Pupovac javno priznao da je Karamarko srušen jer se nije htio odreći Hasanbegovića

Pin It

Pupovac kaže da “ne želi ometati pregovarački proces”, a otišao je kod Stankovića govoriti o pregovorima SDSS-a i HDZ-a! Iz Aleksandrovog prisavskog studija Milorad je slao ljubavne poruke, ali ne samo Andreju Plenkoviću, već i Peđi Grbinu, točnije - Zoranu Milanoviću…

Ključna politička poruka precizno isplaniranog tajminga i samog razgovora, ipak je odaslana iz studija Nedjeljom u 3, gdje je šef SDSS-a, zapravo - priznao da je Tomislav Karamarko pao jer se nije htio odreći dr. Zlatka Hasanbegovića! Najpopularnijeg ministra kulture, koji je ukinuo financiranje YUlijevih, a ne “manjinskih” Novosti - i još mnogo toga… Tu se, svakako, postavlja i pitanje; na koji je način Pupovac sudjelovao u rušenju Karamarkove Vlade zbog “nepodobnog” Hasanbegovića, a nije bio u toj istoj Vladi?! Jel’ to možda radio uz pomoć stranih službi - uključujući i srbijanske, koje njemu nisu strane? Ili možda pojedinih “diplomata”, što sugerira da smo banana republika i(li) mizerna “balkanska” kolonija kojoj će netko drugi - a ne narodna volja iskazana na izborima - sugerirati tko bi trebao biti dijelom Hrvatske državne vlade?!

Karamarko nije dao svog popularnog ministra - i otišao je iz Banskih dvora, a Grmojin Most odmah se odrekao Hasanbegovića i njegove politike te prihvatio SDSS - zajedno s Plenkovićevim HDZ-om… “Veliki borci” protiv korupcije, za razliku od brzog odricanja od Hasana (na kojeg su oduvijek bili beskrajno ljubomorni) cijelo su vrijeme imali razumijevanja i podržavali Pupovčevog Borisa Miloševića, koji je danas optužen - upravo za korupciju, o čemu Grmoja znakovito šuti?!

VIDEO/Nu2i3: PUPOVAC KOD STANKOVIĆA… To je poanta - rekao bi AP!

Velimir Bujanec