tito, čak i tome patološkom ubojici bilo je neugodno zbog takvoga povijesnog falsfikata. Dr. Franjo Tuđman bio je jednom, 1996. godine, ali je položio vijenac, za sve žrtve, do 1945, ali i od 1945. do 1948. Po čemu je to Plenković hrvatski političar?  

 I ove godine u Jasenovac, mjesto najveće povijesne velikosrpske podvale, išli su klanjati se četničkim lažima  Plenković, Sandra Benčić, Milanovićev izaslanik Orsat Miljanić. Niti ih je tko pitao, a niti su imali potrebu sami reći gdje su posmrtni ostatci navodnih jasenovačkih žrtava.  Nitko ih nije pitao ni za pljuvačke po hrvatskome narodu, ali su ih svejedno iz dna svoje bijedne duše, motivirani mržnjom prema hrvatstvu, izrekli.    

  Svaki odlazak u Jasenovac je duboko neprijateljski hrvatski čin, svako klanjanje velikosrpskome mitu znak je provedbe politike tzv. srpskoga sveta.  

Nije poznato da bilo koja druga država u svijetu ima takve luđake mazohiste na čelu.

Ivica Marijačić