Domovinski pokret stao u obranu života i nerođene djece - Glas rođenih, za život nerođenih!

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 6 ljudi, gomila i tekst

Stephen Nikola Bartulica, saborski zastupnik i kandidat Domovinskog pokreta za Europarlamentarne izbore 2024. godine, Damir Biloglav, predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Zadarske županije i mnogi drugi članovi Domovinskog pokreta sudjelovali su na današnjem Hodu za život, obitelj i Hrvatsku koji se održao u Zadru te u Kninu

a koji je od velike važnosti za očuvanje identiteta Hrvatske kao suverene zemlje temeljene na kršćanskim vrijednostima. 

''Pozdravljamo sve one koji su se u Zadru okupili iz ljubavi prema majci i nerođenom djetetu. Okupili smo se jer vjerujemo u činjenicu kako život počinje začećem. Četvrti je ovo Hod u Zadru, a šaljemo poruku glasa nerođenih. Želimo da Hrvatska bude država koja će širiti kulturu života, a ne smrti'' poruka je organizatora skupa. 

''Hod za život je veliki znak nade u Hrvatskoj. 'Prolife pokret' raste svake godine, jako je puno obitelji, mladih ljudi i ponosan sam što mogu, kao član Domovinskog pokreta sudjelovati u ovoj manifestaciji. Ako ne zaštitimo pravo na život koje je temeljno i prvo pravo, sva druga prava su uzaludna. Mi ćemo ustrajati u obrani i zaštiti života od začeća do prirodne smrti'', poručio je Bartulica iz Zadra.